Arama sonuçları: *

• Users: CBerk
  • Order by date
  1. C

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

peki x9 u one geciren ozelligin sesinin daha iyi oldugunu mu kastediyorsunuz . bataryasinin daha uzun gitmesi veya bluetooth olmasi benim aradigim ozellik degil o kadar fazla
  2. C

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

beyler iyi aksamlar hepinize konu icinde soru gibi olacak ama bunun icin kusura bakmayin mchose x9 modelini gordum sadece pembe modeli kalmis ve aklima takilan bir baska model ise hyperx cloud 2 core wireless modeli hyperx 3600 tl mxhose x9 2600e alinabiliyor fakat aradaki fiyat farkini ben...
  3. C

Hazır sistemdeki bulk ekran kartı garanti süreci nasıl işler

Merhaba bugün ilanda gördüğüm birinden 4060 almak istiyorum fakat aklıma takılan birkaç sorum olacak Ekran kartı hazır sistemden çıkmış ve hazır sistemin ekran kartını satıyor bu sebeple bull ekran kartı Ve asus ekran kartı oldugu için 3 yıl garantili Ve bildiğim kadarıyla asus sistemine ekran...
  4. C

Sıfır RTX 4060 mı yoksa ikinci el Garantili RTX 4060 Ti mı alınmalı?

yani sonuc olarak ne yapmalıyım sızce
  5. C

2. ele girdikten sonra cok fazla opsiyonum var ama benim aklima takilan birkac sey var mesela garantisi olmayan bir ikinci el kart sonradan sıkıntı cikarabilir ilk defa bu kadar bir butce ayiriyorum ve ikinci elden korkuyorum acikcasi mesela ikinci el ve faturali garantili diye satilan bir kart...
  6. C

islemcim 5600x, monitorum suan 144hz 1080 p, ama yakin zamanda 2k ya gececegim sadece oyun oynayacagim
  7. C

başlıkta da yazdığım gibi bütçem 14000tl
  8. C

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

arkadaşlar mng kargo ile ürünüm manisadan istanbula kadar geldi fakat iptal edildiği için dağıtıma çıkmadı param geri gelir değil mi
  9. C

nox uygulamasını denedim şuan da o da olmuyor kupon bile kullandırtmıyor
  10. C

benim ürünüm de iptal edildi nox olayını da denedim olmadı trendyol uygulamasını kopyaladım vpn ile girdim ama kodu kullandırtmıyor yardım edebilecek var mı
  11. C

Glorious model o alınır mı?

merhaba glorios model o parlak siyah 600 tl ye alınır mı ?
  12. C

❌İndirim Bitti! June Lisanslı FB-GS Erkek Eşofman Takımı Sepette 191,99 TL

indirim bitti sanırsam 319 tl diyor ama yetişemedik heralde
  13. C

Yurt Dışı Alışveriş Nasıl Yapılır?

merhaba ben mesela yurt dışından ürün almak istesem en iyi fiyata hangi sitelerden satın alabilirim?
  14. C

Ddr4 Ram'e Overclock Yapmak

mesajınızı geç gördüm autoya çekmiş oldum geri düzelteyim o zaman birde benim anakart 4133mhz ye kadar destekliyor ufak ta olsa mhz arttırabiliriz
  15. C

birde trfc 1 2 4 ü autoyo çekiyorum
  16. C

teste sokmadım ama şuan icue de böyle gözüküyor 1677949557 tamamdır teşekkür ederim 1677949957 bir şey daha soracağım benim işlemci çok fazla ısınıyor stok soğutucu yetmiyor gibi, bitane arkadaşım termal macun vermişti al kullan diye markası(maxtor ctg9) sonra gittim işlemciye sürdüm daha fazla...
  17. C

test nasıl başlatılıyor tam
  18. C

trfc 1 2 4 ü hepsini 600 yaptım
  19. C

20. C

şuan yaptım
Geri