Arama sonuçları: *

1. xalo72

MAVİ EKRAN SORUNU MİNİDUMP DOSYA ANALİZİ YARDIM

Sıklıkla mavi ekran hatası alıyorum. Her mavi ekran farklı bir hata alıyorum. PC laptop linkte ki ASUS X540LA CORE İ3 5005U 2.0GHZ-4GB RAM-500GB HDD-15.6"W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. minidump dosyası burdan paylaşıyorum...
  2. xalo72

Mavi ekran yedim Minidump dosyamı inceler misiniz?

Kolay gelsin bende mavi ekran hatası alıyorum yardımcı olur musunuz. https://drive.google.com/file/d/1EvaoqwP6ETDLUh9b214KEaT0G01_rjZO/view pc : https://www.vatanbilgisayar.com/asus-x540la-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-ram-500gb-hdd-15-6-w10-notebook-30841.html
  3. xalo72

amazon jp hesabı kapatıldı nasıl açılır yardım

amazon jp hesabım kapatıldı nasıl açabilirim yardımcı olabilecek arkadaş varmı? ilk kez alışveriş yapacaktım sipariş verdim kapandı bence fatura istedi yolladım gene acılmadı.
  4. xalo72

3 pinli fan çoklayıcı önerisi istiyorum yardım !

herkese kolay gelsin arkadaşlar benim yeni aldığım pc de 3 adet fan geldi rgb zaten kontrolcude ama söyle bir sorunum var 3 adet fanın çalısması için bağlantı yapacam . anakart üzerinde toplam 3 sys fan yeri var 1 ne işlemci bağlı geri 2 adet kalıyor onları takınca 1 fanım boşta kalıyor . bu...
  5. xalo72

Anakart ta 4 pin fan da 3 pin

sorun cıkmaz ve hızını kontrol edebilirisiniz
  6. xalo72

amd wraith prism rgb asus aura sync desteği var mı

amd wraith prism rgb asus aura sync desteği var mı ben rgb kablosunu bağladım ama asus aura görmüyor.
  7. xalo72

Argb kontrol 4 pin 3 pin çıktı bunu anakartta nasıl takarım.

Herkese kolay gelsin Ben argb li bir kasa aldım . Ama kontrolcuden çıkan başlık 3pin ana artta yeri 4pinli ben bunu yazılım üzerinden kntrol etmek için almıştım bu sorunu nasıl hal edebilirim yardci olan arakdaslar şimdiden teşekkürler resimler mevcut pinler. ben bu kasayı da alırken donanim...
  8. xalo72

Rx 5500 xt driver sorunu

garantiye yolladım bakalım
  9. xalo72

vıdeo_tdr_faılure hatası

aynı sorun devam ediyor
  10. xalo72

Rx 5500 xt driver sorunu

bu sorun bende de var çözümm yok mu
  11. xalo72

vıdeo_tdr_faılure hatası

vıdeo_tdr_faılure hatası pc acıkken ılk önce amd redeon hata verdi raporu gonder dedi bendeyolladım raporu ve oyuna gırdıgım ıse fps 5-6 arası gidip geldi bende bilgisayarıma reset attım acılısta bu hatayla karşılaştım güvenle moda girdim pc de ekran kartını devre dışı bıraktım ve pc sorunsuz...
  12. xalo72

Büyük El İçin Mouse Önerisi

amcaoglumda bundan var birz ağır bunu zaten aklımda
  13. xalo72

aldım alışamadım mouse pad parmaklarım cok çarpıyor
  14. xalo72

Büyük El İçin Mouse Önerisi istiyorum max bütçe 150 tl
  15. xalo72

ekran kartı driveri yüklediğin halde ünlem

ekran kartı driveri yüklediğin halde ünlem varya arkadas gecici çözümleri bırakın orjinal biosu yükleyin sorun çözülür. ATI Pixel Clock Patcher vb gibi programlar gecici çözüm yüklüyorsun güncelleme ve formattan sonra gene aynı şekilde yine programla düzelmen gerekecek biosunu düzeltin çözüm .
  16. xalo72

ekran kartı orjinal bios

arkadaslar ben ekran kartı aldım sapphire rx 570 nitro+ 8gb benden onceki kullanıcı buna bios atmış mining için bana orjinal biosu lazım nerden bulamıyorum yada kullanan bir arkadaş varsa bu karttan bana yollaya bilir mi? gpu z programı 1 dakakinızı almaz arkadaslar
  17. xalo72

Origin oyun yedekleme ve geri yükleme

ben çok araştırdım ve orgini herkes farklı bir şekilde yedekleyip geri yüklüyor bende kendi yöntemimi buldum ve işe yaradı sizlerle paylaşmak istedim 1-C:\Program Files (x86)\Origin Games klasörüne girin ve Battlefield 1 klasörünü komple alın ve yedekleyin 2- şimdi yedeklemeyi geri yüklemek...
  18. xalo72

Rufus ile UEFI Windows 10 Flash Diski Nasıl Hazırlanır

yok 4 gb yeterli şuan için yaptım sorun yok
  19. xalo72

Rufus ile UEFI Windows 10 Flash Diski Nasıl Hazırlanır

1- flaş bellek en az 4 gb olmalı https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 burdan aracı indir var sonra açın gelen ekranı kabul edin 2 seceneçek gelecek başka bir bilgisayar için yükselt seçeneğini tıklayıp ileri tıklayın gelen penrece bilgisayarınız eyer 4 ram az ise 32 bit...
Geri