Arama sonuçları: *

1. crytek186

Argb fan kontrolcüsü ayarı kayıt ediyormu ?

konuya güncellik getiricem gamePower Air Turbine 3 lü fan seti aldım kontrolcü ile kullanıyorum, gücünü tamamen kessem bağlantısını söksem, fişi çeksem dahi ,kumandadan yaptığım ayar neyse aynen ondan devam ediyor, iyi forumlar
  2. crytek186

yani hocam, pcyi normal kapatıp açınca veya uykuya alınca bir sorun olmuyor, ama elektirik kesilirse veya dediğiniz gibi fişten çekince ayarlar sıfırlanıyor sanırım bunda hızlı başlangıcın da bir tık faktörü var doğru anlamışmıyım
  3. crytek186

arkadaşlar yukarda belirttiğim gibi, kendime 3 adet kontrolcülü fan kiti alıcam fakat anakartımda rgb desteği olmadığı için kontrölcüyle kullanıcam, asıl merak ettiğim konu şu kumandada ayar yapınca atıyorum fan hızı rgb parlaklığı rengi vs ayarlarını yaptığımız pc yi kapatıp açınca bu ayar...
  4. crytek186

KLAVYE TAVSİYESİ 1/1.5 K ARASI

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi mekanik olması şart değil klavyede aydınlatmaya önem veren birisiyim, kullanım alışkanlığım membran kalvyelere yönelik varmı önerebiliceğiniz bu fiyat bandında kaliteli bir ürün veya halihazırda kullanmakta olupta tavsiye edebiliceğiniz
  5. crytek186

hangi ekran kartını almalıyım ?

belki ilerde sadece 5500 ü satıp 2 k falan ekleyim 5600x e geçiş yaparım şimdilik tam takır işimi görüyor sadece rekabetçi oyunlara gelebilcek güncellemeler amaçlı zaten kutu faturası duruyor 1 aylık işlemci :)
  6. crytek186

konuya tekrardan açıklık getireyim ben tam 8900 tl ye aldım hepsi burada mağazasından ben aldıktan sonra stok düştü 11 12 k oldu :D ona göre değerlendirin lütfen :D
  7. crytek186

ben 9 k ya aldım bütçem buna yetti arada gene 1 k var öyle bakıcak olsak 2 daha eklyim 3 olsun 4090 alayım :) bütçe buna kadarmış zaten tdp değeri vs psu değişimi yaşatmadı bana tam fite fit yani.
  8. crytek186

hocam aldım ben zaten :D
  9. crytek186

kart geldi arkadaşlar montajını yaptım herhangi bir sıkıntı çıkarmadı ama cpu soğutucuya malesef yakın kalıyor ama temas etmiyor, genel olarak izlenimim, ben bunu bulunduğumuz şu ayların sıcağına bağlıyorum, hava 40 derece, after burner ile ayar yapmadan furmarkda max 78 gördüm 75/76 arası git...
  10. crytek186

asus u sipariş verdim arkadaşlar cuma günü gelicek geldiğinde detayları sizle paylaşırım, asus tercih etmemin sebebinden biride kalınlığı 38 mm. rog strix var elimde 40 mm soğutucu bloğa teyet geçiyor ama değmiyor buda tam denk gelicek yani.
  11. crytek186

hocam onun o kadar az ısınmasının sebebi o kart 132 watt tdp olması lazım belki ondandır 3060 la rasında 40 watt falan var sanırım asus alacağım
  12. crytek186

dediğin mantıklıda işte 11 den falan başlıyo 4060 lar en oluru bu yani asus alıcam sanırım değerlendirmesi az diye tereddüt ediyorum biraz ama sanıyorum kullanıcısı bi yukarı bi aşşa dır hemen hemen aynıdır
  13. crytek186

en düşük fark 1.5 k hocam bütçem şimdilik bu sistemi yeni topladım bitirdim sadece ekran kartı kaldı
  14. crytek186

yani tam bilemedim birisi asus dual diğeri twin edge yt de pek kıyaslama videosuda yok yabancı forumlardan falan bulabildiğim kadarı ile 2 si arasında 3/4 derece fark oynuyor sanırım
  15. crytek186

https://www.hepsiburada.com/zotac-gaming-geforce-rtx-3060-twin-edge-12-gb-gddr6-192-bit-dp-hdmi-pci-e-4-0-ekran-karti-zt-a30600e-10m-p-hbcv000003fpfy https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-dual-rtx3060-o12g-v2-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti-p-hbcv00000bkhkw arkadaşlar 2 si arasında çok...
  16. crytek186

soğutucu bloğu gpu ya temas ederse

snowman t5 soğutucu aldım sistemim imzada, anakartım matx olduğundanmıdır bilemedim ama ekran kartiyla işlemci soğutucu bloğu birbirine çok yakın kalıyor yani radyatör le arasında 1 cm boşluk ya var ya yok haftaya zotacın rtx 3060 serisine gecicem fakat şöyle bir durum var 3060 Ların çoğunda...
  17. crytek186

corsair 550 W +80 bronze psu

yanıtlarınız için çok teşekkür ederim, kafa rahat bi şekilde başka parça değiştirmeden sadece gpu alıcak olmak, beni mutlu etti açıkçası :)
  18. crytek186

corsair 550 W +80 bronze psu

sistemim: asus prime b 450 mk 2 ryzen 5 5500 (stok fan) 2x8 DDR 4 3200 mhz ram gpu rx570 4 g m2 nvme 1 tb ssd 500 gb hdd kasa 4x 120 mm fan rainbow (cha fan anakart sokete bağlı değil pata molex e bağlı) corsair cx 550f 80+ bronze sistemi hemen hemen yeni topladım gelecek ay gpu yu rtx 3060...
  19. crytek186

GPU driver sonrası renklerde bozulma

yok hocam düzelmedi sorun 1690429291 sanırım yeni ekran kartı alacağım 5/7 k bandında önerebiliceğiniz gpu varmıdır acaba ? genelde valorant oynuyorum rx 6600 bakıyorum şuan ama işlemci r5 5500
  20. crytek186

GPU driver sonrası renklerde bozulma

deneyeceğim hocam şimdi umarım düzelir
Geri