Arama sonuçları: *

1. ShiroKami

15000₺ bütçe ile hazır sistem önerisi

ne zaman ve kim getiriyor bu sistemi hocam , kuzen pc alacak güzel indirim bekliyoruz biz de.
  2. ShiroKami

Bu 2 Asus monitörden hangisi alınır

evet pivot özelliği yok , fakat yükseklik ayarı ideal hocam kendim kullanıyorum ve kuzenime de aldırdım. Pivot zaten herkes kullanmıyor yayıncılar vb ancak.
  3. ShiroKami

Bu 2 Asus monitörden hangisi alınır

hem ips hem 165 hz + 2 sindende daha ucuz olan bu modeli alınır...
  4. ShiroKami

Teknobiyotik sitesi sağlam mı?

Güvenilir site önceden 2 tane kasa almıştım ama fiyatları piyasa'ya göre bi tık fazla geliyo bana son zamanlarda.
  5. ShiroKami

Uygun Fiyatlı Kaliteli Gamepad Önerisi Yardım

Merhaba arkadaşlar , başlıkta da bahsettiğim üzere güzel bir gamepad arıyorum FAKAT olmazsa olmazım yön tuşları yani d-pad deki tuşların AYRI olması.Bunun sebebi dövüş oyunları oynamam ve yuvarlak d-padlerde istediğim hareketleri yaparken zorluk çıkartması. Örneğin aşşağı yön tuşuna bastığım da...
  6. ShiroKami

Sinerji bilgisayardan RTX 3060 Ti ve ryzen 5 5600x li hazır sistem

5600 al direkt , x ile aralarında fark yok sadece 0.2 ghz fark var. 920 tl çöpe gider.
  7. ShiroKami

Vatan da Satılan Hazır Sistem HK.

Peşin alacak bro , var mı başka bu fiyatlarda güzel sistem ?
  8. ShiroKami

Vatan da Satılan Hazır Sistem HK.

Merhaba arkadaşlar , linkteki hazır sistem hakkında düşünceleriniz neler , ben baya araştırdım daha iyi f/p bulamadım bu civarlara yakın. Kuzenim alacak 1,5 - 2 ay sonra. https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-asus-rog-strix-rx6750xtoc-prime-h610m-k-crucial-500gb-ssd-16gb.html
  9. ShiroKami

Gaming Gen Sipariş Teslimi Ne Zaman Yapar

Benim yaklaşık 10.günde felan verdiler , 12.günün sabahı geldi elime. Çok yavaş ve ilgisiz bir firma.
  10. ShiroKami

pay to win olmayan MMORPG oyun önerisi

Ben de riot'un mmorpg'sini bekliyorum , başka oynayacak adam akıllı mmorpg yok gibi şuan.
  11. ShiroKami

23'8 Inch 165 HZ 1 MS IPS Panel Monitör Stok Sınırlı !

Son 3 gün arkadaşlar kaçırmayın
  12. ShiroKami

23'8 Inch 165 HZ 1 MS IPS Panel Monitör Stok Sınırlı !

Monitörü kendime de aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum , bu fiyata ips panel monitör çok iyi bence , arayan var ise tavsiye ederim. Link ...
  13. ShiroKami

Windows 11e geçilir mi?

50-60 liralık keyler crackli diye biliyordum , teşekkürler bro.
  14. ShiroKami

Boşluktayken izlenmelik diziler

Yine o tarz olsun istersen Prison Break'in atası The Oz tavsiye edebilirim. Onun dışında bu tarza yakın sağlam dizi Punisher ve Reacher olabilir çerezlik.
  15. ShiroKami

Windows 11e geçilir mi?

Hazır sistem aldım deneme sürümü win 11 pro yüklemişler , bu işlerden pek anlamadığım için key aldım direkt. Key olmadan tema rengi felan bile değiştirilmiyordu.
  16. ShiroKami

FPS oyunları için mouse önerisi

Deathadder v2 al diyecektim fiyatlarına bi baktım 950 tl den başlıyor :D 2.5 - 3 ay önce 540 TL'ye almıştım indirimli. Şaka gibi resmen.
  17. ShiroKami

Windows 11e geçilir mi?

1 ay oldu yaklaşık win11 pro kullanıyorum crackli , bir sıkıntı arıza yaşamadım henüz.
  18. ShiroKami

Yardım 24 Mbps internet paketi ile indirme yaptığımda 3 Mbps ile indiriyor ?

3 mbps derken saniye de 300 kb mi indiriyorsun , 24 mbps ile saniye de 2.4 mb indirmen gerekir yaklaşık.
  19. ShiroKami

14.600 TL 6700XT Sistem ?

Bu site de kargo sıkıntısı var , geçen ay sipariş verdim 12.gün de elime ulaştı ürün fakat elime ulaşana kadar ne kargo bilgisi ne sms geldi ve aradığım da hergün bu akşam çıkışı yapılacak yarın akşam yapılacak denilerek oyaladılar. 12. gün de ürün elime ulaştı ama ürün elime ulaşmadan 30 dk...
  20. ShiroKami

10-13k arası sistem ?

Bu site fiyat olarak uygun genel olarak ama kargo sıkıntısı var , geçen ay hazır sistem aldım 12 günde geldi ve ne kargo bilgisi ne sms geldi , son güne kadar firmayı arıyorum hep yarın bugün verilecek kargoya dediler kendileri de bilmiyor. Sipariş verip 2 hafta beklemeye hazır olmak lazım direkt.
Geri