Arama sonuçları: *

• Users: Unss
  • Order by date
  1. U

🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X ARGB ATX3.0 PCI-e 5.0 1650W 80Plus Gold 7,899TL

Ben hala kullanıyorum A650gf ile 9070Xt Pulse'yi :). Hatta karta OC yapıp 330W'a çıkardım işlemci de 9700X, 105W açık halde.
  2. U

Delta psular çok uygun fiyatta yeniden stokta

Hocam iade ettim ama ses duyulmayacak gibi değil, bayağı bir vınlama sesi var. Kasadan çıkarıp sadece psu'yu fişe taktım ses daha az ama devam ediyordu fanlarda da dönme yoktu. Sanırım coil whine denilen şey daha önce başıma gelmemişti yada ben hiç duymamıştım abartıldığını düşünürdüm ama abartı...
  3. U

850w Gold modüler olanı aldım dün taktım iade edeceğim gibi şu sesten ötürü. Sizce bu fan sesi mi yoksa coil whine mı? s4-s5 ayarlaını yapmıştım diye hatırlıyorum bilgisayar kapalıyken klavye ışıkları yanmıyor acaba psu fanları çalışmaya devam ediyor mu? A650gf yerine almıştım onda klavye...
  4. U

Hocam ekran kartı 300w çekiyor normalde, Occt ile 500w gördüm normalde 500w çıkar mı bilmiyorum ama almışken 850w almak daha mantıklı gözüküyor. Bende 9700x+9070xt var, msi a650gf ile kullanıyorum bende 850 Plat ve 850 gold modüler arasında kaldım.
  5. U

❌İndirim Bitti! APAYADO K98 Hot-swap Renkli Mekanik Klavye 427,81 TL

Ürünü alıp kullanan var mı? Yanında gelen zımbırtı ile Swicthleri çıkarmaya çalışıyorum ama yapamadım.
  6. U

Crucial Ballistix Sport LT Gray Overclock performansı!

Hort olacak ama @crazyreign dostum bana DC'den (Unss#4076) ulaşabilir misin? Müsadenle sana overclock konusunda bir kaç soru soracağım. Yada sen Dc verebilir misin?
  7. U

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 6700 ₺4.999,00 Tl

Markanın tr distribütörü kimmiş yada kimlermiş onu öğrenin ve onlar ile seri no üzerinden garanti sorgulayın eğer kaynak onlardan biriyse sorun yaşamazsınız.
  8. U

Sitedeki numaradan iletişim sağıyorum. Sürekli olarak açmayabiliyorlar Wp'den yazarsanız er yada geç cevap geliyor. İnsanla konuşmayı bilmeyen bir bayan açıyor, kendi dediklerini söyledikten sonra suratınıza kapatabilir dikkat edin. -0 850 840 0 975
  9. U

Kardeş yazdığın XT modeli bu modelden biraz daha güçlü (%5-%10 kadar falan çıkıyor testlerde) belki daha az belki daha fazla ama uçurumda yok, birde + olarak 2Gb rami fazla. 1670333455 Bu hala sazan muhabbeti yapan ileri zekalı kişileri hiç anlamıyorum, okumada da sıkıntıları var sanırım zaten...
  10. U

Bankayı da aradım şu an onlarda sadece harcama itirazında bulunabilirsiniz dedi o süreç daha uzun sürüyor henüz ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok diye düşünüyorum. İade zamanında yapılmazsa başvuru yapacağım tabi ki. Sitelerinden siparişin iptal edildiğine dair SS aldım, gelen sms var, wp...
  11. U

Ekran kartlarını bugün çıkarmaya başlamışlar sıra gelince çıkar dediler ama yarına da kalabilirmiş falan filan. Bende iptalini istedim, mesaj geldi 3-7 iş günü içerisinde ödeme yaptığımız karta aide olacakmış evet evet aide yazmışlar, iade yazamayan bir firmadan siparişleri zamanında çıkarmasını...
  12. U

Eyvallah dostum planlarımız o yönde:)
  13. U

bugün çalışıyorsa yarında çalışır acele etme bizi bekle :D
  14. U

Benim anlamadığım bu okurken zevke gelen garip insanlar, biz mal değiliz bizde biliyoruz bilinmedik site alışveriş yapmak riskli fakat biz attık bir zar bekliyoruz gelirse gelir gelmezse gelmez ve para iadesiyle cartla curtla uğraşırız diye zaten bilerek sipariş verdik. Bu saçma insanlar bu...
  15. U

Senden ricam o mesajı alıntılar mısın? Ben göremedim ve Cuma günü bende konuştum satıcıyla öyle bir bilgi de vermediler.
  16. U

Evet kardeşim gelebileceğini düşünüyorum, ne de olsa umut, fakirin ekmeği. Şakası bir yana yarın öğlene kadar beklemeyi düşünüyorum. Şöyle ki Aras kargoyu teslim almış olsa dahi paketi sistemlerine girmedikleri sürece bana takip numarası gelmeyecek, Arasın da paketi şubesine götürmesi en az 2'yi...
  17. U

Ürünü gelen faturası gelmeyen bir arkadaş vardı o ne durumda faturası geldi mi acaba?
  18. U

Faturaların cuma günü kesildiği söylendi bana faturayı boşver seri numarasından sorgulama yap sanırım arena endeks ve vektron getiriyor sapphire ürünlerini genellikle bunlardan birinden alınmışsa iyi
  19. U

Ram'i Oc yapınca ekran kartının performansında artış oluyor mu gerçekten? Ben ramleri 4133'de stabil kullanıyorum çok daha iyi performans alırım o zaman sanırım.
  20. U

Bende ürünü aldım fakat firmayla iletişime geçemiyorum. Dün akşam ürünü alır almaz dandik bir fatura kestiler seri numarası yazmıyor, e-arşiv fatura değil. Acaba hangi numaradan iletişim sağladınız ben İstanbuldayım elden almayı da deneyebilirim.
Geri