Arama sonuçları: *

1. sahinsah

Monitöre görüntü gelmiyor

Normaldir peki diğer çıkışlarda deneme şansınız var mı DP falan
  2. sahinsah

Eğer soğutucu işlemciye baskı yapmiyosa pinlerde problem yoksa sorun ramdir deneme şansınız yoksa sinerjiye durumu anlatın bence
  3. sahinsah

Tek ram var değil mi
  4. sahinsah

Slotları tek tek deneyip hâlâ aynı sonucu alıyorsanız ya ramde problem var yada cpuda
  5. sahinsah

Turuncu ışık hangisinde yanıyor
  6. sahinsah

Anakartin üstünde 50 kuruşdan biraz ufak gri bir pil 1673130689 Bide işlemcinizi yazar mısınız yada farklı elinizde ekran kartı varsa onla da deneyebilirsiniz
  7. sahinsah

Ekran kartıyla ramlerin uçlarını yumuşak silgiyle sil elinle dokunma oralara pcnin fişini çek 5-6 kere powera bas statik elektrik gitsin bios pilini çıkarıp 10 saniye bekleyip hepsini tekte takmaya çalışın
  8. sahinsah

Yardım Ekran kartı çalışmıyor

+yardım
  9. sahinsah

Yardım Ekran kartı çalışmıyor

Öncelikle iyi forumlar yaklaşık 1 aydır problemle uğraşıyorum PCye ilk sefer güç verdiğimde ekran kartı fanları dönmüyor ve görüntü gelmiyor.1-2 dk bekleyince fanları dönüyor reset atıyorum görüntü ancak öyle geliyor furmark oyunlarda vs hiç sıkıntı çıkarmıyor 2-3 saat kapalı kalırsa PC yine...
  10. sahinsah

PC ilk açılışta açılmıyor

konu çözüldü sanırım ramleri çıkarıp tozlarını temizledim şuan problem yok yaşayan olursa dener
  11. sahinsah

deneyeceğim
  12. sahinsah

dediğinizi bulamadım hocam
  13. sahinsah

evet son sürüm
  14. sahinsah

denedim olmadı bios pilini çıkarıp resetledim yine olmadı 1669966243 ryzen 5 5500 asus b450m k rtx 2060 16gb ballistix ram 8x2
  15. sahinsah

İyi forumlar 2 gün önce işlemcimi yükselttim.Başta problem yoktu.Bilgisayarı açtığım zaman monitöre görüntü gelmiyor ama fanlar ışıklar vs çalışıyordu.Kapatıp açtığımda ekrana görüntü geliyor.Bilgisayar açılınca problem olmuyor bunu yapmanın bi zararı olur mu?
Top Bottom