Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım OverClock Nasıl yapılır ve Ne işe yarar

Arkadaşlar merhaba ekran kartım asus gerberius 1050 ti buna nasıl overclock yapabilirim overlclok performansını arttırmak demek diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirseniz memnun olurum :)
  2. Y

Yardım Bitcoin veya Herhangi bir Kripto Para Miningi Nasıl Yapılır?

arkadaşlar maddi sıkıntılar çektiğim için her türlü yolu arıyorum ve şuanda da çok fazla paraya ihtiyacım var bilgisayar sistemim çok kötü değil 1050 ti ekran kartı / 7. nesil i7 vs vs Bu sanal para işine çok sardım ve para olduğunu da duydum nasıl minning (madencilik) yapılacağına dair...
  3. Y

Windows Update sonrası ALT TAB yavaşlığı

Merhaba dostlar yaklaşık 3 gün öncesine kadar her şey normaldi taa ki windows update yapana kadar :/ Normalde benim alt tab hızım 0.5 saniye falandır ama windows uptade yaptıktan sonra neredeyse 2.5 hatta 3.5 bazen 4 saniyeyi buluyor ne yapmalıyım?
  4. Y

GTA 5 kaldırabilecek sistem onerileri

https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_eco_v2.aspx
  5. Y

Antivirüs Porgramı

Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben esed nod 32 (64 bit) kullanıyordum deneme süresi geçti dedi ve bilgisayarınız korumasız diyor neredeyse 1 ay önce bilgisayarıma virüs bulaştığı için format attırmıştım herhangi bir şey indirmeye korkuyorum bana ücretsiz veya ücreti düşük (crackli...
  6. Y

Mouse Temizliği Nasıl Yapılır?

Merhaba ben rampage smx-r22 kullanıyorum genel olarak ıslak mendille siliyorum (tabi mendilin sıvısını mouse için girmeyecek şekilde ).Ama sonrasında mouse bir garip oluyor yapışkan bi his veriyor sizce neyle silmeliyim veya temizlemeliyim ?
  7. Y

Lol Duo Aranır

o hesap ban yedi kardeşim plat
  8. Y

Lol Duo Aranır

Küfür etmeyen ve özellikle OYUN TAKİBİ iyi olan arkadaşlar varsa aşağıya lol nicklerini atsın (smurf kasıyorum bronzum şu anda)
  9. Y

Ekran kartım 1050 ti sizce değiştirmeli miyim ?

Selamlar dostlar size bir konu hakkında danışmak istemiştim ekran tartım asus cerberus 1050 ti sizce bunu satıp yerine (max fiyat 1500) bir 1060 yada ikinci el bir 1080 almalı mıyım NOT:1050 ti alınalı yaklaşık 1 sene oldu
  10. Y

Oyun Müzikleri

Mount and Blade Warband wolfteamın ilk çıktığı zamanlardaki müziği
Top Bottom