Arama sonuçları: *

1. M

Battlefield 1 "Does not appear to be installed" hatası

Acaba çözümünü bilen var mı ? 1613839451 Çözdüm sorunu. İlk önce Origini sildim ve Steami yönetici olarak başlattım. Sonrasında oyun dosyalarını doğruladım ve oyna tuşuna bastım Sonrasında Steam origini indirdi ve hesabıma giriş yaptım şu an sorunsuz oynayabiliyorum.
  2. M

Onuda denemiştim ama nafile teşekkür ederim yinede
  3. M

Malesef yine aynı hata
  4. M

Oyunu Steam üzerinden açmaya çalışıyorum fakat Origin başlıktaki hatayı veriyor. EA Play değil. Not: Diğer konulara baktım. Türkçe karakterlerle ilgili bir sorun olduğu söylenmiş fakat oyunu kurulu olduğu dizinlerde Türkçe karakter göremiyorum. Yerel Disk (D: > Steam > steamapps > common >...
  5. M

Battlefield 4 mouse vs. çalışmıyor

Oyunu Origin üzerinden satın aldım. Oyuna girdim herhangi bir servera girdim deploya bastım fakat mouse takılı kalıyor gibi oluyor ve kendi kendine ateş etmeye başlıyor Shift tuşu vs. çalışmıyor nasıl düzeltebilirim?
  6. M

Logitech F310 Windows 10 destekler mi ?

Cevabınız için teşekkürler
  7. M

Medimarkta Windows 8/Windows Vista/Wİndows 7 yazıyordu ben de bu gamepadi almayı planlıyorum Windows 10 yazmadığı için şüpheye düştüm. Bazı gamepadler Windows 10'da çalışmayabiliyor
  8. M

Teşekkürler
  9. M

Arkadaşlar sorumu başlıkta belirttim.
  10. M

PREO MG16 yazılım bulma

Herkese merhabalar. Dün Preo MG16 adlı bir mouse aldım Teknosa'dan. Orada ki görevli bana mouseın yazılımının olduğunu söyledi. Fakat ben yazılımı bulamadım. Bilne varsa linkini atabilir mi ? Bu arada kullanım kılavuzunda da yazıyor yazılım olduğu fakat bir link yok
Top Bottom