Arama sonuçları: *

1. E

Monitör tercihi için destek

Herkese iyi günler. 35.000 - 40.000 TL bütçe ile fiyat/performans (F/P) odaklı bir OLED monitör arıyorum. Alışverişi Hepsiburada üzerinden yapmayı planlıyorum sebebi 9 taksit olması, bu yüzden 9 taksit seçeneği sunan modellere öncelik vereceğim. Tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  2. E

Papara hesap kiralama

papara kapanmadı mı nasıl işlem yapılıyor?
  3. E

İnternet Sağlayıcı Tavsiyesi

superonline 1000 mbps 900 tl paketi var onu alın hocam tv+pro cihazı var elimde sıfır sadece çalışıyor mu diye baktım onu da size 3000 tl ye satıyim ömürlük sizin olsun. ürün :https://www.turkcell.com.tr/pasaj/tv-ses-sistemleri/media-player/tv-plus-pro
  4. E

Öneri 1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El

hocam 2022 model 1.8 toyota corrolla hibrit düşünebilirsin. normal kullanımda şehir içi 4-5 yakıyor donanım özellik de iyi. flame paket bakman daha iyi olur
  5. E

Bilgisayarimi ne kadara satabilirim?

hocam sistemin sıfır fiyatını bulun (parça parça hesaplamayın hazır sistemlerden yakın parçalar olan sistemleri bulun) ortalama bir sıfır fiyatı çıkartın. o fiyattan da %30-35 oranında düşün çıkan fiyattan alıcı bulabilirsiniz
  6. E

Öneri FLO ALIŞVERİŞ Hakkında

normal ayakkabı işte bir hasarı yoksa kağıdı olsa ne olur olmasa ne olur.
  7. E

Araç içi FM Transmitter önerisi

pahalı bir şey almana gerek yok zincir marketlerde oluyor alabilirsin herhangi birini
  8. E

Arabayla ceza yedim.

eğer polis durdurmayıp direkt plakaya yazarsa babanın e devletine düşer ve sms gelir, ama polis seni durdurup ceza yazarsa polise söyleyip ehliyete yazdırabiliyorsun o zaman babanın haberi olmuyor. hız sınırının 55 olduğu bir yer yok. hız sınırı 50 dir. %10 da hata payı var o yüzden 55 üstünde...
  9. E

Makine Mühendisiyim, düzenli not tutmak için İPAD önerisi

ipad 10.nesil al birde type c kalem al yeterli olur elektrik elektronik mühendisliği okuyorum işime yarıyor fazlasına gerek yok
  10. E

rx 6650 xt bilgisayar ne kadara satılır?

İyi günler herkese. Yaklaşık 1 sene önce bilgisayar topladım ve şimdi satıp laptop almayı düşünüyorum ama fiyat konusunda kararsız kaldım, desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. 3 Mart 2025 yılına kadar garantisi mevcuttur. Hiçbir parçanın içi açılmamıştır. Kutuları mevcuttur...
  11. E

RDR2 ekran kartını görmüyor

2 sene geçti yine aynı problemi yaşıyorum 1678485412 Çözüm bulabildiniz mi
  12. E

Monitör bağlantı problemi

Ana kart gigabyte b550 d3h gibi bir şey dediginiz mantıklı geldi çünkü Windows benim kurduğum ekran kartı driverini siliyor kendi istediğini yüklüyor amd uygulaması ile ilgili bir problem
  13. E

Monitör bağlantı problemi

Çok değişik bir problemim var. Display port ile kasayı monitöre bağlıyorum. Su içmeye gidip geldim. ekranın bekleme süresinden dolayı ekran karardı. Ve uyandırmaya çalıştığım da ekrana görüntü gelmiyordu. Görüntü gelmesi için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor. Ekran kartı rx6650xt Monitör...
  14. E

Sinerji koi Ryzen 5 5600 16 GB 512 GB NVMe M.2 SSD RTX3060 Ti alınır mı?

Sizce alınır mı? Fiyata monitör de dahil.
  15. E

Laptop soğutucu tavsiyeleri

teşekkür ederimm
  16. E

Laptop soğutucu tavsiyeleri

Laptopum ısındığı için uygun fiyatlı bir laptop soğutucu istiyorum bütçe maximum 250-300 olabilir laptop 17inc
Geri