Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim İtopya 7 ürün 7 fırsat kampanyası

Razer Ornata V3 Mecha alınır mı? Mekanik ve yumuşak tuş hissiyatı sevmiyorum, sertlik olarak tam aradığım klavye ama ghosting var diyorlar doğru mu? Ghosting yoksa alacağım direkt
  2. P

Yeni AM5 DDR5 sistemde oyunlarda crash - OpenGL Bellek Bitti Hatası

OpenGL Bellek Bitti hatası gitti ama oyunda yine crash yedim. Dediğinizi de deneyip sonucu paylaşacağım.
  3. P

Denedim. Normalde bilgisayar ilk açıldığında bir kaç tane çıkardı bu hatadan. Şimdi çıkmıyor. Ne ile ilgisi olabilir?
  4. P

Yakın zamanda anakart işlemci ve ramleri upgrade ederek AM5 DDR5 sisteme geçtim. Ama çoğu oyunda random crashler almaya başladım. Crash loglarında genelde gpu ile ilgili hatalar yazıyor. Gpuyu 1-2 saat frumark testine soktum 80 derecenin üzerine çıkmadan hatasız çalıştı. Problem nerde...
  5. P

Mekanik - Sessiz - Yumuşak OLMAYAN!!! RGB Klavye tavsiyesi

Arkadaşlar mekanik klavyelerin tuşları elime çok hassas geliyor. Özellikle red switch bir gaming klavye almıştım ve hiç kullanamadım. Tuşları çok yumuşak hızlı yazı yazarken parmağımın değdiği diğer her tuşa basıyor. Ayrıca yumuşaklığından dolayı tuşa hangi basınçla ne zaman basıp basmadığımı...
  6. P

Yardım XMP destekli ram AMD anakartta verimli çalışır mı?

Sistem upgrade etmek için ASUS PRIME B650M-A WIFI II AMD B650 6400 DDR5 AM5 Matx anakart ve Gskill Ripjaws S5 DDR5 6400MHZ CL32 1.40v 32GB ram aldım. Sorun şu ki ramlerin AMD-EXPO mu Intel-XMP mi olduğuna hiç dikkat etmedim ve aldığım ramde INTEL-XMP desteği varmış. Şimdi ben bu anakartta bu...
  7. P

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Merhabalar, Halihazırda kullanıyor olduğum sistemi ekran kartı ve depolama hariç upgrade etmeyi düşünüyorum. Mevcut özellikler şu şekilde: -AMD Ryzen 5 5600X -Gigabyte B550 Gaming X 4000mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX -Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB Pro 3200mhz CL16 DDR4 -Cooler Master MasterLiquid...
  8. P

🔥İndirim Samsung Odyssey Neo G7 43'' Mini-Led UHD Monitör 14,799 TL

Ürün geldi 1-2 gündür kullanıyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Şimdilik beni en rahatlatan şey şu oldu: Masam salonda olduğu için hem monitör hem tv olarak kullanırım diye almıştım. Masada otururken 43 inç fazla gelir diyenler için cihazda flex move screen diye bir özellik var...
Geri