Arama sonuçları: *

• Users: Alp_
  • Order by date
  1. A

POZİTİF TEKNOLOJİ ALIŞVERİŞ GÜVENİLİR Mİ?

Geldi bugün
  2. A

Kargoda şuan
  3. A

teşekkürler siparişi verdim
  4. A

Eevet baktım araştırdım birazdan sipariş vericem inşallah
  5. A

MACBOOK PRO 13 İNCH ALICAM Pozitif teklonoji güvenilir mi?? piyasaya göre eğitim indirimiyle 8600 e geliyor piyasadan 1400tl daha ucuz fikriniz nedir?
  6. A

MACBOOK PRO 13 İNCH ALICAM Pozitif teklonoji güvenilir mi??

bütün konu başlıklarında sitelerde inceledim resi distürbütor firma eğitim indirimiyle ucuz satıyormuş, herkes onay almış resmi apple bayisi olduğu apple.com a sormuşlar yani , alanların hepsi güvenilir alabailirsiniz diyor ama bazıları siparişten sonra ilgiyi düşürüyorlar demiş, şikayet var...
  7. A

şikayet var a baktım ürün gelmeme sorunu yok 1589403860 1660s ve 2600 lü kasa toplıycaktım ama üniye yönelik olsun diye oyun sevdamdan vazgeçmek zorunda kaldım :(
  8. A

macbook pro 2019 modeli 128gb ssd 8gb ram i5 modeli ,evet touch bar var zaten alma nedemlerimden biri de o
  9. A

bende öyle düşündümde eğitim indirimi olduğu için biraz olumlu düşünüyorum direk peşin yatırmıycam zaten taksit taksit bi şansımı denemem de fayda var gibi görüyorum sence?
  10. A

Alışveriş yapan çok pozitif teknolojiden çoğu memnun arada teknik servisten memnun olmayan var, bi kişide bu fiyata almış ve yorum yazmış sıkıntı olmamış hatta çalışanları bile övmüş :)
  11. A

MACBOOK PRO 13 İNCH ALICAM Pozitif teklonoji güvenilir mi?? piyasaya göre eğitim indirimiyle 8600 e geliyor piyasadan 1400tl daha ucuz fikriniz nedir?
  12. A

5000TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ(ilk defa toplıycam)

Pugb rainbow csgo oyun olarak çizim olarak autocad ve solid programları kullanıcam
  13. A

ultrada onatırmı pugb rainbow ? 1588884753 https://www.incehesap.com/legatee-2650-im-yavuz-selim-monitor-dahil-gaming-pc-fiyati-45761/?ref=akakce&v=1.4.5 bu nasıl
  14. A

İyi akşamlar yardım ederseniz çok iyi olur şimdiden çok teşekkürler
  15. A

5000TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ

İyi akşamlar yardım ederseniz çok iyi olur şimdiden çok teşekkürler
Top Bottom