Arama sonuçları: *

1. Sıfır performansı veren Rx6650 xt
    Satılmış

Satılık Sıfır performansı veren Rx6650 xt

sadece oyun İçin kullanılmıştır, render veya mining yapılmamıştır. İçi hiç açılmadı, güvenlik etiketleri duruyor. kart ısınmadığı için Termal bakıma gerek duymadım. 5 Dk Furmark testinde 65 derece geçmedi resmini ekledim.(fan %50) Kartın tüm aksesuarları ve kutusu mevcut. Kartı Nisan 2023 te...
    7,500.00 TRY
  2. R

Dying light 3 için sorum var

dying light 3' ün steam sayfasında "dl2 ultimate sürüme sahip olan herkes dl 3' e ek ücret ödemeden sahip olacaktır" şeklinde bir ibare var. ancak ben bu ultimate sürümü bulamadım ultimate sürümden kastı Reloaded Edition mu? yada aşağıdakilerden hangisini alma gerekiyor?
  3. R

Monitör önerisi verirmisiniz?

herkese iyi forumlar. monitör istiyorum bütçe max 27k üstüne çıkma şansım yok. aşağıya özellikle tercih ettiğim özellikleri yazıyorum 1-)144hz 2-)4k 3-) ips ve ya oled 4-)en az 27 inç tercihen 32inç (gözlerimde sıkıntı var) 5-)1ms aradığım zaman bu monitörü buldum sizce nasıl başka daha iyi...
  4. R

İkinci el de alınabilcek motorlar hangileri(125cc-250cc)

Şu anda 2. Elden alınabilcek en uygun fiyatlı scooter olmayan yani özellikle racing, touring ve naked tarzındaki motorlar hangisi. Burda uygun fiyattan kastım en ucuz olarak sıralandığinda başlangıç fiyatı Max 35k-40k civarında olanlar. Ben baktığım zamanda özellikle Honda CBR 125 r ve Mondial...
  5. R

Çözüldü✓ Termal macun nasıl sürülmeli

iyi akşamlar herkese iyi forumlar. işlemcimi r5 5500 den r5 5600 e yükselteceğim bundan dolayı en verimli termal macun nasıl sürülür X şeklinde mi sürmeli yoksa her yerine spatulasıyla iyice yaymalı mı. ben daha önce spatulayla yayıyordum ama merak ettim. doğrusu veya verimlisi hangi şekilde...
  6. R

2500 liraya kadar mouse önerisi

bazısı biraz ağır olsa da monsterın mouselerine bakabilirsin 2 senedir hiç sorunsuz kullanıyorum
  7. R

Yardım Ücretli VPN Tavsiyesi (2025 yılında Türkiye'de çalışan)

bir araştırıp bakabilirsin ben sadece discord ve operada kullanıyorum. varsa öyle bir özelliği ben bilmiyorum
  8. R

Yardım Ücretli VPN Tavsiyesi (2025 yılında Türkiye'de çalışan)

exit lag kullanabilirsin ping olmadan hem discord, opera (vb.) bütün sitelere erişim veriyor. ayrıca internet hızın düşmüyor çalışma prensibi tüm pc yi vpn ye sokmadan sadece uygulamayı vpn ye bağlıyor. bu sayede hem sistemin vpn ye bağlıyken hem de mesela steam' de hız kaybı olmadan oyun...
  9. R

Saatim için pil arıyorum

casio edifice ef-503d-1a marka modelli saatim için pil arıyorum saat en az 10 senelik sorunsuz çalışıyor, ama saate pil almak istersem hangi saat pilini almam lazım ve ya alacağim pili belirlemek için kullanabileceğim bir site var mı
  10. R

Dell monitörde ekrandaki uygulamalrı sağ ve ya sol olarak koymaya zorunlu bıraktı

çift ekran kullanıyorum bu problem sadece ana ekranımda mevcut herhangi bir uygulamayı küçülterek ekranımdaki bir yere almaya çalıştığımda sadece ekranın sağına ve ya soluna alabiliyorum ve resimdeki gibi sarı kırmızı çizgiler beliriyor bu çizgilerden nasıl kurtulurum 1738697747 problemi...
  11. R

Arabam bozuldu neden sizce

Silkelemenin kaynağı bujilerde de olabilir 2006 model Honda City vardı bujileri değiştirince silkeleme kesilmişti
  12. R

Kasamı satmak istesem ne kadar a satabilirim

Sistemin sıfır hali 30k civarında 15k çok az olmuyor mu
  13. R

Kasamı satmak istesem ne kadar a satabilirim

Öncelikle herkese iyi forumlar konuyu hangi başlık altına açacağımı bilmiyorum o yüzden bunu seçtim yanlış seçtiysem kusura bakmayın. Şimdi asıl sorum başlıkta da yazdıği gibi sistemim en fazla ne kadar eder? Özellikler: Rampage voyager 750w beyaz kasa(ayrıca kasada sonradan takılma 5 adet 24w...
  14. R

Curseforge ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Kullananlar bilir curseforge Minecraft için mod uygulamasıdır ve türkçe mod paketleri kadar yabancı dilde de mod paketleri vardır benim problemim bu yabancı dildeki mod paketlerini nasıl türkce yaparım. Mesela ingilizce mod paketlerinden birisi "ice and fire" (ejderha ve sayısız yeni canlı...
  15. R

Wifi adaptörü cıkarılabilir disk olarak görünüyor

herkese iyi forumlar. sorun başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım wi-fi adaptörünü çıkarılabilir disk olarak görüyor. bu ibareyi buradan nasıl kaldırırım.
  16. R

Black ops 6 kasma problemi

herkese iyi forumlar black ops 6 yı en son 2 hafta önce oynamıştım hiç bir problem yoktu çok nadir anlık drop yiyordum şimdiyse 3 saniyede bir 5 saniyelik drop yiyorum oyunu oynayamıyorum ekran kartı: RX 6650xt İşlemci: r5 5500 hem windows sürücülerim güncel hem ekran kartı sürücülerim ne...
  17. R

Minecrafttaki bu hatanın çözümünü bilen var mı?

eyvallah hocam mod sayesinde çözdüm
  18. R

1730232917 mc orjinal normal oyun içindeki yerel ağda paylaş seçeneğinden bağlanmak istiyoruz
  19. R

bahsettiğim hata "network is unreachable no further information " bunun çözümünü bilen var mı? arkadaşla aynı sunucuya girmek istiyorum ama olmuyor. aternos gibi sunucu kurma sitelerinden bahsetmeyin açıkçası aternos gibi yerlerden sunucu oluşturmak çok zahmetli oluyor, sunucu resetlenmesi...
  20. R

Öneri Huawei matepad 11.5 tabletin en ucuzu ne kadar

Doğrudan bir bütçe yok, fiyat araştırması sadece olabilen en ucuz şekilde ama tahminimce 10- 12k
Geri