Arama sonuçları: *

1. R

Curseforge ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Kullananlar bilir curseforge Minecraft için mod uygulamasıdır ve türkçe mod paketleri kadar yabancı dilde de mod paketleri vardır benim problemim bu yabancı dildeki mod paketlerini nasıl türkce yaparım. Mesela ingilizce mod paketlerinden birisi "ice and fire" (ejderha ve sayısız yeni canlı...
  2. R

Wifi adaptörü cıkarılabilir disk olarak görünüyor

herkese iyi forumlar. sorun başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım wi-fi adaptörünü çıkarılabilir disk olarak görüyor. bu ibareyi buradan nasıl kaldırırım.
  3. R

Black ops 6 kasma problemi

herkese iyi forumlar black ops 6 yı en son 2 hafta önce oynamıştım hiç bir problem yoktu çok nadir anlık drop yiyordum şimdiyse 3 saniyede bir 5 saniyelik drop yiyorum oyunu oynayamıyorum ekran kartı: RX 6650xt İşlemci: r5 5500 hem windows sürücülerim güncel hem ekran kartı sürücülerim ne...
  4. R

Minecrafttaki bu hatanın çözümünü bilen var mı?

eyvallah hocam mod sayesinde çözdüm
  5. R

1730232917 mc orjinal normal oyun içindeki yerel ağda paylaş seçeneğinden bağlanmak istiyoruz
  6. R

bahsettiğim hata "network is unreachable no further information " bunun çözümünü bilen var mı? arkadaşla aynı sunucuya girmek istiyorum ama olmuyor. aternos gibi sunucu kurma sitelerinden bahsetmeyin açıkçası aternos gibi yerlerden sunucu oluşturmak çok zahmetli oluyor, sunucu resetlenmesi...
  7. R

Öneri Huawei matepad 11.5 tabletin en ucuzu ne kadar

Doğrudan bir bütçe yok, fiyat araştırması sadece olabilen en ucuz şekilde ama tahminimce 10- 12k
  8. R

Öneri Huawei matepad 11.5 tabletin en ucuzu ne kadar

Kardeşim okulda not tutmak için Huawei matepad 11.5 inç tableti almak istiyor özellikle kalemli olacak şekilde(özellikle istediği için) bir fiyat araştırması yapıyorum. Emin değilim ama sanırım kalemli olan modeller 11.5k dan başlıyor. Kalemi ile birlikte daha uyguna varmıdır bilgisi olan var mı
  9. R

3000TL 1TB M.2 SSD Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-bulk-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html Şu an indirimde bakabilirsin
  10. R

15k bütçem var telefon önerisi?

Oyun performansı güzel donmuyor oyunları açma hızı da gayet ideal mlbb 10-15 sn, yanlış hatırlamıyorsam pubg 1 dk falandı emin değilim. Isınma var ama çok aşırı rahatsız edici düzeyde değil.
  11. R

DGS puanları açıklandı

Alttan kaç ders aldın toplam
  12. R

Genele olarak performansı bana göre 7.5/10 ha bide telefon çok iyi kesin al diye yaaln söylemiyorum neyse onu söylüyorum
  13. R

9 aydır kullanıyorum zorlayan oyunlarda ısınıyor ama donma kasma yok arka kamera güzel ama ön kamera gece flaş açarak fotoğraf çekersen sen sonradan shopla eklenmişsin gibi oluyor. Bu bahsettiğim gece flaş açarak çekersen oluyor ama
  14. R

Telefonla ilgili merak ettiğin bir şey varsa yardımci olabilirim
  15. R

DGS puanları açıklandı

Hayır geçebildiğim belli bölümler ve belirli açık öğretim bölümleri var
  16. R

Performans olarak karşılaştırabilmen adına rakibi poco x3 pro nün biraz daha önünde
  17. R

Max 2000 TL klavye önerisi

Gamepower ogre rgb bakabilirsin klavye güzel ama çok arada bir klavye kimisinde kronik tuş basmama var kimisinde yok bende tuş basmamayla ilgili bir problem olmadı 3 senedir kullanıyorum
  18. R

Tecno camon 20 pro 5g kendim kullanıyorum, memnunum
  19. R

Kasa Fanı Az Dönüp Çalışmıyor

Fan da yanık kokusu var mı, kablolarda herhangi bir temassızlık olabilir mi aklıma bunlar geldi başka fikrim yok
  20. R

Kasa Fanı Az Dönüp Çalışmıyor

PSU, Fan için belki yeterli güç veremiyor olabilir
Top Bottom