Arama sonuçları: *

1. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Hyperspeed 799₺ (Siparişler iptal edildi)

İptalsa iptalsa Dımdımdım İptalsa Başlığı okudum. Merak ettim de girdim. Teknosa.com u gördüğüm an dedim ki aha bir iptalsa vakası daha gelmiş.
  2. oguzunluerler1

Yardım Yanlışlıkla işe giriş için gereken evraklar fotosunu sildim

Rica ediyorum hocam. Gelismeler nasil oldu sordunuz mu? Problemsiz gecmistir umarim ve hayirli olsun. Ben direkt cok emin konustum cunku isim geregi ise alimcilarla cok iletisimdeyim biliyorum onemsedikleri seyleri.
  3. oguzunluerler1

Yardım Yanlışlıkla işe giriş için gereken evraklar fotosunu sildim

Hocam mail atabilirsiniz ise alimcilara kimse ugrasmaz dusunmez hatirlamaz boyle seyleri emin olun. Ugrasmaya degmez
  4. oguzunluerler1

MSI QD-OLED Monitörlerde S.T.A.L.K.E.R. 2 Oyun ve 30$ Steam Kodu Hediyesi!

Haci monitorde philips ve samsung kalite olarak msi a denk degil fiyatlarin yuksekligini hakli cikarmaya calismiyorum ama haksizlik edildigini hissettim msi cok guzel monitorler cikartiyor piyasaya. Ha ben cidden cok param olsa lg dell asus alirim orasi ayri 1734012691 Qd oled monitor o paraya...
  5. oguzunluerler1

PlayStation®5 Fortnite® Cobalt Star Bundle 359 Euro

Bence elestirileriniz tamamen yersiz degil ancak konu sahibinin paylasimini mantiksiz bulmuyorum insanlarin isine yarama sansi var. Birisinin bile isine yarasa iyidir. Ancak bu sekilde olmasi da konu kalabaligina sebebiyet verebilir. Acaba ayri bir "yurtdisi sicak firsatlari" basligi da mi...
  6. Kutusunda tertemiz 8 aylık Lian Li 216

İzmir Kutusunda tertemiz 8 aylık Lian Li 216

Arkadaşlar selamlar. Şubatta aldığım kasayı ihtiyaç fazlalığından satmak istiyorum. Tertemiz kullanıldı, kullanmadan uzun süre de kutusunda bekledi, aslında ürün 4-5 ay kullanıldı ki bu bir kasa için gerçekten hiçbir şey demek takdir edersiniz ki. Onun dışında tamamen sıfır gibi, hiç problemi...
  7. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! HP 24" 75HZ MONİTÖR 1.348 TL 🔥🔥( YANIYOR KOŞ KOŞ)

Kısmet. İnşallah ihtiyacı olan kişilere gider bir şekilde. Al satçılara yar olmasın da ne olursa olsun.
  8. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! HP 24" 75HZ MONİTÖR 1.348 TL 🔥🔥( YANIYOR KOŞ KOŞ)

Gorsem direkt yapisirdim. Isim icin cok lazim oluyor evde. Gecmis olsun napalim :( Gelir de iadeye vermek isteyen olursa bana ulasabilir sevgili genclik, saygilar :)
  9. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Kingston XS1000 Red 1TB Taşınabilir SSD + Rubber Sleeve 3 Pack

Hocam yabancıların bir deyişi vardır severim. "İnsan bir şeyi nasıl yapıyorsa her şeyi öyle yapar" Amazon desteğine karşı değil bu tavır. Kendinize karşıdır. Tabii herkes kendi bilir.
  10. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Kingston XS1000 Red 1TB Taşınabilir SSD + Rubber Sleeve 3 Pack

Hocam bu biraz gururunu iki paraya ayak altina almak olmuyor mu. Yapnayin allahaskina ya.
  11. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Aerocool AE P7P850 80+ Platinum 850W - Amazon - 2912 Tl

Hocam atx 3.0 dedigimiz sey dusundugunuz kadar da olmazsa olmaz degil. Nedir atx 3.0 biliyor musunuz?
  12. oguzunluerler1

Corsair Xeneon Oled 2k 240 hz Monitor 30 bin TL 🔥🔥🔥

3080, 3080 ti, 3090, 4070'e kadar hatta, bu sistemler 240hz 2k veremezler gunumuzun en saglam grafikli oyunlarinda. Ona gore alin. Ilk aciklamada 3080 ve ustu gibi bir ibare var, kurtarmaz. Youtube uzerinden kac fps aliyorsunuz gorebilirsiniz hangi kart ile. Ona gore 240 fps alamayacaginiz bir...
  13. oguzunluerler1

🔥İndirim Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu 1985 ₺ Teknobiyotik

Arkadaslar aktif olarak kullaniyorum cok guzel bir sogutucu. Diger bahsedilenleri kullanmadim, ama su ankinden ben dehset memnunum. Gamers nexus kanalindan bu sogutucunun neden tercih edilmesi gerektigini izleyebilirsiniz.
  14. oguzunluerler1

❌İndirim Bitti! Msı RTX 4070 Super - 26.263 TL

Adam muhalefet falan etmemis arkadaslar bu ne alinganlik :D
  15. oguzunluerler1

CPU fazla mı ısınıyor ?

Knk sicak firsatlara acmaman gerekiyodu
  16. oguzunluerler1

🔥İndirim Acer Nitro RTX4050'li 1TB'li Laptop 25,499TL🔥

Hocam siz de guzel bilgiler paylasmissiniz elbette ve hepimiz isterdik ki mesela zephyrus falan alabilelim en azindan ama onemli olan butce. Paramiz cikismazsa guzel panele ekrana falan sahip laptoplar alamayiz. Sizin benzer butcede farkli dusunulebilecek oneriniz varsa ama duymak isterim. Veya...
  17. oguzunluerler1

RX 7600XT 10.500TL !!

Kesinlikle alınır iyi fırsatmış. Fiyat çok iyi.
  18. oguzunluerler1

LOQ 7640 HS 4050 OUTLET 23.750

Arkadaslar fiyat yukselmis bitmis heralde gorsem cekerdim sanirim :(
  19. oguzunluerler1

Lenovo LOQ 7840HS 16GB RTX4060 512gb {36.999tl}

4060 ve 4070 laptop gpu lari arasindan farksiz gibi bir sey gercekten. Tavsiye etmem 4070 almayi. Benchmark videolarindan bakabilirsiniz.
Top Bottom