Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Türknet arkadaşını getir kodu olan varmı

Hocam sizin kodu girdim 1 ay fatura derdinden kurtuldunuz 1763555358 Teşekkür ederim bu arada
  2. E

Kurulum ücreti niye 1200 pahalı bence yapacak bişey yok. Taksit yapıyorlar en azından
  3. E

Olan varsa atsın hem ben hem siz yararlanın
  4. E

Yardım Türknete geçicem yardım edin

Ekip geldiğinde yüksek ihtimalle
  5. E

Düzcedeyim hocam modemi kendim almam daha mantıklı geliyo
  6. E

Alt yapım 89 Mbps destekliyo vdsl. Eve kablo çekili vaziyate önceden Digitürk kulanıyodum kapattım. Modemi kendimmi almam mantıklı kiralamak mı mantıklı (ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilirmi) yoksa gelen ekipten satın almakmı mantıklı. Türk net belirtiği hızı veriyomu yardımcı olabilir...
  7. E

Yardım TürkNet'e geçicem yardım lazım

Hocam yanlış biliyo olabirim modemi kiralıyolar faturaya yansıtıyolar diye biliyorum Digitürk öyle yapıyodu
  8. E

16GB Ram yeterli mi?

Anakartın kaç MHz destekliyo o da önemli dikkat et 1763491870 Fazla olması daha iyi
  9. E

16GB Ram yeterli mi?

Tek kanal 16 almanı tavsiye ederim fiyat aynıysa ilerde yükseltmen kolay olur çok performans farkında olmuyo
  10. E

Yardım TürkNet'e geçicem yardım lazım

Alt yapım 89 Mbps destekliyo vdsl. Eve kablo çekili vaziyate önceden Digitürk kulanıyodum kapattım. Modemi kendimmi almam mantıklı kiralamak mı mantıklı (ücreti ne kadar bilgisi olan yazabilirmi) yoksa gelen ekipten satın almakmı mantıklı. Türk net belirtiği hızı veriyomu yardımcı olabilir...
  11. E

Yardım Laptop ram takıcam garantiden çıkarmı

https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15arp9-83jc000utr-r7-7435hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx4060-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-60406026?magaza=hirateknoloji laptop bu yardımcı olurmusunuz garantiden çikarmı
  12. E

Yardım Laptopun ram yükseltmesi yapıcam tavsiye verirmisiniz

Ram öneriniz varmı
  13. E

Bu sistem nasıl sizce?

Birazdaha bütcen varsa ddr5 sistem topla derim ilerde yükseltmesi kolay olur hem
  14. E

Yardım Laptopun ram yükseltmesi yapıcam tavsiye verirmisiniz

https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15arp9-83jc000utr-r7-7435hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx4060-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-60406026?magaza=hirateknoloji Laptop bu 8 GB ddr5 4800 var 16 taksam 24 GB olsa yetermi 2×16 yapmama gerek varmı kararsız kaldım bide ram önerebilir misiniz 1742499457 Tavsiye...
  15. E

Yurtiçi 14 Pro 38 bin tl alınır mı?

Fiyat bedava o fiyata tr 13 pro falan bulursun bi sıkıntısı yoksa al derim iyi bak bi sıkıntısı falan varmı bide yanında biri olsa senin için daha iyi olur ara buluculuk falan yapar
  16. E

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bende 6 Kasım'da verdim benim durum bu
  17. E

Vayy inşallah hafta içi gelir
  18. E

Benim kargo şu durumda hafta içi gelirmi
Geri