Arama sonuçları: *

• Users: NOola
  • Order by date
  1. N

Tarayıcıdayken Windows donması

işte sıkıntı olsa şimdiye kadar olurdu diye tahmin ediyorum o yüzden bilene gidicem beraber yüklemeye çalışıcaz sağ olun biosdan dolayı sanırım böyle ufak tefek hatalar alıyorum değil mi?
  2. N

31,08,2024 buda benim uğraşlarım sonucu oldu. Denedim sürekli ama max bu kadar oldu oysa ben bu tarihtekini indirmedim bile bilen bi abim var onla yapmayı planlıyorum
  3. N

yok denemedim 1736411656 yaa zaten pcyi ilk aldığımda çektiğim sıkıntı bios güncellemesiydi bilgisayarcıya götürdüm güncelledim dedi ama tarihi değişmemişti biosun anlamadım gitti sanırım bildik birisiyle biosu güncelleyeceğim diğer driverlarada bakacağım teşekkür ederim.
  4. N

Merhaba bilgisayarımı henüz yeni aldım 4. ay anca oluyordur oyun oynarken bi sıkıntım yok ama chrome üzerinden video izlerken özellikle siteden film izlerken masaüstüm donuyor. Güç kaynağı sebepli sıkıntı olabilir mi? Bu sorunu arada yaşıyorum ama son 2 gündür film izlerken 2 kez yaşadım. Ekte...
  5. N

EA FC25 KORNER AUT VE ARA SAHNELERDE FPS DÜŞÜKLÜĞÜ SORUNU

evet bende öyle tahmin ediyorum orta kafa gol yapamıyoruz div2 ye zorluyorum şu kornerlerden ötürü çok canım sıkılıyo kapatıyorum
  6. N

EA FC25 KORNER AUT VE ARA SAHNELERDE FPS DÜŞÜKLÜĞÜ SORUNU

RX7800XT Ekran kartım ryzen 5 7500f ve 32gb 6000mhz lik sistemim var yani gayet iyi ultra ayarlarda kasma drop sorunu yaşamadan 150 200 fps oynuyorum fsryi açınca bu durum 300 400 fpse kadar çıkıyor stabil ama korner ve aut ve gol sahnelerinde onlineda özellikle fps drop sorunu yaşıyorum...
  7. N

Yeni Sistemde Performans Düşüklüğü Yaşıyorum Asus Tuf RX 7800Xt Ryzen 5 750F'li

Evet sma açık fsr kullanmıyorum görüntü kalitesini düşürüyor bence 10 20 derken şunu kasteddim 2kda 150 alıyor ben 1080p de 150 alıyorum bu yüzden bi içime ukte düştü yeni aldığım bi sistem bu yüzden düşünüyorum ki herhalde 1080pde daha fazla almam gerekmez mi diye düşündüm. Bir biosun son...
  8. N

Yeni Sistemde Performans Düşüklüğü Yaşıyorum Asus Tuf RX 7800Xt Ryzen 5 750F'li

Merhaba yeni sistem aldım sistem özelliklerim en aşağıdadır. BIOS sürümüm ekte olduğu gibidir en son sürümü indirsem dahi yinede bu sürüme attı bilgisayarcıya götürdüğümde yaptık demişti ama 10 ekim 2023 tarihli bi bios vardı yaklaşık bende kendim güncelledim ve bu sürüme attı güncellediğim...
  9. N

Steam hesabımda geçmiş ödemeye itiraz ve bu nedenle EA hesabımın kapatılması.

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm hepinize ve aleykümselam Bugün gece oyun oynarken steami açtım ve bana alttaki gibi bir uyarı verdi önce takmadım. . Sonra ise FC24 de bi anda atıldım ve bana eror kod 107 verdi daha sonrasında ise kalıcı olarak banlandığımı söyledi ve bana EA tarafından bir...
  10. N

Yardım AliExpressdeki bu satıcı güvenilir mi?

alınır sanırım ama yorumları bot belli çünkü kimse 1080p kaliteli fotoğraf atarak yorum yapmaz olmadı en kötü iade edersin kanka sıkıntı yok aliexperrese şikayet vs edersin
Geri