Arama sonuçları: *

1. A

EKRAN GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞTÜ

Aynı sorun bendede olmustu monitör aysrlarını sıfırladım düzeldi
  2. A

VALORANT BOOST ATICAK ARKADAS

Okadar kolay yazmısdınki hesap açıp rank açmayı ben hesap açsam bile zorlasam min dia dan baslatır ve 20lvl de kasmak cok zor.ama istersen sen kas 20lvl e ben seni tek günde gümüşe çıkarırım
  3. A

VALORANT BOOST ATICAK ARKADAS

Olmak isterdim de elimdeki çarların hepsi yüce üstü
  4. A

Darmoshark k8 Klavyede win + alt tuşları yer değiştirdi Edit: Çözümü fn+ctrl

SORUNU ÇÖZDÜM DARMOSHARK K8 WİN MAC ARASI GEÇİŞ KISAYOLU FN+CTRL YMİŞ
  5. A

fn esc yapınca tum rgb leri söndu kapayıp açtı klavyeyi ama sorun duzelmedi diğerlerinde hiçbirşey olmadı
  6. A

masaüstü 1737242635 malesef düzelmedi 1737243102 klavyem mac e geçmiş win den acaba hangi kombinasyonla win e geri alıcam klavyem darmoshark k8 nerden bulab ilirim fn kombninasyonalrını
  7. A

wşn space e basınca bir şey değişmiyor dediğiniz uygulama microsoft store da var galiba ordan yükleyip denicem sağolun 1737241661 nereye basmam gerek acaba?
  8. A

başlıkta yazdıgım gibi win tusuna basıyorum alt işliyor alt tusuna basıyorum win basıyor nasıl duzeltebilirim
  9. A

Lianli fanlar uygulamada gözükmüyor

ekran akrtının içinden çıktı
  10. A

biostan hiç bakmadım ama anakartın uygulamasından hızını ve rgb sini ayarlayabiliyorum suan ben sadece uygulmasında neden gözukmuyor onu sorguladım
  11. A

bunu anlmadan uygulamadan kontrol edemem kesinlikle değilmi? boşuna 1.7k vermim başka çözüm varsa
  12. A

sl serisi fanlar pump neresi oluyor tam olarak 1736084297 böyle bi ekran geldi ne yapmam gerek tam oalrka 1736084359 bitane kontrolcü almıştım bugün taktım onu da ama aynı hala
  13. A

3fan var 3ününde ayrı kutusu var 1736083400 fan modelleri uni fan sl ınf 120m biri 2si 140mm reverse reverse olanları birbirine bağlayıp montajladım 1736083623 yazılımı bulamadım
  14. A

kabloların hepsi tam olması lazım led leride yanıyor çalısıyor da ama sende gözuktugu gibi gözukmuyor bende aygıt yönetiminden nasıl bakıcam fan hub tam olarak ne oluyor? kutu içerisinde bir şey yok gibi
  15. A

sorunu nasıl çözebilirim l connect uygulamasını açtıgımda görseldeki gibi açılıyor
  16. A

Kaliteli mikrofon öneri

arkadaşlar bütçe yaklaşık 5k podcast mikrofonu bulabilirmiyim bu bütçeye içerik üreticisi değilim sadece zevk sesi çok temiz oldugu için
  17. A

PUBG FPS Ne Kadar Olmalı?

Aynı donanımla 250-350 arası alıyorum
Top Bottom