Arama sonuçları: *

1. gregoriann

Gaminggen hazır sistem arızası ve süreç

Dostlar herkese selamlar , Aralık 2022 tarihinde aldığım hazır sistemde son günlerde pc açık halde iken monitöre aniden görüntü kesmeye başladı . İlk başta monitörden olabileceğini düşünüp gerekli testleri yaptığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ( konsol - farklı pc ) . Gaminggen'e...
  2. gregoriann

Corsair H100 240mm S. Soğutucu Ledleri Yanmıyor

Tamamdır teşekkür ederim müsait zamanda bakıp yapacağım .
  3. gregoriann

Teşekkür ederim yorumlarınız için , Şu an sıvı soğutucı görevini yapsın yeter benim için . 1671011078 Yorumunuzu yeni gördüm , bu işlemi kendim yapabilir miyim yoksa bilen birinin mi yapması gerek ?
  4. gregoriann

https://www.gaming.gen.tr/urun/98208/asus-prime-a520m-a-4800mhzoc-ddr4-soket-am4-m-2-matx-anakart/
  5. gregoriann

Model tam olarak bu : https://www.gaming.gen.tr/urun/152909/corsair-h100-rgb-240mm-islemci-sivi-sogutucu/ 1671008029 Açıkcası anakart işlerinden pek anlamıyorum , yakınımda bir bilgisayar tamir işleriyle uğraşan bir yer var acaba oraya götürsem mi ?
  6. gregoriann

Montajı ben yapmadım , sistemi onlar monte edip gönderdi . Sadece ekran kartı bağlantısını ben yaptım .
  7. gregoriann

Herkese selamlar , Gaming.gen'den aldığım Ultima 6700xt sisteme ek Corsair H100 240mm rgb sıvı soğutucu da eklettim . Bugün sistem elime ulaştı fakat sıvı soğutucunun fanları dönüyor rgb ledleri yanmıyor. Bu konu ile alakalı yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim .
  8. gregoriann

Monitör iade süreci Hk.

Orada biraz hızlı hareket ettim gibi , neyse sağlık olsun diyeceğim . Teşekkür ederim yorumlarınız için . 1670969933 Aslında güzel monitör gerçekten fakat birden tedirgin oldum , teşekkür ederim tekrardan .
  9. gregoriann

Monitör iade süreci Hk.

Teşekkür ederim
  10. gregoriann

Monitör iade süreci Hk.

Ya aslında bir tık aceleye geldi sanki daha iyisi alınabilir mi diye düşündüm sonradan modeli direkt söyleyeyim size belki bilginiz vardır Lg 27Gn-650B modeli 27 inç İps 144hz monitör 4999 liraya aldım .
  11. gregoriann

Monitör iade süreci Hk.

Yarın gidip iade talebi etsem herhangi bir sorun çıkartırlar mı acaba ?
  12. gregoriann

Monitör iade süreci Hk.

Online olarak almadım , Vatan bilgisayardan kendim gidip elden aldım .
  13. gregoriann

Monitör iade süreci Hk.

Herkese selamlar , Vatan bilgisayardan alınan monitör 1 gün geçmesi halinde iade edilir mi ? Ürünün kutusu açıldı bağlantı yapıldı fakat içime pek sinmedi gibi bu konuda herhangi bir hakkım var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum .
  14. gregoriann

Gaming Gen Ultima 3060ti Sistem Tavsiyesi

Teşekkür ederim tekrardan duruma göre değerlendireceğim .
  15. gregoriann

Öncelikle hayırlı olsun size , Son bir soru daha soracağım sistemi alırken herhangi bir özelleştirme yaptınız mı ? 1tb ssd kasa vs ?
  16. gregoriann

Anladım , çok teşekkür ederim yorumlar için . Yeni yıla girmeden bir sistem almak istiyorum ama güzel bir sistem istedikçe fark çok açılmaya başlıyor , taksitle alacağımdan dolayı da bayağı kararsız kalıyorum alıp almamak konusunda .
  17. gregoriann

Aradaki farkı açıkcası pek bilmiyorum . Dağlar kadar bir fark olur mu ? Bir de kullandıktan sonra ileride upgrade etme planım var ve maddi olarak blade pahalı geldi biraz
  18. gregoriann

Herkese selamlar , Aşağıda linkini bıraktığım sistem sizce alınır mı ? Önerilerinizi bekliyorum . https://www.gaming.gen.tr/urun/95747/ultima-3060ti-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-rtx-3060-ti-dual-v2-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Geri