Dostlar herkese selamlar , Aralık 2022 tarihinde aldığım hazır sistemde son günlerde pc açık halde iken monitöre aniden görüntü kesmeye başladı . İlk başta monitörden olabileceğini düşünüp gerekli testleri yaptığımda herhangi bir sorunla karşılaşmadım ( konsol - farklı pc ) . Gaminggen'e...
Teşekkür ederim yorumlarınız için , Şu an sıvı soğutucı görevini yapsın yeter benim için .
1671011078
Yorumunuzu yeni gördüm , bu işlemi kendim yapabilir miyim yoksa bilen birinin mi yapması gerek ?
Model tam olarak bu :
https://www.gaming.gen.tr/urun/152909/corsair-h100-rgb-240mm-islemci-sivi-sogutucu/
1671008029
Açıkcası anakart işlerinden pek anlamıyorum , yakınımda bir bilgisayar tamir işleriyle uğraşan bir yer var acaba oraya götürsem mi ?
Herkese selamlar , Gaming.gen'den aldığım Ultima 6700xt sisteme ek Corsair H100 240mm rgb sıvı soğutucu da eklettim . Bugün sistem elime ulaştı fakat sıvı soğutucunun fanları dönüyor rgb ledleri yanmıyor. Bu konu ile alakalı yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim .
Orada biraz hızlı hareket ettim gibi , neyse sağlık olsun diyeceğim . Teşekkür ederim yorumlarınız için .
1670969933
Aslında güzel monitör gerçekten fakat birden tedirgin oldum , teşekkür ederim tekrardan .
Ya aslında bir tık aceleye geldi sanki daha iyisi alınabilir mi diye düşündüm sonradan modeli direkt söyleyeyim size belki bilginiz vardır
Lg 27Gn-650B modeli 27 inç İps 144hz monitör 4999 liraya aldım .
Herkese selamlar , Vatan bilgisayardan alınan monitör 1 gün geçmesi halinde iade edilir mi ? Ürünün kutusu açıldı bağlantı yapıldı fakat içime pek sinmedi gibi bu konuda herhangi bir hakkım var mı ? Yorumlarınızı bekliyorum .
Anladım , çok teşekkür ederim yorumlar için . Yeni yıla girmeden bir sistem almak istiyorum ama güzel bir sistem istedikçe fark çok açılmaya başlıyor , taksitle alacağımdan dolayı da bayağı kararsız kalıyorum alıp almamak konusunda .
Aradaki farkı açıkcası pek bilmiyorum . Dağlar kadar bir fark olur mu ? Bir de kullandıktan sonra ileride upgrade etme planım var ve maddi olarak blade pahalı geldi biraz