Arama sonuçları: *

1. omeryigitcaglarer

Yardım Kablosuz Kulaklık Önerisi Sporda Kullanmalık

maksimum bütçem 1.5-2bin bandında, sporda kullanmalık kulak üstü kablosuz kulaklık arıyorum, spesifik olarak jbl markası ile çok hoş olmayan anılarım olduğu için başka marka önerirseniz çok sevinirim
  2. omeryigitcaglarer

Çözüldü✓ 2500 - 3500 TL Bandında Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/samsung-21-5-ips-ls22d400gauxuf-5ms-100hz-hdmi-dp-pivot-ev-ofis-tipi-monitor-p-HBCV00007R92IX?magaza=Alışverişdünyası-Center&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof...
  3. omeryigitcaglarer

Xioami 14 t vs redmi note 15 pro plus

hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın gümüş rengini öneririm (mavi versiyonu değil)
  4. omeryigitcaglarer

Xioami 14 t vs redmi note 15 pro plus

1 yıldan fazladır 14t yurtdışı kullanıyorum, imei attırdım hiçbir sorunu yok mükemmel cihaz redmi note serisinden ciddi bir premium kalite ve kamera performansı farkı var
  5. omeryigitcaglarer

Yardım 3000₺ BÜTÇE KULAKLIK

daha önce hiç duymamıştım hocam kullanıyor musunuz
  6. omeryigitcaglarer

Yardım 3000₺ BÜTÇE KULAKLIK

aktif olarak elimde Razer Blackshark V2X ve Gamepower Medusa modelleri bulunmakta, emektar medusanın mikrofonu 6-7.yılında bozulduğu için 2.kulaklık alma durumundayım, wireless özelliği olabilir bu fiyatlara var mı bilmiyorum ama önceliğim oyun deneyimi (rekabetçi ve hikayeli genel kullanım)...
  7. omeryigitcaglarer

DDR5 DDR4’e göre çok fark ettirir mi?

daha geleceğe yönelik olsun istiyorsan elindekileri satıp tamamen ddr5 tarafına geçmen daha iyi olabilir diye düşünüyorum, bende yıllardır ufak ufak upgrade ettiğim ddr4 bir sistem var mesela ilk aldığımda ryzen 5 1600 - RX 580 ve 8*2 16gb 3000mhz ram vardı, sadece bu üçlü üzerinde oynama...
  8. omeryigitcaglarer

Çözüldü✓ DEMİR BLOK KIRILMIŞ MI? RTX3080Tİ

teşekkür ederim hocam eve dönünce bir bakacağım
  9. omeryigitcaglarer

kahkaha attım hocam teşekkür ederim 😂 içim rahatladı valla 1768565616 yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim artık ilerleyen vakitte içini açtığımda termal macun ped değişimi vs. tekrar duruma bakarım
  10. omeryigitcaglarer

sırf bundan dolayı ürün içini de açmak istemiyorum çünkü sıcaklık değerleri çok stabil 70lerde seyrediyor o.c yapsam dahi 74-75leri aşmıyor userbenchmark testlerinde furmark vs. temiz sadece bazen 4-5 dakika aralıklarla anlık fan hızlanıp geri kısılıyor yarım saniyeliğine onun sebebini çözemedim
  11. omeryigitcaglarer

hocam öyle bir gözüme takıldı elimi bir attım hareket edince anlık kalp krizi geçirdim
  12. omeryigitcaglarer

çok yakın zamanda ikinci elden uygun fiyatlı pny 3080ti satın aldım, demir blokta bir parça kırık gibi hareket ediyor video yükleyemedim ama dokununca çok rahat hareket ediyor, sizce bir problem teşkil eder mi? yaptığım testlerde hiçbir sorunla karşılaşmadım ama emin olamadım
  13. omeryigitcaglarer

RTX3080 FURMARK DEĞERLER DÜŞÜK MÜ?

hocam haklısın da birisi beylikdüzü'nde diğeri kartalda ben fatih'deyim tam orta nokta yani tek kurşunum var 🥲😂😂
  14. omeryigitcaglarer

açıkçası elime biraz para geçince bendeki kartı da takasa değerlendirmek istiyorum yarın dell için gidip test edebileceğim bir ortam olacak ama diğer ürün olan evga için test durumum yok 1768333463 kendi kartımın satılmasını bekleyip üzerine para ekleme gibi bir vaktim yok iş ve okul aynı anda...
  15. omeryigitcaglarer

Samsung A17 vs Samsung A26

İstanbul'daysanız yurtdışı imei atılmış mi14t almanızı öneririm benzer fiyatlara gelir mükemmel cihaz
  16. omeryigitcaglarer

https://shbd.io/s/GBOLor2D https://shbd.io/s/A2tjVT0m 1768329065 büyük ihtimalle yarın gidip Dell Rtx 3080'i alacağım hocam 1768329091 hem daha temiz duruyor hem de takas fiyatı daha uygun rx6700xt üzerine 3500₺'ye anlaştık
  17. omeryigitcaglarer

1768326014 ikinci ürün bu siz olsanız hangisini alırdınız 1768326219 birisi iki fanlı dell fps ve sıcaklık değerleri daha iyi diğeri evga 3 fanlı ama daha kötü fps ve daha sıcak
  18. omeryigitcaglarer

evet bana da ilginç geldi attığım görseller hakkında ne düşünüyorsunuz 1768323990 1768324087 ya bu ürünü alacağım 6700xt takaslayıp üstüne 4500₺ vererek görsellerini attığım Evga Rtx 3080 alacağım ya da 3500₺ üstüne verip iki fanlı Dell Rtx 3080 alacağım siz ne düşünüyorsunuz
  19. omeryigitcaglarer

Evga 3 fanlı model
Geri