Arama sonuçları: *

1. Z

Asrock Anakart Driver Kurulumu

Sistemin montajını tamamladım şimdi win 11 den sonra anakart sürücülerini yükleyeceğim lakin anakartın download kısmında çok fazla sürücü var hangileri yüklesem yeterli olur?
  2. Z

Bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir?

sağol reis kasayı falan da yükselttim inş iyidir bunun da psu'su
  3. Z

Bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Bu sistemi vatandan 53 bine aldım donanımlar bu şekilde: Intel Core Ultra 5 245KF Soket 1851 5.20GHz 24MB Önbellek 3nm İşlemci ASROCK H810M-X WIFI INTEL H810M Soket 1851 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı Crucial Pro 16GB DDR5-6000...
  4. Z

Bu Sistem Nasıl(ACİLL)

Vatanda parafta 6 taksit var
  5. Z

Yardım edebilecek var mı xdrive koltuk ile ilgili

kumaşı nasıl terletir mi? hawk fab a göre farklı olarak böyle kadifemsi bir kumaşı varmış sanırım
  6. Z

Yardım edebilecek var mı xdrive koltuk ile ilgili

senin konuları takip ediyordum bende aynı modelden aldım şuan aynı şekilde kararsızım
  7. Z

Gaming Laptop Önerisi

[H3 id='SIZE5Asus+Tuf+Gaming+A15+Gaming+bu+modeli+almay+dnyorum+kullanan+yada+fikir+sahibi+olan+arkadalar+varsa+memnun+olurum.SIZE']Asus Tuf Gaming A15 Gaming bu modeli almayı düşünüyorum kullanan yada fikir sahibi olan arkadaşlar varsa memnun olurum.[/H3] Özellikleri şu şekilde: -rtx 4060 8 gb...
  8. Z

Hyperx Cloud 3 az ses sorunu

Dostlar bende cloud 3 kullanıyorum ama şuan sağ taraftan ses gelmiyor ne yapmak lazım 4 ay oldu daha alanı edit: ses tekerleğinden dolayı oluyormuş oynayınca çözdüm
  9. Z

Hangi işlemci soğutucu daha iyi olur?

Yok hocam termal macunda değişmedi onun da etkisi vardır mutlaka
  10. Z

70-75 di maksimum
  11. Z

Hocam kasaya sığsa kesin bunu alırdım ama maalesef 150mm ye kadar destekliyor kasa thermaltake versta t25
  12. Z

Işlemci i5-12400f kullanıyorum şuan kasa da stok takılı 1,5 yıldır stoklu kullandım son günlerde 90-95 derecelere çıkıyor
  13. Z

ID-Cooling SE-224-XTS RGB ve thermalright assasins king arasında kaldım aşağı yukarı fiyatları aynı ama soğutma açısından hangisi daha iyi olur karar veremedim.
  14. Z

Bu sistem toplanır mı ?

21k maks bütçem monitor dahil
  15. Z

Bu sistem toplanır mı ?

pardon yeni yüklendi
  16. Z

Bu sistem toplanır mı ?

önerebileceğin 500w psu varmı
  17. Z

Bu sistem toplanır mı ?

5000-5500 arası
  18. Z

Bu sistem toplanır mı ?

17k
  19. Z

Bu sistem toplanır mı ?

Bütün sistem parçalarını sıfır ekran kartını 2.el el alıcam anakart: AsRock B550M-HDV AM4, DDR4, 4733+ (OC) HDMI / DVI / VGA, m.2, PCI-e 4.0, USB3.2 mATX Anakart işlemci: AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 MPK ( TRAY+FAN ) İşlemci - idefix ssd: Kioxia 500GB Exceria Plus Serisi NVMe...
  20. Z

18K masaüstü sistem toplama

Dostlar merhaba ben amd işlemcili ve amd ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorum bütçe olarak max. 18 bin e kadar çıkabilirim. Ekran kartını ikinci el diğer donanımları ise sıfır olacak şekilde toplamayı düşünüyorum. Sistemde bu parçaları kullansam nasıl olur revize etmeme gerek var mı ne...
Geri