Arama sonuçları: *

1. knullxrd

Öneri PXN'in Yeni Direct Drive Direksiyon Setleri Gaming.Gen.tr'de Listelendi

Ama taksit ile aldım. artı debriyaj da çıktı içerisinden :D
  2. knullxrd

Keşke biraz daha bekleseydiniz hocam. Moza da iyi hayırlı olsun 😁
  3. knullxrd

Nedir fiyatlar merak ettim 😁 1767743760 Gördüm fiyatları. Almak isteyenler tetikte olsun bence. Pxn VD6 27.000 TL Pxn VD4 21.000 TL Pxn VD4 Fiyatı Çok İyi Kaçırmayın Derim.
  4. knullxrd

Aşırı kaliteli. Kullanınca anlarsın zaten. Premium ürünler. Özellikle VD serisi çok iyi :)
  5. knullxrd

Direksiyon seti önerisi

Pxn V10 Pro al. Direct drive.
  6. knullxrd

Simrace icin set önerir misiniz?

bende pxn vd6 aldım hiç pişman değilim 4 gün önce geldi. masa yaptırıyorum şuan ama dayanamadım açtım denedim 2 saat kullandım. muazzam bişey. yine siz bilirsiniz. advocate hocam herşeyi anlatmış :)
  7. knullxrd

PXN VD6 Direct Drive GELDİ!

Gelbura ürünün fiyatını 30.500 TL yaptı :d. Ayrıca euas pxn VD4'ü kendi sitesinde 20 bin TL'ye satışa koymuş. Ama Trendyol'a 25 bin TL ye koymuş :ddss. Direksiyon seti almayacağım ben. Ayrıca ilgili yerlere şikayette bulunacağım.
  8. knullxrd

VPS Plesk Kurulmuyor

Plesk'i sanal sunucuya kuruyorum fakat hiçbir şekilde girmiyor. Ana ekrana atmıyor portları aktif etmeme rağmen hiçbir sonuç alamıyorum.
  9. knullxrd

Mid Tower Atx Kasa Önerisi

reis küçük değil mi bu
  10. knullxrd

Mid Tower Atx Kasa Önerisi

Bütçe 3 bin tl kasa önerebilecek var mı
  11. knullxrd

Ekran Kartım Aşırı Isınıyor

Asus Dual 6700 XT Ekran Kartı İle Subnautica Oyununu Oynuyorum 2K da Grafik Ayarlarını Bile Orta Yaptım Ekran Kartı Sıcaklığı 55 İLA 65 Arasında Değişiyor Fakat Elimi Ekran Kartına Dokundurduğum da inanılmaz bi sıcaklık var sanki 90 derece de ne yapmalıyım kartta mı sorun var dostlarım
  12. knullxrd

Ram Çakışır mı Yardım Arkadaşlar ?

Bilgisayarım da 2x8 GSkill 3600 MHZ CL18 takılı iki tane 2x8 CL18 3600 MHZ GSkill RGB Trident Z aldım takarsan sorunsuz çalışır mı
  13. knullxrd

Mid Tower Büyük Kasa Önerisi

Kanka o 3bin tl
  14. knullxrd

Mid Tower Büyük Kasa Önerisi

Mid Tower Büyük Kasa Lazım Önerileriniz Var Mı Dostlarım Bütçe 2 Bin TL
  15. knullxrd

Sessiz Psu Önerisi 750W

2600 Tl sessiz olması önceliğim kanka
  16. knullxrd

Sessiz Psu Önerisi 750W

Sessiz PSU önerisi 750W lazım dostlarım.
  17. knullxrd

PSU Aşırı ses ve sıcaklık

ilginiz için teşekkür ederim kanka birazdan sipariş vereceğim sağolun :) 1679056125 sessiz çalışıyor mu bu önerdiğiniz unuttum söylemeyi 1679056412 bu anakartla uyumlumudur https://a.aliexpress.com/_mKpKvKi
  18. knullxrd

peki verdiğim linkte ki psu nasıl reis
  19. knullxrd

Bilgisayarımda takılı olan bu marka Performax PG-650B01 650W 80 güç kaynağı Aşırı derecede ses çıkarıyor ve ısınıyor. Bunu alırsam sorun çözülür mü teşekkür ederim şimdiden. https://www.trendyol.com/sharkoon/gold-zero-750w-80-gold-atx-p-57302344
  20. knullxrd

çekirdek hızı hiçbirşey açık değilken bu durumda normal mi

çekirdek hızı hiçbirşey açık değilken bu durumda normal mi
Geri