Arama sonuçları: *

1. crawelgs

Bimdeki 125 cc motor alınır mı?

Hocam illa 50'lik olsun diyorsanız. Arora kuba gibi markaların 50/125 özel seri olan motorları var. Ruhsat 50lik ama blok vs 125lik. Böyle motorları almanızı ne kadar önermesemde bir araştırın derim. Bayiler kampanya yapıyor peşin fiyatına 9 12 taksit şeklinde bulunduğunuz bölgede bir araştırın...
  2. crawelgs

MOPED ÖNERİSİ - B SINIFI İÇİN

Rks nin bu motoru var. Ön arka disk fren, sıvı soğutmalı. Ek olarak aroranın 50/125 olan özel seri mojitoları var onlarada bakabilirsin
  3. crawelgs

Araç Alırken Neye Önem Verirsiniz?

Sizin açınızdan düşük km deki aracı almak daha uygun gibi duruyor.
  4. crawelgs

Araç Alırken Neye Önem Verirsiniz?

Benim için öncelik motor, şanzuman ve yürüyen aksam. Sonrası şaşe ve direkler gibi aracın ana gövdesidir. Boya ve değişen en son planda. Seni yolda güvenle götürebileceğini düşünüyorsan boya hiç önemli değil.
  5. crawelgs

125 CC scooter önerisi

hocam öncelikle bende motor alma arefesindeyim. ilk motorum olacak baya araştırdım ve iki model arasında kaldım benimde bütçe aşağı yukarı sizinki gibi. yamahanın yeni modeli olan rayzr 125cc ve aroranın gemma 125 modelinde karar kıldım. yamaha olan sıfır bayi fiyatı nakitte 120bin taksitli...
  6. crawelgs

Öneri Hangi model Glorious mose alınır?

model o minus wireless kullandım yaklaşık 7-8 ay bir sorun yaşamadım ama diğer modeller hakkında bir bilgim yok.
  7. crawelgs

Steelseries Arctis 7+ alınır mı? ?

Yaklaşık 5 aydır Arctis Nova 7 kullanıyorum memnunum.
  8. crawelgs

Türk Telekom VS GibirNet?

hocam bana davet kodu atabilir misin?
  9. crawelgs

🔥İndirim 🔥Thermal Grizzly Aeronaut 1gr Spatulalı Termal Macun 95TL🔥

Evet hocam hepsipara varmiş hesapta
  10. crawelgs

🔥İndirim 🔥Thermal Grizzly Aeronaut 1gr Spatulalı Termal Macun 95TL🔥

Aldım bundan 1 tane 75tlye geldi
  11. crawelgs

Öneri 5000 TL Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Nova 7 kullanıyorum. Memnunum. Yazılımı İngilizce tr desteği yok diye biliyorum. Yazılım üzerinden yapamayacağın şey yok denecek kadar az. Mikrofon performansından da memnunum.
  12. crawelgs

🔥İndirim Lipton Ice Tea Limon Pet 6 x 1,5L 128₺

2 paket çektim eyv.
  13. crawelgs

2060 lı kasayı verip ps5 cd fat kasa tek kol alınır mı?

Evet hocam. Işık ve detay önemli. Birde malını övmen lazım biraz.
  14. crawelgs

Dolandırıcılık yok başkan. Ben 21e ilana koydum. Adam kendisi 17.500 verdi 😃
  15. crawelgs

Bende şaşırdım ve ılana atmamla satılması bir oldu 😁
  16. crawelgs

Çözüldü✓ WİRELESS KULAKLIK!! Yardım Edin.

Steelseries arctis Nova 7 wireless modelini peşin fiyatına 3 taksit olarak aldım. 400tl tık tık kupon ve 350 tl getir para indirimi ile 7049tl ye geldi.
  17. crawelgs

Çözüldü✓ WİRELESS KULAKLIK!! Yardım Edin.

Liste linki bozuk. Ak akçeden tek tek link atıyorum. 1. Kulaklık https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-7-plus-siyah-multi-platform-wireless-kablosuz-7-1-usb-c-gaming-oyuncu-fiyati,1528920816.html 2. Kulaklık...
  18. crawelgs

24 inc 144hz curved gamepower monitörde vardı içinde. Onu yazmayı unutmuşum
Geri