Arama sonuçları: *

• Users: ByPy
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ 5600x için ucuz soğutma

Forumdaki tavsiyeler üzerine Perfan 120h almıştım 5600x işlemcim için. 83 derecelerden 70 derecelere indi sıcaklık. Tavsiye ederim.
  2. B

F/P kule tipi soğutucu önerisi

Ryzen 5 5600x kullanıyorum yaklaşık 1 ay önce perfan 120h aldım 65 derecenin üstüne çıkmıyor. Stok fanda 82 dereceleri görüyordum. Tavsiye ederim.
  3. B

Ryzen 5 5600x Kule tipi fan soğutur mu

Evet hocam bu. Bende bu siteden almıştım.
  4. B

Ryzen 5 5600x Kule tipi fan soğutur mu

5600x işlemciye sahibim. Aynı şekilde stok fan kullanıyordum oyunlarda 82 dereceye çıkıyordu. Forumdaki tavsiyeler üzerine 15 gün önce perfan 120 h aldım boşta 35 derece oyunda Max 65 dereceyi gördüm. Tavsiye ederim. Kule tipi soğutucu yeterli bence.
  5. B

Çözüldü✓ İşlemci için kule tipi soğutucu öneri

R6 ve pubg oynuyordum 81 dereceleri görüyordu işlemci (5600x) şuan 67 yi geçmedi. Boşta 30 35 derece
  6. B

Çözüldü✓ İşlemci için kule tipi soğutucu öneri

Bende forumdaki tavsiyeler üzerine perfan aldım. Gayet memnunum.
  7. B

Modeme modem bağlamak

Modemin konfigürasyon arayüzüne girip fotoğraf at bakalım
  8. B

Modeme modem bağlamak

DHCP yi kapatman lazım 2. Modemden. O zaman wifiden de aktarır. Ayrıca modemin ip adresini de değiştirmen gerekebilir.
  9. B

Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

5600x var bende geçen hafta perfan 120h aldım. Stok fanla Rainbow ve Pubg'de 80-81 dereceleri görüyordum. Şuan 65 dereceyi geçmiyor. Forumdaki tavsiyeler üzerine aldım. Memnunum tavsiye ederim.
  10. B

Gaming gen tr den sistem aldım kaç günde gelir ?

6 Aralık'ta sipariş vermiştim. 14 Aralık'ta elime ulaştı. Geç oldu ama temiz oldu.
  11. B

asus tuf a520m-plus mhz sorunu

A520M-A anakarta sahibim. Aynı sorun bende de vardı 2666 MHz gösteriyordu. Bios update yaptım az önce düzeldi. Muhtemelen sizde de aynı problem var. 1671555010 Birde. D.O.C.P profil seçmeniz gerekiyor.
  12. B

Gaming Gen Siparişim Hala Hazırlanıyor

Müşteri hizmetlerine bağlanmak sabır işi 55 dk bekledim bugün. 🙂
  13. B

Temennimiz o yönde inşallah.
  14. B

Bende 6 Aralık saat 21.00 sularında sipariş vermiştim. Bugün paketlendi olarak görünüyor. Muhtemelen sizde de durum aynıdır.
  15. B

Çözüldü✓ Gaming genden PC sipariş ettim gelince driverleri kurmammı gerekiyor yoksa

Şahsi fikrim Windows 11 henüz stabil hale gelmedi diye düşünüyorum. Updatelerde sistem ile alakalı sıkıntılar olabiliyor.
  16. B

Çözüldü✓ Gaming genden PC sipariş ettim gelince driverleri kurmammı gerekiyor yoksa

İnşallah bakalım. Geldiğinde bende temiz bir yükleme yapacağım Windows 10 Pro.
  17. B

Merhaba bende 6 Aralık'ta gaming gen'den sipariş verdim Ultima-6700xt en geç salı günü kargoya verilir dediler. Bakalım hala bekliyorum.
Geri