Arama sonuçları: *

1. T

xbox son nesil gamepad ps4 ile çalışır mı ?

ps4 cihazında xbox son nesil gemapd çalışır kı acaba bilen var mı ?
  2. T

Sıvı soğutma ekran derece ışığı yanmıyor ?

Deepcool ld360 sıvı soğutma aldım . ürünün pompasında ekran mevcut fakat ekrandaki göstergeler yanmıyor sadece rgb ışıkları yanıyor nasıl bunu düzeltebilirim herhangi bir uygulaması var mıdıe yardımcı olur musunuz ?
  3. T

İşlemci ısısı oyunlarda ve testlerde 100 dereceyi görüyor

merhaba i5 13600k işlemcim var yaklaşık 1.5 senedir kullanıuorum 360mm deepcool sıvı soğutma mevcut ama son 2 aylık dönemde inanılmaz fan sesi ve oyun kapanmaları yaşadım (3070ti var pcde) sorunun sıvı soğutmadan olacağını düşünüyorum bu yüzden garantiye yolladım . fakat işlemcide bir bozukşuk...
  4. T

125 W işlemciye en uygun soğutucu ?

Elimde i5 13600k işlemci var . 360mm depcool soğutucu var. kaç W 'a kadar soğutabiliyor. işlemcim 100 dereceyi görmeye başladı aaçma bir şekilde. işlemcim 125W güç sarfettiği yazıyor pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz ?
  5. T

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder ?

Gigabyte rtx 3070 ti gddr6x intel i5-13600k işlemci 500 gb samsung 980 pro m2 ssd 16 gb (8x2) 3600 mhz xpg rog sertifikalı ram asus prime z690m-plus d4 anakart xigmatek aquarius plus kasa 7 fanlı 1650 btc power(tanıdık birinden sıfır alındı bilgisayarda asla mining yapılmadı) Deepcool l360 rgb...
  6. T

fortnite directx 11 ve 12 de kasma

arkadaslar rtx 3070 ti i5 13600k li bir sisteme sahibim fakat forniteda directx 11 veya 12 ye aldigimda 400 fpsden bir anda 30 lara dusup tekrar yukseliyor oyunu performans moduna aldigimda ise bu problem ortadan kalkiyor fakat oyunun goruntusu beni cezbetmiyor o modda boyle bir sistemim varken...
  7. T

Bilgisayarımın anlık değeri nedir ?

2. el fiyatlarını tam net bilmediğim için soruyorum bu işle uğraşan insanlar daha net bir bilgi verebileceği için burayı tercih ettim :)
  8. T

Bilgisayarımın anlık değeri nedir ?

i5 13600k gigabyte rtx 3070 ti 16(8x2) gb ram 3600 mhz xpg 500 gb samsung 980 pro ssd asus prime z690m-plus anakart xigmatek aquarius plus kasa 1650 btc power
  9. T

BU SİSTEM KAÇ TL EDER ?

3070 ti sıfırı 17 bin tl (gigabyte modeli için söylüyorum) 7 bin biraz az değilmi sence ki alalı sistemi 2 ay oldu sıfır aldım hepsini
  10. T

BU SİSTEM KAÇ TL EDER ?

Kenarda vardı bi abimizin kullanmadığı takalım dedik 😂
  11. T

BU SİSTEM KAÇ TL EDER ?

gigabyte rtx 3070 ti ddr6x intel i5 13600k 1600w power btc 500 gb samsumg m2 ssd 980 pro asus prime z690m-plus d4 anakart xpg 8x2 3600 mhz rgb ram xigmatek kasa deepcool 360 mm sıvı soğutma
  12. T

asus mu aoc mu ? monitör

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg258qr-0-5ms-165hz-full-hd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor.html https://www.itopya.com/aoc-24-24g2spubk-165hz-1ms-hdmi-dp-fhd-ips-gaming-monitor_u22624 ARKADAŞLAR BU İKİ MONİTÖR ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ :)
  13. T

Asus vg 258 qr tercih etmeli miyim ?

arkadaşlae bj monitörü almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı yorum yaparsanız sevinirim . https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-vg258qr-24-5-0-5ms-165hz-gaming-led-monit%C3%B6r-1193925.html?gclid=EAIaIQobChMIn63n-vPk_AIV0BkGAB0vbQD9EAAYASAAEgIi-fD_BwE&gclsrc=aw.ds
  14. T

Gamebooster GB-2428FF alınır mı

arkadaşlar itopyada bu monitör 5319 ti ve çözellik olarak çok iyi bir monitöre benziyor fakat gamebooster olması biraz kafamı karıştırıyo kullananınız varsa veya bilgisi olan varsa bu monitörü almak istiyorum tercih etmelimiyim ? yüksek bir sistemim var monitörede 5-6 bin bütçe ayırdım fazlasına...
  15. T

Nvidia denetim masası ekran sekmesi gözükmüyor (masaüstü)

çözünürlüğüde kontrol edebiliyoe muyum örnek veriyorum ana çözünürlüklerde 1440:1080 yok özelleştirip yapıyordum nvidiada inteldede onu yapabilir miyim ?
  16. T

Nvidia denetim masası ekran sekmesi gözükmüyor (masaüstü)

Merhabalar yeni bişgisayar topladım dün sistem hazır hale geldi. vibrance ayarını yükseltmek için girdiğimde ekran sekmesinin olmadığını farkettim ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ? 1672652785 3070 ti ekran kartı mevcut güncellemer tamamlandı geforce experienceyide denetledim fakat hala...
  17. T

XIGMATEK AQUARIUS PLUS kasa çok ısınır mı ?

teşekkürler iyi akşamlar
  18. T

zaten içinde 7 tane fan var 3 tanede sıvı soğutmanın fanı gelıcek 10 tane fan olucak bende bır kntı yaşamaycagımı düşündüğüm için aldım ama fikir almak istedim içim rahat etmedi
  19. T

bu kasayı aldım sistem parçaları bugün bitirdim fakat kasayı daha açmadım kutusunu. yorumları okuyorum çoğu kişi ısıyla alakalı problemler yaşayacağımı söylüyor 360mm sıvı sogutucu aldım ama kafamda hala yorumlardan dolayı bir skntı var. kutuyu açmadan değiştirmelimiyim yoksa kullanmalımıyım...
Geri