Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Kulak üstü basslı kulaklık için seçenek verirmisiniz

Arkadaşlar şimdiden konuma girdiğiniz için teşekkürler. Arkadaşımın bir kulaklığı vardı ve müzik dinlerden hayvan gibi titriyordu. Bende fiziksel basslı kulaklık istiyorum ama piyasada bulunan basslı diye vaad edilenlerin hepsi yalan bunuda biliyorum sizden ricam bildiğiniz 250 300 tl arası...
  2. S

Ps4 ve eski monitöre bağlandıktan sonra sıkıntı çıkartıyo

Arkadaşlar elimde bi ps4üm var ve eski bir lg monitör galiba 60 hz 12 ms olması lazım Ben ps4 ü monitöre bağlıyorum sıkıntı yok görüntü geliyo ama oyuna girdiktrn 5 dkka sonra kendini sürekli monitör power saving mode a alıyo ekran gelmiyo Bilen varmı yardımcı olabilirmi 30 lira verdim...
  3. S

3000 4000 tl arası laptop önerisi

Aslında çok isterdim ama öğrenciyim ve sunum falan yapıyorum laptop çok ihtiyacım oluyo bir yıl sonra falan bide kasa toplarım Herkeze yardımları için teşekkür ederim
  4. S

3000 4000 tl arası laptop önerisi

Arkadaşlar bütçem zaten az biliyorum ama Hani tek isteğim yeni nesil hikayeli oyunlar fazla oynamayacağım ama cs gta falan oynatsın en yüksek ayarlarda olmasına gerek yok Bana önerebileceginiz laptop varsa teşekkür ederim. Bütçe 4500 e kayabilir. Şimdiden teşekkürler beni dinlediğiniz için.
Top Bottom