Arama sonuçları: *

• Users: ensta
  • Order by date
  1. E

4000 TL Renkli Yazıcı Önerisi

olursa iyi olur yani illaki kullanılır ne kadar cok özellik o kadar iyi. tabi fiyatı değmiyecek kadar arttırıyorsa ayrı, çok bi fark yoksa üçe beşe bakmam yıllarca kullanıcam sonuçta. 1682651548 Epsonlar birebir aynı gibi ama fiyat farkı var diğer markaların da Desteklenen Kağıt Türleri daha...
  2. E

Fotoğraf kağıdı destekliyor mu, bilmediğimden soruyorum fiyatına değecek özellikleri var mı, almışken kaliteli ömü bir sey almak istiyorum, başka bir yazıcıda desteklenen kağıt türlerinde fotoğraf kağıdı, etiket kağıdı vs. Gibi birsürü seçenek vardı, canondu heralde. mesela bununla arasında ne...
  3. E

kaliteli bir renkli yazıcı almak istiyorum ama konuyla ilgili bilgim yok günde ortalama 20 fotokopi çıkartıcam 4000tl bütçe yeterli olur mu? hangi modelleri önerirsiniz?
  4. E

Oyunda ekran donması ve renk değişmesi

Merhaba, oyun oynarken yaklaşık 5/10 dk sonra bmyle oluyor ve donuyor ama sistem çalışmaya devam ediyor, görünür hiç bir sorun yok fps yülsek 16gb ram rtx307 ryzen5 5600x işlemci samsung ssd parçalarda sıkıntı göremedim hepsini söküp taktım biosu sıfırladım format attım sürücüleri güncelledim...
Top Bottom