Arama sonuçları: *

1. 1stStifler

Ekran karti gorev yoneticisinde gozukmuyor

Kargosunun daha yeni geldigi hazir sistemde ekran kartini dikkatli bir sekilde taktim ve Windows 10 deneme surumunde kurdum. PC'yi actigimda ekran karti aygit yoneticisinde ve gorev yoneticisinde gozukmuyor. Şu an Windows 11'e USB bellek ile yukseltiyorum.
  2. 1stStifler

TWISTED MINDS monitor onerilir mi?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-vg24vqe-kavisli-23-6-165hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6802-IT.shop.camp6458424908adgr77966058715&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAiA2L-dBhACEiwAu8Q9YF4lu82Scv5vwSTiVh-Rnjl3CMuAmPjawgPpJosnDbuX...
  3. 1stStifler

30 - 35tl oyun önerisi

Project Zomboid Stardew Valley Raft House Flipper Cities Skylines Devour Dying Light Green Hell Man Eater Poly Bridge 2 Ranch Simulator
  4. 1stStifler

Hocam 2.7K TL fiyat bandinda olan urun 1ms ping aliyor. 1672517946 Ama zaten dediginiz gibi bu butceye boyle bir urun yapacaklar ve urun buyuk ihtimalle cok saglikli olmayacak. Bilemiyorum, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. 1stStifler

Sok Market A.S'ye 04.01.23 tarihinde gelecek 3 adet Twisted Minds marka monitor gelecek sizce nasil? Onerir misiniz, deneyiminiz var mi? Hepsi VA panel. Onerilirse 2699TL degerinde olan urunu almak isterim.
  6. 1stStifler

Çözüldü✓ 13k BUTCE SISTEM TAVSIYESI BEKLIYORUM

Arkadaslar bilgilendiren herkese cok tesekkur ediyorum. Rx 6700 sistem satin aldim ancak islemci bir tik dusuk kaldi(r5 5500). Bu yuzden onu satip yerine r5 5600 alacagim.
  7. 1stStifler

14K yaptim fiyat bandini.
  8. 1stStifler

Arkadaslar sizce herhangi bir youtube yakin zamanda yeni sistem cikartir mi?
  9. 1stStifler

14K butcem var. Aralik bitmeden sistem almak istiyorum. En az rx6600 ekran karti onerisi almak istiyorum. Lutfen yardimci olun. Sizce herhangi bir youtuber aralik bitmeden yeni sistem videosu yapar mi?
  10. 1stStifler

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Vazgectik, babam gitmeye usendi.😀 Ama anlasmaya vardik butceyi 15 bandina cikardi. 😛
  11. 1stStifler

Epic Games Sıradaki Gizemli Oyun

DISHONORED Probably.
  12. 1stStifler

Gercekten bu saatten o kadar kisi mi var? Bende almak istiyorum ama Kocaelindeyim. Yarim saate babam yola cikacak ona gore bilgilendirir misiniz rica etsem?
  13. 1stStifler

Sistem yilbasi sonrasina denk geliyor dostum. Kartal subesine gidecekler var mi?
  14. 1stStifler

Oraya gidenler bizi bilgilendirebilir mi?
  15. 1stStifler

MD4 için saat kaçta beylik düzünde olmalıyım

Nerede gordunuz hocam? Rica etsem benimlede paylasir misiniz? 🙂
  16. 1stStifler

❌İndirim Bitti! VATAN PC 3070 İ5 12400F 15.999 TL KAÇIRMA

Md4 icin neden uzuldun?
  17. 1stStifler

Vok Newyear Sistem !!! 12999tl

Baktim ve hala ayni fikirdeyim. 12100f better. Rica etsem kendi kullandigin test video/site'yi benimle paylasir misin? Belki fikrimi degistirebilirsin.
  18. 1stStifler

Vok Newyear Sistem !!! 12999tl

5600 12100f den daha iyi .D?
  19. 1stStifler

Aslinda bu konuda cevap yazan herkes rol oynuyor ve stokculari md4 sistemden sogutmaya calisiyorlar. Cok guzel bir strateji. Tesekkurler,
Geri