Arama sonuçları: *

• Users: orka
  • Order by date
  1. orka

Yardım Netspeedden sonra internet sağlayıcı önerisi…

açıkçası çok oyun oynamam ama ping 40 falan oynuyor galiba biraz yüksek ping veriyor
  2. orka

Yardım Netspeedden sonra internet sağlayıcı önerisi…

bende netspeed kullanıyordum zamlardan sonra gıbırnet e geçtim şimdilik 110 tl ödüyorum bi sıkıntı yaşamadım
  3. orka

Yardım Bu monitör alınabilir mi sizce ?

3070Tİ
  4. orka

Yardım Bu monitör alınabilir mi sizce ?

merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler 2k bir monitör almak istiyorum bütçem çok fazla degil 6k civarı araştırma yaparken bu monitörü buldum daha önce görmediğim bi marka yada gözüme çarpmadı hiç sizce alınır mı ? kullanan arkadaşlar varsa deneyimini paylaşabilir mi ? Teşekkürler şimdiden. :)...
  5. orka

Öneri Exvega !!! Ben Yandim Si̇z Yanmayin!!

Herkese merhaba arkadaşlar ben bir haya yapıp ExVega denilen illet yerden bir koltuk aldım sonra koltukta oturup kalkarken gıcırdmalar geliyordu aynı gün yazdım bunu ExVega ya yazdım ve birde mekanizma değişikliği talep ettim bir kaç gün sonra dönüş yapıldı bana ve ücreti karşılığında bana...
  6. orka

Yardım 13700K için sıvı soğutma sizce hangisi ?

umarım mesajım alınmıştır
  7. orka

bu arada zaten şu anda thermal grizzly kryonaut ile kullanıyorum ama cinebench r23 te 40 dereceden anında 100 dereceye fırlıyor test bitiyor hemen 50 ye 45 e düşüyor
  8. orka

termal macun öneriniz var mı acaba ?
  9. orka

merhabalar herkese 13700k lı sistemimde cooler master ml360r kullanmaktayım ama gerek performansı kalitesi gerek ses seviyesi (fanları çok garip bir şekilde titriyor ve bunu klavye mouse kullanırken hissedebiliyorum ve fanları tuhaf sesler çıkarıyor) bu sebeple değişitirme kararı aldım. Bu iki...
  10. orka

Ups Kesi̇nti̇si̇z Güç Kaynaği Öneri̇si̇

Merhabalar arkadaşlar yaşadığım şehirde son günlerde anormal bi şekilde elektirik dalgalanmaları ve kesintiler oluyor bilgisayarım için bir ups almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var şimdi den teşekkürler. 850w bi psu kullanıyorum sistem tüketimi 500 550 watt max oluyor. asus tuf vg27a ve...
  11. orka

🔥İndirim İndirimli Rtx 4050'li Laptop

45watt mı dıyor bana mı oyle geldı :d
  12. orka

asus asus x540la intel i3 4005u Ram Upgrade sorunu

merhabalar son çare olarak öyle yapacağım rami sipariş verdim bakalım
  13. orka

asus asus x540la intel i3 4005u Ram Upgrade sorunu

Arkadaslar selam. laptobun ramini yukseltmek ıstedıgım ıçin 8 gb ram satın aldım lakın laptop acılırken bıos da ramı goruyor ama pc asus ekranında takılı kalıyor? cıhazda 4 gb tumlesık ram mevcut cıhaz 8gb ram taktıgımda acılmıyor ama ramı cıkarınca acılıyor sorunsuz acaba sıstem 12gb ram...
Geri