Arama sonuçları: *

1. irdelix

Huawei BE3 mü yoksa AX2 mi almalıyım?

Benzer fiyatlara 2. El AX3 bulup onu aldım. Konu kapatılabilir.
  2. irdelix

Bana ait, yanlış hatırlamıyorsam 2017-2018 civarı almıştım
  3. irdelix

DSL-AC51 modem kullanıyorum ama wifi kesintisi yaşıyorum bundan dolayı router almaya karar verdim. Huawei'nin cihazlarını almaya karar verdim ama hangisini alacağıma kadar veremedim. İnternette BE3 modeli hakkında bir sürü bilgi varken aynı bilgilere AX2 modeli için erişemiyorum. Kapsama alanı...
  4. irdelix

Eski Dell tabletimi monitör yapabilir miyim?

Elimde eski bir Dell Venue 7 tablet var, bunu bilgisayarıma monitör olarak kullanmak istiyorum. Micro USB to HDMI dönüştürücüsü mü almalı mıyım, direkt bağlasam görüntü alır mıyım emin olamadım. Birde monitör olarak kullanabilecek sen tableti sürekli şarjda tutmam gerekecek bunları nasıl...
  5. irdelix

Steam'de param beklemeye düşüyor.

Şu sıralar pazarı baya bi aktif kullanıyorum bundan kaynaklıdır o zaman. Teşekkür ederim :)
  6. irdelix

Steam'de param beklemeye düşüyor.

Bir süredir Steam Topluluk pazarı üzerinde yaptığım item satışlarından bazıları bakiyeme bekleyen olarak düşüyor. Bunu benim dışımda yaşayan, sebebi bilen var mı?
  7. irdelix

whea_uncorrectable_error hatası alıyorum.

Hocam sorununuz çözüldü mü? @kaancx03
  8. irdelix

Mavi ekran ama minidump dosyası yok

Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyorum. Bilgisayarım yaklaşık 2-3 haftadır mavi ekran veriyor. Verdiği bu mavi ekran ya hiç gözükmüyor ya da ekranda yaklaşık 1 saniye kadar gözüküp kapanıyor. PC açıldığı zaman sebebini araştırmak için herhangi bir minidump dosyasını okuyan bir program...
  9. irdelix

Bilgisayar aldım darboğaz olurmu acaba ???

Ya zaten üzülmezsiniz de soğutucu isteğinde bulunuyor kısaca bu işlemci güçlü olduğundan ötürü.
  10. irdelix

Dying light farklı platformlar

Evet girilebiliyor, steamden alanlara epic games hesabı bağlatıyor ondan sonra rahatça oynayabilirsiniz.
  11. irdelix

Herhangi bir zararı olmaz, yüksek sıcaklığa geldiğinde performansından kısarak durumu engelleyen bir işlemci kendisi.
  12. irdelix

termal macun önerisi

Mx4 önerebilirim
  13. irdelix

Yardım 3.5k - 5.5k monitör önerir misiniz?

Gösterdiğin monitör de güzel ama çeşitlilik açısından Samsung Oddysey(yanlış yazdığıma eminim) önerebilirim
  14. irdelix

10k Ikinci El Sistem Önerisi

Gaming gecesinde dediğin sistem çok güzel, kaçırmadan alın derim.
  15. irdelix

Eğer bekleyebilirseniz yakın dönemde donanım arşivi ucuz sistem yayınlar diye düşünüyorum. O sistemleri yakalayabilirsiniz. 3060lı sistemin yeteceğini düşünmüyorum, sanırsam bu sistemi toplayan kör olmuş 😂. 1685136470 3060tilı olanın özelliklerini yazabilir misin?
  16. irdelix

5600 çok güçlü bir işlemci, bu ekran kartını çok rahat besleyecektir. Ama işlemci güçlü olduğu için önümüzdeki yaz günlerinde stok soğutucunun yetmediğini ve değiştirmen gerektiğini fark edeceksin.
  17. irdelix

Bu fiyatlar çok iyi zaten ama 2. El konusunda ne yalan söyleyeyim şahsen güvenesim gelmiyor. Eğer gidip test edebilirseniz ve içinize sinerse bu fiyat bu sisteme fazla değil, ileride ram güncellemesi yaparak yolunuza devam edebilirsiniz.
  18. irdelix

20K Bilgisayar Toplama Tavsi̇yesi̇

Çok rahat yaparsın, attığım sistemde arkadaşın dediği gibi ram takviyesi yaptığın taktirde seni çook uzun bir süre extreme ayarlarda istediğin oyunu oynar, yayınını yapabilirsin. 1685135792 Eğer 20k bütçe içerisinde monitör tarzı parçalarda var ise bilgisayar parçalarından kısıp rtx 3000...
  19. irdelix

Aslında mantıklı ama işlemci bir tık düşük geldi gözüme, ilerleyen dönemde yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsin. Ama yine de 3500x'li sistemi gidip görebilme ihtimalin varsa bu seyahate değecek bir sistem gibi gözüküyor.
  20. irdelix

Beyler oyun önerir misiniz

Eski sisteminde oynadıysan bile yeni sisteminde gta 5'i denemelisin. Yüksek ayarlarda çok daha ayrı bir zevk veriyor.
Geri