Arama sonuçları: *

1. Q

Yardım Lenovo Laptop Bitlocker İstedi

Cihaza bios güncellemesi yaptım sonra valorant açabilmek için restore factory keys yaptım biostan, f10 kaydet yapıp cihazı başlattıktan sonra bitlocker istedi, şifreyi hesabımdan girip cihazı açtım fakat bunu önceden kaç sefer yaptığım halde benden böyle bir şey istememişti, acaba farklı bir...
  2. Q

Kıdem tazminatından anlayan var mı?

yani miktar doğru mu onu anlamadım babam da dedi 25 ile 35 60 bin yapmıyor mu diye kafam karıştı
  3. Q

Kıdem tazminatından anlayan var mı?

Arkadaşlar benim kıdem tazminatı bordrom bu burda son aylık ücreti 25 bin kıdem yazminatı tavanı 35 bin olarak gözüküyor toplamda 60 bin yapıyor fakat ödenecek net kıdem tazminatında 50 bin yazıyor, babam bana neden böyle oldu dedi ben de anlamadım anlayan biri varsa açıklayabilir mi?
  4. Q

Yardım M14 5G ekranın nadiren 1 saliseliğine gidip gelmesi

Başlıkta da belirttiğim gibi ekran bazen nadiren 1 saliseliğine kararıp geri geliyor.
  5. Q

Askerlik sevk belgesi

sevk tarihim 1 ay sonra gözüküyor ve ben sigortalı olarak bir işte çalışıyorum ,sevk belgemi erkenden alıp işten tazminatımı alarak ayrılmak istiyorum ve sevk edilmeden 1 ay önce işten ayrılmak istiyorum, en erken sevk belgemi ne zaman alabilirim?
  6. Q

Yardım A24 sizce şuan nasıl

m34 güzelmiş
  7. Q

Yardım A24 sizce şuan nasıl

8500 liraya a24 alınır mı yoksa o paraya daha güzel işlemci ve ramli telefon önerir misiniz (üstüne para koy şunu al demeyin lütfen kurtarmıyor)
  8. Q

Glorious model o sol click in sağ ucu tıklanmıyor?

hocam tam bu kısım değil mi?
  9. Q

o zaman sorun kroniktir boşverelim
  10. Q

Yardım Glorius Model O Tuş Sorunu

Farenin sol tıkının tekerlek tarafı olan en köşe kısmı basınca algılamıyor sadece aşağı çöküyor, fareye sahip olan ve bu sorunu yaşayan var mı? (Belirttiğim Kısım Görselde)
  11. Q

benim için büyük bi sorun değil tuşun basma algılamasında sorun yok sadece sağ tuşta en uç kısmın en köşesi basınca algılarken sol tuşun en uç kısmının en köşesi basınca algılamıyor fakat 2 milimetre geri yaptığınızda algılıyor
  12. Q

sizde var mı fare hocam sol tuşun tekerlek tarafı olan en uç kısmı basınca algılamıyor 1721285094 fareyi daha 2 gün önce aldım
  13. Q

o sorun bende de var, farenin kronik sorunu bence
  14. Q

Yardım Lenovo ideapad gaming 3 BIOS hatası

Arkadaşlar vantage uygulamasına 1 ay önce BIOS güncellemesi geldi kurmaya çalıstım hata verdi sonra yaparım dedim aradan 1 ay geçti hâlâ güncellemeyi kurmuyor dedim acaba uygulamayı mı güncellemek lazım onu da yaptım bu sefer cihazı yeniden başlatıyor ve güncelleme başarısız hatası veriyor ne...
  15. Q

Yardım Rampage X-Jammer mı Claw mı?

Drag click için hangi fareyi önerirsiniz x-jammer mi yoksa claw mı (minecraft için) 1720704645 ya da alpor mu?
  16. Q

Yardım Güncel dragclick mouse önerir misiniz

1000 lira altı olursa sevinirim
  17. Q

Yardım Drag click yapmak istiyorum minecraft için mouse önerir misiniz?

Minecraft bedrockta drag click yapmak istiyorum bende ideapad gaming mouse var üstüne bant yapıştırsam olur mu olmazsa drag click yapabileceğim fare önerir misiniz?
  18. Q

Yardım Minecraft indirime girmiş

xbox da diye biliyorum
  19. Q

Yardım Minecraft indirime girmiş

Arkadaşlar 2 ay önce minecraftı java ile beraber 509 liraya almıştım şimdi de 170 liraya düşmüş yüksek ihtimal imkânsız biliyorum ama sormak istedim ben bunu iade edip tekrar alabilir miyim :D
  20. Q

Yardım Sanal rami fazla açmanın zararı var mı

Sanal ramin ne işe yaradığını biliyorum telefonum m14 5g 4 gb kendi rami var telefonda, ram plus özelliğini kapatınca drop yiyor fakat 2 gb sanal ram de açsam 4 gb sanal ram de açsam telefon normal çalışıyor sizce 4 te mi kalmadı 2 de mi? 1715617019 ayrıca 60 gb depolama alanım boş
Geri