Arama sonuçları: *

1. atlasdisagreed

VSR/DSR ne işe yarar?

Merhabalar, 4K monitörler pek pahalı olduğu için sistemi alıp 1 yıl sonra monitör almayı düşünüyorum. Elimde MSI G241V Monitör'ü var. VSR özelliği nedir, nasıl çalışır? RX 7800XT almayı planlıyorum ve bekliyorum. 4K monitör'e göre VSR teknolojisinde daha az performans alır mıyım? Monitörde...
  2. atlasdisagreed

Hadi herkes monitörünün modelini yazsın !

msi g241v
  3. atlasdisagreed

15k-18k Civarı Telefon Önerisi

S23'ün 5 yıl garanti güncellemesi var kardeşim.
  4. atlasdisagreed

Dostum onlar Xiaomi'nin yazılım sorunu. Kendim S22 kullandım ve hiç bir sorunum olmadı, şuan S23 kullanıyorum :D
  5. atlasdisagreed

iPhone 11 18-19 mu? Bu ne rezaletlik. Alanın aklımdan şüphe ederim, LCD ekran 60hz ekran, yazık. 1683832314 Galaxy S22 öneririm, eğer 23k ya çıkarsan Galaxy S23, ne batarya sıkıntısı var ne ekran ne fps. iPhone 14 Pro ile kapışıyor.
  6. atlasdisagreed

R9 7950X3D3 4090 sistem ASUS ROG Thor 1000P PSU ?

Hocam konudan alakasız bir soru soracağım yanlış anlamayın, böyle bir sistem toplamak kaç paraya geliyor? Bende şuan sistem topluyorum.
  7. atlasdisagreed

NH-U12A Kasama Sığar mı?

Bu MSI MAG kaliteli midir hocam, 7600X'i soğutur mu?
  8. atlasdisagreed

NH-D15 için kasa önerisi

Merhabalar, kuzenim bana doğum günü hediyesi olarak yurt dışından Noctua NH-D15 getirdi. Kaliteli olduğu için başka bir hava soğutma bakmadığımdan dolayı kasa zor buluyorum. Kasa önerileriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  9. atlasdisagreed

RX 7800 XT tahmini ne zaman çıkar?

Merhabalar, iyi akşamlar. Mayıs sonunda sistem almayı düşünüyorum, Haziran sonuna kadar da bekleyebilirim. RX 7800 XT Haziran'a kadar çıkmış olur mu sizce?
  10. atlasdisagreed

Wraith Yeni Klavye Getirmiş

Neden?
  11. atlasdisagreed

Wraith Yeni Klavye Getirmiş

Hocam alınır mı? Üzmez dimi en son epomaker falan bakıyordum da bu baya hosuma gitti.
  12. atlasdisagreed

Noctua NH-D15, Dark Maxima V30 kasaya sığar mı?

İyi geceler, Kasa olarak Dark Maxima V30 düşünüyorum. Bu air cooler çok büyük ve sığacağından endişe duyuyorum. Anakartım AsRock Riptide DDR5, ramlere değme yaşanır mı? Kasama sığar mı?
  13. atlasdisagreed

Sistemde değiştirebileceğim bir parça var mı?

Anakart: AsRock B650M PG Riptide DDR5 mAtx İşlemci: Ryzen 5 7600X Kasa: Dark Maxima V30 Arctic Fan Ekran Kartı: RX 6800XT Sapphire Pulse SSD: Kingston Fury Renegade 1TB Ram: XPG Lancer 32GB 2x16 5600MHz DDR5 PSU: FSP Hydro G Pro 750W 80+ Gold Sogutucu: AG620 veya Lian Li Galahad 240mm...
  14. atlasdisagreed

Öneri Maximum 20k Telefon önerisi

11 almanı tavsiye etmem, 60hz lcd ekran.. Bataryası çöp memnun kalmazsın diye düşünüyorum. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi 3k para ekleyip Samsung S23 almanı öneririm. iPhone 14'ten daha iyi, Pro modeliyle kapışıyor.
  15. atlasdisagreed

15-16K laptop önerisi

Merhabalar oyun için değil arada ufak tefek oyun oynarım, dersler için alacağım. Pek kasmayan güzel bir laptop önerir misiniz? İşimi görsün, derslerimi yapayım yeterlidir.
  16. atlasdisagreed

Çözüldü✓ Sistemim nasıl olmuş?

Anakart: AsRock B650M PG Riptide DDR5 mAtx İşlemci: Ryzen 5 7600X Kasa: Dark Maxima V30 Arctic Fan Ekran Kartı: RX 6800XT Sapphire Pulse SSD: Kingston Fury Renegade 1TB Ram: XPG Lancer 32GB 2x16 5600MHz DDR5 PSU: FSP Hydro G Pro 750W 80+ Gold Sogutucu: AG620 veya Lian Li Galahad 240mm...
  17. atlasdisagreed

Sistem Hakkında Yorumunuz?

Bu Asrock Riptide, Asrock'un en tepe modeliyle 7950x işlemcisinde birebir aynı performans veriyor? Alınabilecek en ucuz ve en iyi anakart durumunda şuan. Al dostum kaliteli bir anakarttır kendisi.
Geri