Arama sonuçları: *

1. Kırali

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Şimdi baktım DCR kapalı ve HDR 400 açık kapatıp açtığımda hiçbir fark göremiyorum. Sizdede aynı monitör var değilmi? Siz açıp kapadığınızda HDR'ı herhangi bir değişim gözlemliyormusunuz?
  2. Kırali

Neutral da çünkü warm çok sarı, parlaklık 100'de ama ona rağmen hala düşük hissettiriyo, HDR'ı açmak zaten parlaklığı az olan monitörü dahada karanlık yapıyor, Ölü pixel veya ghosting yok ama parlaklığı 1080p monitörüme göre çok düşük. MPRT vs. diye ayar görmedim nerdeyse bütün menüleri gezdim...
  3. Kırali

Arkadaşlar bu monitörün parlaklığı 400 nit civarında ama 300 nit olan 1080p eski monitörüme parlaklık olarak yaklaşamıyo bile. Herhangi bir ayar bulabildinizmi, sizdede böylemi?
  4. Kırali

Ölü pixeli herhangi bir şekilde düzeltebildinmi, takılı pixel gibi bir durum varmı?
  5. Kırali

Witcher 3'ün sonu bitmemiş gibi hissetiriyor. (spoiler)

Merhabalar bu konuyu sadece fikirlerinizi almak için açtım. Witcher 3'ün ana hikayesini yakın zamanda bitirdim ve oyuna başladığımdan bu yana hikayesi harikaydı, ta ki oyunu bitirene kadar. Oyunda mutlu sayılabilecek bir son elde ettim, Ciri witcher yolunu seçiyor ve yennefer ile birlikteyiz ama...
  6. Kırali

🔥İndirim MORTAL COMBAT 11 MİCROSOFT STORE DA 50TL

Xbox'dan alırsanız steam oyuncularıyla oynayamazsınız ona göre alın.
  7. Kırali

❌İndirim Bitti! Farming Simulator 25 Fiyat Hatası 135TL(Ön Sipariş)

Arkadaşlar Microsoftun size gönderdiği maili bir okusanız. Fazla para çekemez merak etmeyin ve maildede yazdığı gibi oyunun ücretlendirmesi oyun çıkmadan 10 gün önce oluyo. Şuanlık benim ön siparişim iptal edilmedi ve edileceğinide sanmıyorum ama eğerki oyun çıkmadan 10 gün önce kartınızda para...
  8. Kırali

5G'ye bağlanınca internet hızı düşüyor.

Merhabalar bugün Kablonet internet bağlattık 100mb download 20mb upload. Kablonet modemlerinde malum 2 tane ağ var 5G ve 2.4G, 5G'nin odalar arasında iyi çalışmadığını biliyorum ama modemin dibine girmeme rağmen her türlü 2.4G daha iyi çekiyor. Ethernet bağlantısında harika ama WİFİ'a gelince...
  9. Kırali

i5 12400f aşırı ısınıyor

Malum havalar sıcak bazı illerimizde 35-40 derecelere bile çıkıyor. Bende i5 12400f kullanıcısı olarak geçen yazda çok sıkıntı çektim işlemcinin 90-100 derecelere çıktığı oldu. Size önerim kule tipi soğutucu almanız ben Thermalright Assassin King aldım ve o günden beri kafam aşırı rahat. İşlemci...
  10. Kırali

20-25k bandında pc önerisi lazım.

Mağazalarda diyor ama hangi mağazalarda olduğunu göremiyorum ve 4060 ti 8gb olması gelecekte sıkıntı çıkarabilirmi sizce? 1718549278 Güzel sistemmiş seçeneklere ekelyeceğim. Sizce işlemciyi yükseltmelimiyim?
  11. Kırali

20-25k bandında pc önerisi lazım.

Merhabalar arkadaşım pc alacak bütçesi 20-25k arası fazlası olmaz. Şuanda fiyatına değecek güzel f/p sistemler varsa atabilirmisiniz?
  12. Kırali

Öneri Ucuz Hard Disk önerisi lazım.

Bilgisayarim artık eskidi ve 1tb Hard Diskiminde ömrü doldu. Pahalı bir şey almak istemiyorum, Bu bilgisayara vereceğin paraya değmez artık. Ucuz 500gb lık veya 1tb lik Hard Disk önerebilir misiniz?.
Top Bottom