Arama sonuçları: *

1. L

PS5 Pro için monitör

tek kişi alacağım için fiyat epey tuzluymuş :( 1763243762 2 metre diyebilirim. bütçe olarak da 10-15k'lık bir şey bakıyorum yurt dışından da alabilirim
  2. L

PS5 Pro için monitör

İyi geceler Yakın zamanda PS5 Pro alacağım ama bunun için de güzel bir montitör lazım. PS5 Pro için yeterli tam performans kullanabileceğim bir monitörde hangi özellikler olmalı. Ayrıca yatağın ucuna koyup yatarak hem oyun oynamak hem de dizi film izlemek istiyorum. Bunun için monitör kaç inç...
  3. L

PS5 için en uygun monitör

PS5 oynamak için en uygun monitörü arıyorum uygun fiyatlı f/p ürünü olan oyunları PS5 oyunlarında iyi performans gösterebilecek bir monitör arıyorum
  4. L

RAM YÜKSELTMEK İSTİYORUM YARDIM

orada sadece 8gb olduğu yazıyor kanka diğer alanlar boş
  5. L

RAM YÜKSELTMEK İSTİYORUM YARDIM

laptopumda 8 gb ram takılı fotoğrafını yolladım. 8gb daha eklemek istiyorum toplamda 16gb olması için ama hangi rami almalıyım karar veremedim. Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram almayı düşünüyorum sizce uygun mu
  6. L

MSI Laptop Klavye Işığı ÇALIŞMIYOR

MSI Katana GF66 12UCO laptop klavye ışıkları sorunsuz çalışıyordu geçen gün hızlıca sanki temassızlık varmış gibi yanıp sönmeye başladı şimdi ise çalışmıyor ışıklar yanmıyor
  7. L

LAPTOPTAN BÖYLE BİR SES GELİYOR

https://dosya.co/wgeyg7tlpfff/laptoptaki_ses.mp4.html buraya videoyu direkt olarak yükleyemedim laptoptaki sesi link olarak attım bu sesin sebebi nedir, bu sorunu nasıl giderebilirim?
  8. L

Laptop Bi̇r Anda Yavaş Çalişmaya Başladi

ekran yenilemekten bahsediyorsunuz sanırım yaptım ama etkisi nedir bunun bilgisayar hala yavaş
  9. L

Laptop Bi̇r Anda Yavaş Çalişmaya Başladi

i7-12650H RTX 3050 8GB 4800mhz 500GB SSD (70GB boş) Sorunsuz tüm sekmeleri anında açan laptopum bir anda çok yavaş çalışmaya başladı masaüstünde bile yavaş çalışıyor. oyunlarda performansta hiçbir sıkıntı yok ama dediğim gibi yavaş çalışıyor. anında açılıp kapanırken bir anda kapanması 1-2...
  10. L

GTX 1650 mi yoksa darboğazlı 6500xt mi?

her türlü darboğaz olacak zaten
  11. L

GTX 1650 mi yoksa darboğazlı 6500xt mi?

İ3 9100F işlemcim var gtx 1650 alacaktım ama acaba 6500xt alsam mı diye düşünüyorum. işlemcim 6500xt'yi besleyemeyecek darboğaz olacak biliyorum ama darboğaz olsa bile gtx 1650den alacağım performansın daha fazlasını 6500xt ile alamaz mıyım? böyle düşünmemin sebebi ekran kartı fiyatları...
  12. L

Siz olsanız hangi 1650'yi tercih ederdiniz, neden?

MSI VGA GTX 1650 D6 VENTUS XS OCV1 4GB GDDR6 128-bit ASUS VGA TUF GTX 1650-O4GD6-GAMING 4GB GDDR6 128-bit
  13. L

cpu kullanım yüzdesi ve sıcaklığı normal mi?

şarjdaykenki değer yüksek yani?
  14. L

sorunun kaynağını buldum ama henüz neden olduğunu anlamadım. Bu değerler bilgisayar şarjdaykenki değerler şarjı çektiğim anda 15-20 derece işlemci sıcaklığı düştü 70-75 derece devam etti buna sebep olan şey nedir bilgilendirir misiniz?
  15. L

Öneriniz var mı peki sıcaklığı düşürmek için
  16. L

Mühim olan valorantta bu kadar ısınamdı normal mi yarın bir gün rdr2 oynamak istesem daha kötü olur mu
  17. L

O zaman bana soğutucu fan alma yolu gözüktü teşekkürler
  18. L

Valorantta en yüksek ayarlarda ölçtüm keskinlik vs gibi şeyleri de açtım ne varsa açtım yani aslında denemek maksadıyla 90-95 derece arası cpu sıcaklığı aldım. Farklı oyunlarda denemediğim için tek endişem başka oyunlarda daha da aşar mı korkusu ayrıca bir şey daha sormak istiyorum, daha önce...
  19. L

Hayır kullanmıyorum 1671215616 Başka oyunlarda test etmedim ama sıcaklık değerleri gta5 rdr2 gibi oyunlarda daha da yükselmez mi 1671215637 Herkes farklı bir şey söylüyor çok arada kaldım
  20. L

bugün msi katana laptop aldım kanalda videosu var ama farklı bir modeli. işlemcim i7 12650H ekran kartım rtx 3050 %100 gpu kullanımı 75 derece %25-30 cpu kullanımı 94 derece bu değerler normal midir en yüksek ayarlarda oynadım
Geri