Arama sonuçları: *

1. safatandogan

Dying Light 2: Reloaded Edition alınırsa Ultimate Edition fiyatı düşer mi?

Esenlikler dilerim herkese sorum başlıktaki gibidir teşekkürler.
  2. safatandogan

Nutriking protein tozu nasıldır?

Teşekkürler hocam.
  3. safatandogan

Nutriking protein tozu nasıldır?

Merhabalar arkadaşlar size bir sorum olacaktı F/P olarak bunu gördüm sizce alınır mı? fiyatı uygun fakat ne kadar doğru bilmiyorum WPC değeri %70 diyorlar. https://nutriking.com.tr/whey-protein/
  4. safatandogan

Asus Prime h610m-k d4, Razer Blackshark V2 X ile sorun çıkarır mı?

Hocam aldınızmı? uydumu anakarta ve kaliteli ses veriyormu mikrofonla kulaklık?
  5. safatandogan

blackshark v2 x ile cloud 2 arasında hangisinin mikrofonu daha iyi?

İkisinden birini alacağım arkadaşlar ses kalitesinden yana daha çok mikrofon kalitesi ikisinden hangisininki daha iyi?
  6. safatandogan

Fifine Ampligame H6 alınır mı??

Fifine H6 alınır mı?
  7. safatandogan

H6 modeli sağlam ve iyi çıkarmı çok hoşuma gitti.
  8. safatandogan

Bu markayı ilk defa görüyorum sizce nasıldır mikrofon kalitesi iyi gibime geldi dayanıklımıdır? kulaklık pedleri hemen soyulurmu? Onun yerine BlackShark V2 x almayı düşünüyordum bunu görünce arasında kaldım sizce nasıl?
  9. safatandogan

AC Odyssey Gold edition Helix Credi veriyormu?

Arkadaşlar Ac origins de Gold edition almıştım onda Helix Credi verdi ama Ac Odyssey de Gold edition sürümünde Helix Credi vermedi bu sorun ise nasıl çözerim veya ne zaman verecek oyun oyunda ilerleme olarak yeni başladım.
  10. safatandogan

H610M-K D4 anakartın ses kartı iyi mi?

o kulaklık kafaya ağırlık yapıyormu ve dip sesi gibi sorunlar varmı hocam konudan farklı ama merak ettimde.
  11. safatandogan

H610M-K D4 anakartın ses kartı iyi mi?

Dostlar Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum birçok kişi anakarta takınca mikrofonu görmüyor veya Windows 11 işletim sistemlerinde sorun yaşamış. Bu kulaklık ile benimki de Windows 11 sorun yaşar mıyım? Endişesi var anakartın ses kartı iyi mi takınca sorun yaşar mıyım?
  12. safatandogan

Mikrofonlu kulak üstü kulaklık öneresi

Mikrofon ses kalitesi iyi mi? hocam
  13. safatandogan

Mikrofonlu kulak üstü kulaklık öneresi

Arkadaşlar mikrofon sesi iyi olan F/P kablolu kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe en fazla 1250.
  14. safatandogan

Panel Sorunu Garanti dışına girermi?

Arkadaşlar benim monitörde Samsung LF24T350FHMXUF 24 panel sorunu var aşağıdaki gibi daha garantiye vermedim bazı sorunlardan dolayı sizce Garantiye girermi? Daha yeni aldım ekstra fiyat ödemem gerekirmi? Bazenleri oluyor açıp kapatınca veya fişi çıkartıp tekrar takınca düzeliyor...
  15. safatandogan

The Forgotten City - Digital Collector's Edition Farkı Alınır mı?

Arkadaşlar Epic Games de The Forgotten City - Digital Collector's Edition Çok uygun fiyatta alınır mı? veya sadece tek olarak kendi oyununu mu alsam hangisi sizce?
  16. safatandogan

EPİC GAMES Yaz indirimleri BAŞLADI

Yaz indiriminde kupon olacakmı?
  17. safatandogan

Idle Daddy güvenilir mi?

Benim arkadaşım bunu kullanıyor bana önerdi tek oyunculu oyunlarda Kart düşürmek için ve fazla güvenli gelmedi sizce güvenilir mi?? steam ban atarmı?
  18. safatandogan

Epic Games Yaz İndirimi Ne Zaman olacaktır?

Bazı yabancı sitelerde 20 Temmuz diyorlar.
  19. safatandogan

Epic Games Yaz İndirimi Ne Zaman olacaktır?

Epic games yaz indirimleri ne zaman arkadaşlar steamde alamadığım oyunları oradan almak istiyorum ve kupon vereceklermi yaz indirimine özel?
  20. safatandogan

AC: Origins Gold editions alınır mı?

Aldım hocam onlarıda daha oynamadım.
Geri