Arama sonuçları: *

1. L

Bu darboğaz normal mi

aga pttavm işte ne dicen. Bir ürün baktım ono gözüme sokuyor
  2. L

Bu darboğaz normal mi

Merhabalar benim rtx 3060 ti + Ryzen 5 5600 bir sistemim var. İnternette bir darboğaz testi gördüm ve yapmak istedim. Fakat hiç beklenmdedik bir şekilde 25.7% lik bir darboğaz olduğunu gördüm https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1fB17E/1/general-tasks/1920x1080/ sizce doğru mudur...
  3. L

1080p olan monitörde yeni çözünürlük

En çok sen biliyorsun tamam. En cahil biziz
  4. L

1080p olan monitörde yeni çözünürlük

Merhabalar benim 27 inç 1080p bir monitörü var. Ekran kartı driver güncellemesini yaptıktan sonra çok garip bir çözünürlük keşfettim Hiç haberim yoktı rastgele fark ettim. Resimdeki çözünürlüğü nasıl geldiğini bilen var mı?
  5. L

İşlemcim tam performans vermiyor

knk bende de aynı sistem var cpu stok soğutucu ise ısınabilir ona dikkat et
  6. L

Ryzen 5 5600 max gpu

Merhaba arkadaşlar bende r5 5600 + rtx 3060 ti bir sistem var. GPU mu yükseltmek istiyorum işlemci max rtx 3080 i destekliyor ama rtx 4000 serisi hakkında bir şey bilmiyorum . Acaba işlemcim rtx 400 serisinden en yüksek hangi gpu yu destekler. ve 500w psu var kaç watt lık bir psu almalıyım?
  7. L

Hızlı önyükleme özelliği

Agalar işlemcimin sanallaştırma özelliğini açarken hızlı önyükleme diye bir şey keşfettim. Nedir, açmalı mıyım?
  8. L

Bilgisayarım çok hızlı ısınıyor

Arkadaşlar rtx 3060 ti+ r5 5600 bir sistemim var. Cod cold war oynuna girdiğimde pc çok çabuk ısınıyor. GPU bir anda 85 derece falan oluyor. neden olabilir. kasamın ön yüzeyi mesh önde ve yukarıda 2 arkada 1 tane toplamda 5 tane fan var.
  9. L

Am5 toplama pc 45bin tl sizce nasıl

güzel sistem kanka. sadece meraktan sordum.
  10. L

hayırlı olsun kanka. iyi günlerde kullan
  11. L

Android Telefon tavsiyesi

kanka bütçe pek önemli değil kaçak alacağım.
  12. L

ayıptır sorması ne topladın kankam?. ekran kartını 2. el alsaydın şöyle 3090, 4080, 4070 ti lı bir sistwm ayarlayabilirdin
  13. L

Android Telefon tavsiyesi

Arkadaşlar Hafıza kartı destekli günce bir telefon tavsiyesi istiyorum. Xiaomi Samsung vb. Android telefon tavsiyesi istiyorum. Verilerimi hafıza kartında tuttuğum için hafıza kartı desteği şart. bütçe pek müim değil kaçak alacağım
  14. L

Razer viper mini ile sorun yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba birkaç ay önce aldığım razer viper mini mouse nın tekerlek tuşu çalışmamaya başladı. rdr2 oynarken fark ettim. daha sadece birkaç ay oldu ve bu kadar hızlı bozulmasını beklemiyordum ne yapmalıyım. Nerelere bildirebilirim ? Mouse tuş testinden bir foto bıraktım aynı bu şekil
  15. L

Çözüldü✓ MSI VENTUS RTX 3060 EKRAN KARTINA HANGİ İŞLEMCİ ALINIR

Kanka eğer ki 2k çözünürlüğe sahip bir monitör ayarlayabilirsiniz kendine. O zaman rdaki yük ekran kartına daha fazla yükleneceği için destekler. Ama 8gb lık 4060 ti ı kast ediyorsan daha yüksek bir işlemci şart gibi.
  16. L

Kanka bende rtx 3060 ti + 5 5600 var ortalama 400 fps takılıyorum . Cs go da öyle. Bu işlemci ile rtx 3080 e kadar ekran kartını yükseltebilirsin. 2k ile 4070 i bile destekleyebiliyor
  17. L

Kanka kendi segmentindeki intel işlemciye göre fiyat/performans bir işlemidir. 6 çekirdek 12 thred + 32mb önbelleği var. Oyun için birebir hatta yayın dahi açabilirsin. İlerleyen dönemde ucuz bir hava soğutma alırsan serin serin kullanırsın
  18. L

Gigabyte b450 mh anakart

Teşekkürler
  19. L

Gigabyte b450 mh anakart

bu gördüğünüz girişler nedir ve ne işe yarar.
  20. L

500w psu yeterli midir?

Merhaba arkadaşlar Ben ryzen 5 5600 + rtx 3060ti lı bir sistem toplattım. Ve 500w ps olduğunu fark ettim. Sizce 500w psu 3060ti için yeterli midir? Yoksa psu yu yükseltmem mi gerekiyor
Geri