Arama sonuçları: *

1. J

❌İndirim Bitti! Lego Minecraft domuz evi 462.88TL

Güzel indirimmiş hemen alıp sevgilimle beraber yapmalıyım
  2. J

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

Güzel fırsat yeni g502 almasaydım alırdım
  3. J

🔥İndirim MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 🔥3.399TL

Mhz değerleri iyi duruyor arkadaşların dediği gibi 2 x ram slotu var 16x2 takabilirsin am5 e illa geçmek istiyorum diyorsan düşünülebilir daha sonradan upgrade yapman gerekir
  4. J

🔥İndirim ASUS ROG Cetra True Wireless Speednova Kulakiçi Kulaklık 6599TL

vallahi ben senelerdir anker soundcore p3 anc kullanıyorum anc mükemmel seslerdede gecikme yok dark'ın bluethooth dongle ı var cs de denemedim ama gayet kullanışlı yanda jbl quantum 600 var bayağıdır takmıyorum :D
  5. J

🔥İndirim Nike sporlarda %30 indirim🔥

nike ama en kötü modeller insan jordan 1 low, air structure , air force 1 low atar :D
  6. J

❌İndirim Bitti! Galax RTX 4070 Ti Super 32.999₺

ya olm çok kafam karıştı ya ekrna kartı almak istiyordum 25k ya felan birşeyler 33k ya 4070 ti super alsam ömürlük götürebilir tahmin ediyorum ama çok borca sokacak alırsam 1080 ti kullanıyorum şuan
  7. J

Calve Gurme Mayonezler Sriracha + Trüflü Mayonez + Pesto 235 104TL

Vallahi daha öncede alışveriş yaptım hep tanımladı kartı bir sorun yaşamadım Hepsiburada müşteri hizmetleri ile bi görüşün isterseniz
  8. J

Calve Gurme Mayonezler Sriracha + Trüflü Mayonez + Pesto 235 104TL

25 tl hepsipay bakiyem vardı naysla aldım 60 liraya felan 3 ürün gider
  9. J

🔥İndirim İnno3d İchill X3 RTX 4080 36761 TL

Site için bişey diyemem ama inno3d Avrupa'da çok kullanılan bir model gayet başarılı gigabytedan daha iyi olabilir bu modelde
  10. J

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

Şu durumu çok merak ediyorum arkadaşlar 4070 ti alırsa 22k ya vallahi almadığıma yanarım
  11. J

❌İndirim Bitti! 🔥 🔥 🔥 LG 27GR75Q-B IPS 2K UltraGear 27'' 1ms 165Hz Gsync FreeSync HDR10 QHD 7299 TL

Ürünü 17 ekim saat 18.00 da verdim 18 ekim saat 14:30 da geldi Amazon bu işin zirvesi ya vallahi ghosting ölü piksel vs hiç bir şey yok tertemiz geldi. Ben samsung g5 odyssey curveddan geçtim bu lg çok daha iyi standı ayarlanabilir oluşu ips panel vs qhd premium his veriyor samsungdan niye geçtin...
  12. J

Samsung odyssey g5 duvar aparatı öneri lazım

Hatırlamıyorum 4 tane vida yeri var arkasında evet ama hangi model uyar bulamadım
  13. J

Samsung odyssey g5 duvar aparatı öneri lazım

Merhaba, curved samsung odyssey g5 27 inch monitörüm var 2. Monitör olarak duvara sabitlemek istiyorum uygun duvar aparatı arıyorum öneri verebilir misiniz?
Geri