Arama sonuçları: *

1. A

Sporda 6.ayim, vücudumu yorumlarmisiniz

Boy 177 kilo 70, yeme içme 0 dikkat. Çikolata cips yiyorum hala, protein falan bazen 100gr bazen 10gr oluyor. Mart ayından beri spor yapiyorum düzenli, gelişim olarak yavasmi sizce, ölçülerimi yazıyorum. Sırtımdaki iz sandalyeden kaynaklı kusura bakmayın. Mart. Kol:32 Omuz:106 Bel:82 Şuan Kol...
  2. A

Ogrenci evi icin airfry almak istiyorum

Pişmanlık kral, mini fırın al aynı paraya İnan daha memnun kalırsın
  3. A

Samsung A23 6Gb Kamera Sorunu

Veriyi silince fotograflarim gitmez degil mi
  4. A

Yks tercih listesi nasıl sizce?

Bu bölümleri okuyup zaman ve para kaybedeceğime bir sene daha adam gibi sınava hazirlanir çok daha iyi bir bölümde okurum. Bu siralamayla bu bolumleri okusan da boş okumasan da. Mezun olunca kasiyerlik garanti
  5. A

Samsung A23 6Gb Kamera Sorunu

Kamerada fotoğraf çekince bastıktan 2 3 saniye sonra foto cekiliyo, basınca şak diye çekmiyor. Bir de kamera aşırı derecede kasıyor, kamerayı oynatinca çok kasıyor. Çözümü nedir
  6. A

Sporda 5.aydayim, yorumlarmisiniz

4.ayin sonuna geldim. Başlarken 66 kiloydum şuan 70, boyum 177. Yeme içme sıfir dikkat, önüme ne konursa o onu yiyorum, aburcubur şeker falan hala deli bibi tüketiyorum. Eylülden itibaren yemeye içmeye de dikkat edeceğim, creatin ve protein tozu alacağım. Işıktan dolayı ön taraf bir tuhaf çıktı
  7. A

Sporda 4.ayi bitirdim, yorumlarmisiniz

İlk daha hocam devamı gelecek inşallah 1753733397 Benim de yağ baya fazla, bel 82cm, orayı eriyebilirsem daha iyi olacak inşallah. 1753733421 Genetigimi ben hiç begenmiuorum aslında 🥲🥲
  8. A

Sporda 4.ayi bitirdim, yorumlarmisiniz

4.ayin sonuna geldim. Başlarken 66 kiloydum şuan 70, boyum 177. Yeme içme sıfir dikkat, önüme ne konursa o onu yiyorum, aburcubur şeker falan hala deli bibi tüketiyorum. Eylülden itibaren yemeye içmeye de dikkat edeceğim, creatin ve protein tozu alacağım.
  9. A

Turknet rezilliğine bakin

Bu profilde kullanın dediginiz, hız dusurduler ondan mı bahsettiniz
  10. A

Ya şöyle ben polis lojmanında oturuyorum. 1 2 yıla zaten gideceğim, adamlar az önce geldi. Sizin kutudan daireye çıkan kablolar sıkıntılı, kısa devre yapıyor dedi. 97mbitlik paketti benimki fakat adam yine kopmalar vs olmasın diye 35e indirdi onu az önce. Eğer sorun yine tekrarlarsa artık biz...
  11. A

O kadar turkneti savundun, son actigim konuya bakarmisin, daha 1 hafta olmadan başladı problemler. Bunu nasıl savunacaksin bakalım turknet hayranı
  12. A

İnternetim gitti yardım edebilirmisiniz

Onlar aradı beni, büyük ihtimalle modem ya da altyapı kaynaklı dedi. Kayıt olusturdular, 36 saat içinde arayıp gelip bakacaklarmis insallah
  13. A

Talep açtım, aramalarını bekliyorum
  14. A

Aradım da randevu sistemi varmış bugün 9 12 arası arayacaklar beni, çalışma falan olsa mesaj geliyordu sanki 1751260872 1 hafta önce bağlattim sorun yoktu, altyapıda sorun olsa daha önceden belli olmazmiydi. Dün gece başladı
  15. A

Pazartesi bağlattim turknet vdsl, dün akşam modemdeli dsl ışığı yanıp sönmeye basladi ve telefonumda ağda oturum açın uyarısı vermeye başladı. İnternet gitti. Modemin kablolarini soktum taktım, fişi çıkardım yarım saat bekleyip taktım düzelmedi. Ağda oturum açma yerine girince de şöyle bir hata...
  16. A

Pabuç Konagi güvenilir midir

Air force aldım oradan, ayakkabıyı toplasan 10 gün giymeden parçalandı, bence alma
  17. A

Jxjdjdjjd

Mmsmdmdm
  18. A

Sadece gülüyorum
  19. A

Doktorum.
  20. A

Sizin cevapları ss alıp turknete atmak lazım, garanti ömürlük iş bulduk size
Geri