Arama sonuçları: *

1. BenUğur

Yardım Rampage R6 hydra plus w tuşu çalışmıyor.

Selamlar. Bir süredir depoda duran R6 Hydra Plus marka klavyemi bir kaç aydır düzgün şekilde kullanırken bugün sorunla karşılaştım, w tuşu çalışmıyor yardımcı olabilecek varsa lütfen yardımcı olsun.
  2. BenUğur

Oyunlarda FPS fazla ama kasıyormuş gibi hissettiriyor.

Bios ve Driverları güncelledim ama sorun hala aynı. Geriye sanırsam Windows 11 ile ilgili problem kalıyor. Alternatif bir çözüm yok mudur?
  3. BenUğur

YARDIM - Oyuna Girince Monitör Kapanıyor

Her oyunda mı oluyor yoksa tek oyunda mı?
  4. BenUğur

Hocam BIOS güncellemesinden sonra eğer çözülmezse muhtemel olarak bunun sebebi nedir?
  5. BenUğur

Sorun yok teşekkür ederim geç saatte uğraştırıyorum sizi :D
  6. BenUğur

NVIDIA düşük gecikme. 1671138887 Driverları yükledim sorun hala aynı. BIOS'u güncelleyeceğim şimdi. 1671139944 E7D67AMS.130 adlı dosya bulunmuyor indirmemi söylediğiniz sürüm içerisinde.
  7. BenUğur

Yüklemedim adını bile duymadım.
  8. BenUğur

OBS ve NVIDIA'nın kendi kayıt programı hariç kullanmıyorum.
  9. BenUğur

DDU ile ekran kartı sürücülerimi sildim tekrar nereden yükleyebilirim hepsini? Şuan bilgisayar monitörümü ve ekran kartımı görmüyor 1024x768'de 64 hertz olarak kaldı ekran. 1671136301 Tamamdır yapacağım teşekkür ederim :)
  10. BenUğur

Bios'u kurmak için ne yapmam gerektiğini kısaca özetler misiniz? ayrıca Secure boot ile ilgili bir takım şeyler yaptığımı hatırlıyorum ihtiyacım olduğu için onu geri kapatmalı mıyım eğer açıksa?
  11. BenUğur

Biraz geç oldu, buyrun. 1671135040 Bir Bir kaç sefer denedim sonuç aynı.
  12. BenUğur

Dediklerinizin aynısını yaptım, ayarlardan izleme kısmına girdim tiklerini işaretleyip OSD'de göster dedim ama bunlar hariç gözükmüyor. Bir yeri atlamış olabilir miyim? Not: Uygulayıp, tamam seçeneğine bastım, defalarca denedim.
  13. BenUğur

Selamlar tekrardan, MSI Afterburner'ı indirdim fakat nereden dediğiniz değerleri görebileceğimi çözemedim, anlatabilir misiniz?
  14. BenUğur

BIOS'un güncel olup olmadığı konusunda bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. DDU ile sürücüleri silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim haber veririm size. Windows 11'i Microsoft'un kendi sitesinden yükleme yardımcısı ile indirip kurmuştum Windows 10'dan geçtim. 1671131113 Teşekkür ederim.
  15. BenUğur

Sorun monitörün Hz'i olamaz 240 yaptım hem ayarlardan hem oyun içinden ilk geldiği gün. Ben Windows 11'den şüpheleniyorum ama bilmiyorum
  16. BenUğur

Merhabalar, monitörüm 240hz ve 240hz'de kullanıyorum. Sorun bir anda olmaya başladı. 1671130511 8 GB'mış düzelttiğin için teşekkür ederim.
  17. BenUğur

Görmüş olmam gerekir, aklımda böyle kalmış bir kontrol edeyim.
  18. BenUğur

Selamlar, ben Uğur. Bir süre önce bir sorun yaşamaya başladım, ilk başlarda kafama takılmadı ama şimdilerde çok takıyorum. Sorunum oyunlarda kasma/donma hissiyatı alıyorum örneğin; Valorant'da NVIDIA ile ALT + R attığımda FPS 260~340 arası gidip geliyor ama %99 FPS'e baktığımda bazen 77 bazen...
Geri