Arama sonuçları: *

1. R

USB çoklayıcıya usb uzatma kablosu takılabilirmi ?

Merhaba, 4 çıkışlı Usb çoklayıcı aldım, fakat kablo uzunluğu yaklaşık 5 Cm, sanırım laptop uyumlu, ollduğu için kısa imal edilmiş, fakat benim PC kasalı olduğu için kablosu çok kısa geliyor,1 veya 1.5m uzatma kablosu satın alsam bu uzunluk yetecek ama ben buna nasıl bir uzatma kablosu satın...
  2. R

Far Cry 5 JACOB un ölümünden öndeki Game save dosyası arıyorum

Kimse ilgilenmedi, sağlık olsun konu, kapatılabilir, artık yanıt yazmayım, kontrol etmekten vazgeçtim.
  3. R

Far Cry 5 JACOB un ölümünden öndeki Game save dosyası arıyorum

Merhaba, Yazım biraz uzun olacak sonuçta, sizlerden bir destek izleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim. EpicGames den satın aldığım Far Cry 5 çok kez oynadığım halde son zamanlarda yapılan güncellemeler ile bu oyun oynanamaz hale geldi. Öyleki oyun oynanamaz hale dönüştürüldü, Son...
  4. R

Windowsu Proğramsız taşınabilir diske yedek almak istiyorum

Merhaba Acronis true image paralı olduktan sonra artık kullanılmaz oldu, windossu kuruyorum, acronis ile yedek alıyorum ama artık bu yedeği geri yükleyemiyorum, acronis ile bunu yapamaz oldum, üstelik aldığım yedeği de yedeğin bulunduğu sürücüyü de resmen biçimlendiriyor. Araştırdım Acronis True...
  5. R

2000-2500 TL civarında bilgisayar sandalyesi tavsiye edermisiniz ?

Bu güne kadar sadece tek bir konum cevaplandı, kusura bakmayın
  6. R

2000-2500 TL civarında bilgisayar sandalyesi tavsiye edermisiniz ?

Merhaba, Şu anda kullandığım bilgisayar sandalyem,oturulan yerin alt kısmındaki bağlantı bölümü tümü ile plastik olduğu için çabuk kırıldı, çöpe attım, şimdilik klasik sandalyede idare ediyorum. Bilgisayar odam küçük olduğu için büyük boy, başlıklı bir şey istemiyorum, küçük, mütevazi, metal...
  7. R

Beyler oyun önerisi lazım

Sanırım ilgilenen yok, sağlık olsun Yine de teşekkürler...
  8. R

Beyler oyun önerisi lazım

Merhaba, Günlerdir googlede arıyorum, Far Cry 3 Klasik eski versiyon hiçbir yerde bulamadım, bana yardımcı olabilirmisiniz, her yerde "FarCry 3 Duology" var ama ben eski versiyonunu tercih ediyorum, indirebileceğim bir link varmı?, yada elinizde olan, benimle paylaşma imkanınız varsa çok...
  9. R

Macrium Reflect winpe 11 ile klonlanan disk C: ye dönüştürülmüyor

Merhaba, Samsung SSD 850 EVO 250GB diskimdeki sistemimi Macrium Reflect winpe 11 ile yeni satın aldığım 870 EVO 500 GB da klonladım ama sanki 2 tane sistem diski oluştu, yeni diskim D: Olarak görünüyor, C'ye dönüştüremiyorum, tuhaf olanı ise 500 GB disk önceki diskimin boyutunda görünüyor...
  10. R

Sistemim, Kioxia lSE10Z001tg8 SSD 1TB Exceria Pro M.2 destekler mi

İlginiz için teşekkür ediyorum, ama, size yazdıktan sonra bu akşam yaptığım araştırmada "Kioxia lSE10Z001tg8 SSD 1TB Exceria Pro M.2 NVMe 2280" 4.0 desteklediği için "Sata 3.0 olan İnter Core i9-10900KF, 3.7 GHz olan " işlemci ile tam uyum sağlayamayacağından beklediğim okuma ve yazma hızını...
  11. R

Yanıt alamadığım için konu kapatılabilir.
  12. R

Merhaba, Daha önce satın aldığım, ancak randıman alamadığım için iade etmek zorunda kaldığım,"Kioxia lSE10Z001tg8 SSD 1TB Exceria Pro M.2 NVMe 2280", belki de sorunluydu düşüncesi ile tekrar satın almak istiyorum, ancak anakartımın "pcl 4.0 ve NVMe" ve işlemcimin ve işlemcimin 4.0 desteklemesi...
  13. R

Çanak anten kurulumunda konnektör sorunu

Merhaba Kış geldi televizyonda çanak anten sorunu başladı, misafir ağırladığımız oda dahil 3 odada televizyon var, bunlardan 2 tanesinin kabloları çürümüş, bir kısım teller dışarda, çanakta aynen öyle paslanmış çürümüş, değiştirmem lazım, bunun için her odaya 30 ar Metreden toplam 60 metre...
  14. R

Acronis ile çok sık yaşadığım sorun

Merhaba, Yedeklememi genellikle acronis ile yapıyorum, ama son günlerde çok sık yaşadığım sorun ile ilgili ekran görüntüsü koymak istedim ama 4 mb lık bir resim olduğu halde, çok büyük göründüğü için, boyutunu küçülterek yükleyebildim, fakat bu sorun mouseden mi yoksa klavyeden mi kaynaklanıyor...
  15. R

Yeni Ssd M2 satın aldım bilgisayarım daha yavaş açılmaya başladı

Değerli dostum, ramların yerini değiştirdim, sanırım sistem çok az daha hızlanır gibi oldu, yeniden başladığımda artık 15 saniyede display port yazısı geliyor, toplam 25 saniyede de açılıyor. Aslında bu da yetersiz, ben iade oluşturdum, ssd yi çıkarıp iade paketi hazırlayacağım. Çok teşekkürler...
  16. R

Çok sağ ol dostum beni rahatlattın, zaten ürün bana 15 aralıkta teslim edildiğine göre 14 günlük sürem geçmedi, iade oluşturdum, şimdi paketi hazırlayacağım. Bu arada şunu tekrar etmek istiyorum, ben bu forumu tesadüfen iyi ki buldum, ve yine tekrar etmek istiyorum ki hepiniz mükemmel...
  17. R

Emre dostum Ben Ürünü Hepsiburada dan satın aldım, satın aldığım mağaza Metaver se bilişim, burada boyutu büyük olduğu için size yükleyemediğim 2 videoda da zaten sıfır ürün olmadığı her halinden belli, ancak bu yıl çıkan bir kararname ile internetten satın alınan elektronik ürünlerin iadesini...
  18. R

Emre dostum, 2 gündür sana sonuç yazamadım, özür dilerim, çünkü benim bilgisayarımım kimyası bozuldu, Bilgisayarı her atığımda direk onarıma geçiyordu, ne yaptımsa da çözüm bulamadım, tekrar format atarsam belki düzelir dedim ama ona da izin vermedi, Ana kart da biosu sıfırlamak zorunda kalınca...
  19. R

Bu sorun beni sitrese soktu dostum, inşallah çözülür.
  20. R

Çok teşekkür ediyorum, sen çok iyi bir dostsun. çok sağ ol, şimdi geç oldu, aceleye gelmemesi için hemen 7D06v1A sürümünü indirip, gerisini sabaha bırakacağım. Sonucunu yarın yine burada yazarım, inşallah bu sorunumu çözeriz. Teşekkürler.
Top Bottom