Arama sonuçları: *

1. amadeus22

❌İndirim Bitti! Huawei Matepad 11.5” Tablet 🔥7.749₺

iş görmez mi hocam daha önce kullandınız mı?
  2. amadeus22

❌İndirim Bitti! Huawei Matepad 11.5” Tablet 🔥7.749₺

alınır mı hocam pdf ve video falan için lazım çok para sa harcayasıö gelmiyor
  3. amadeus22

Asus Tuf Gaming A14 Fa401uh-Rg028 14 İnc Laptop 62.999 TL

fiyat biraz şişirme olmuş
  4. amadeus22

❌İndirim Bitti! Carmen Master Crm.10090.05 Otomatik Erkek Kol Saati Çok Renkli 5.599 TL

hocam bu kadar ucuza otomatik ve safir cam olur mu ya? bir de çapı ne kadar acaba bilen var mı 1786992575 özelliklerine göre dediğiniz markadaki muadil saatler çok daha pahalı değil mi hocam yanlışım varsa düzeltin
  5. amadeus22

Yardım Asus Tuf A15 Fa507nv Arka Kapağı Açmak Garantiyi Bozar mı?

hocam söktüm de keşke sökmeseydim. asus servisi parçalara zarar gelmediği sürece hiçbir sorun olmaz dedi. bende temizliğe başlamadan önce şarj soketini sökmüştüm temizliğimi yaptım ve şarj soketini geri takmaya çalıştığımda sürgüsü var onun böyle metal olarak o takılmadı ve çok fazla denedim ...
  6. amadeus22

🔥İndirim Xiaomi Uniblade Düzeltici 1.599 TL

kesinlikle katılıyorum uzun süreli kullanımda bile ilk günkü gibi kesen bi makinem var iyi ki almışım diyorum. tıraş makinesi olarak bana göre en iyisi powertectir. ki zaten berberlerin kullandığı cihazlara dikkat edin çoğunlukla powertec kullandıklarını görürsünüz.
  7. amadeus22

1-1.3 Milyona Araba Önerisi?

aynen hocam sizin dediğiniz gibi bu bütçeye önerilecek çok araç var ve seçmesi zor mesela ben bulabilirsem 2017 qashqai alırdım.
  8. amadeus22

1-1.3 Milyona Araba Önerisi?

abimin 1.3 tce cliosu makyajdan bir önceki kasa var. izmir karşıyakadan çeşmeye gidip geldim hiç yormadı ve cidden akıp gitti. lakin bagaj hacmi ve segmenti dolayısıyla biraz küçük bir araba. hızlanması gayet güzel ama yüksek hızlarda rüzgardan dolayı kontrolü elden bırakmamamız lazım...
  9. amadeus22

Asus Laptopun Termal Mcununu Değistirsem Garantisi Bozlurmu?

macun için değil hocam toz için. bulunduğum yerde çok fazla toz var zaten evin içine de çok fazla toz giriyor. temizlesem daha serin çalışır diye kapağı sökücektim.
  10. amadeus22

haklısın sanırsam hafta sonları çalışmıyorlardı. pazartesi günü ararım.
  11. amadeus22

sadece arka kapağı söküp tozları temizlesek garantiye bir şey olur mu hpcam bilginiz var mı?
  12. amadeus22

kararsız kaldım ama sökmek de istiyorum bir yandan bu tarz sök tak işleri hosuma gidiyor
  13. amadeus22

cidden böyle mi yaptılar. bazı parçaları ya da sökülmemesi gereken vidaları sökmüş olabilir misiniz?
  14. amadeus22

herkese iyi günler. başlıkta belirttiğim cihazımı alalı 1 yıldan fazla oldu ve oldukça tozlu ortamlarda kullandım. temizlik yapmamım zamanı geldi gibi duruyor fanlarda toz birikmiş. amacım termal macun falan değiştirmek ya da termal bloğu sökmek değil sadece tozu almak istiyorum. bu garantiyi...
  15. amadeus22

Türkiye Tarihinin En İyi Rapçisini Buluyoruz (Forum İçinde)

kişiden kişiye göre değişebilir bu sorunun yanıtı. her rapçinin mizacı farklıdır, bana göre rapin üstadı sansar salvodur.
  16. amadeus22

🔥İndirim 🔴 Honor Türkiye Abonelik Hedefi Kampanyası - Magic8 Lite 99 TL

yinede bi şansımı deneyeyim diyenler olacaktır
  17. amadeus22

🔥İndirim Coverzone Notebook Standı 2in1 Ayarlanabilir 218,70 TL

15.6 inç asus tuf a15 için aldım ama sizce sığar mı?
  18. amadeus22

🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

dizi video ve not için hangisi olur hocam
  19. amadeus22

🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

hocam 15k gibi bir fiyata bu tableti mi önerirsiniz alternatifleri var mıdır? samsung s10fe gibi mesela
Geri