Arama sonuçları: *

1. amadeus22

🔥İndirim Qcy sp2 Bluetooth hoparlör 500 tl

aldım bir tane konu için teşekkürler.
  2. amadeus22

Crackli dying lighT arkadaşlarla nasıl oynanır?

merhabalar birkaç arkadasımda dying lightın orijinali yok ama oyunu birlikte oynamak istiyoruz. bunu nasıl yapabiliriz? aynı odada kalıyoruz ortak ağdan falan bağlanıp oynayabilir miyiz?
  3. amadeus22

Baseus Bass Bp1 Pro Sepette 🔥 1999₺

trendyolda daha uygun. nethouse satıcılı ürün 1500 tl ye satılıyor.
  4. amadeus22

Baseus Bass Bp1 Pro Sepette 🔥 1999₺

ürünle alakalı yorumlarınız nedir? ürünü beğendiniz mi acaba?
  5. amadeus22

🔥İndirim Baseus Bass BP1 NC Kulakiçi Kulaklık 999TL

peki melobuds mı yoksa bp1 pro mu
  6. amadeus22

anladım hocam sizce melobuds indirime girer mi 1500 altına düşer mi?
  7. amadeus22

alınır mı arkadaslar yoksa üzerine biraz daha koyup melobuds pro mu almak mantıklı? bp1 nc için konuşuyorum.
  8. amadeus22

15-16k tablet önerisi

çok teşekkürler hocam bende bunu almayı düşünüyordum. 12 256 ya bence gerek yok çok para da harcamak istemiyorum. malum öğrenciyim...
  9. amadeus22

15-16k tablet önerisi

merhabalar bütçem 15-16k pdf ve ders notları için kullanacağım aynı zamanda dizi vs için de kullanabilirim. samsung ya da appe ipad düşünüyorum. kalem olması benim için önemli, sizce hangisini almak daha mantıklı olur? önerebileceğiniz cihazlar nelerdir?
  10. amadeus22

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

bölgesel olsa gerek.
  11. amadeus22

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

teşekkürler faydalandım.
  12. amadeus22

1000-1500 tl arası kulak içi kulaklık önerisi

merhabalar bu fiyat bandında kulak içi kulaklık arıyorum. benim için önemli olan pil performansı ancsinin iyi olması ve vasat olmayan bir ses kalitesi. silikonlu modelleri tercih ediyorum diğerleri kulağımda durmuyor. önerilerinizi bekliyorum.
  13. amadeus22

600-650k arası aile aracı önerisi

aynen öyle hocam bende sizin gibi düşünüyorum.
  14. amadeus22

aslında ihanet olmaz hocam masrafı çok oldu bu arabanın. duster almayı bende istiyorum fakat sizin de dediğiniz gibi dusterla kangoo arası fiyat farkı oldukça fazla. 1769011754 öneri için teşekkürler hocam
  15. amadeus22

Merhabalar herkese 2007 kangoo 1.5dci multix aracım var 230000kmde . yer yer çizikleri bi çamurluğunda da düzeltilmiş göçüğü var. iç kozmetiğinde neredeyse hiç sorun yok. trameri hasar kaydı yok. motorunda falan herhangi bir sıkıntı yok. bu aracı satıp manuel ve mümkünse suv tipi bir aile aracı...
  16. amadeus22

Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

16e akıllıca bir tercih olur, 13 yerine tecih edilebilir.
  17. amadeus22

Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

iphone 13 kullanıyorum genel olarak işimi görüyor. tek sıkıntısı şarjının hızlı gitmesi. kamerası benim için yeterli güzel fotolar çekebiliyor. ekran olarak da memnun ediyor, 60hz olduğu hissedilmiyor diyebilirim.
  18. amadeus22

Asus Tuf A15 FA507NV ısınma sorunu

düzenleme: bu konuyu yapay zekaya danıştım ve bana cpu boostu kapatmamı, windows power modu best performansa almamı, cpu nun SPL sPPT ve fPPT sini 45 W yapmamı, gpunun core ve memory frekansını belirli bir değere yükseltmemi( yanlış hatırlamıyorsam sırasıyla +160 ve +300) ve birkaç tane nvidia...
  19. amadeus22

Yarın matematik sınavım var ne yapacağımı bilmiyorum

ben o zamanlar derleri matematiğin güler yüzünden dinliyordum, sana da öneririm kısa ve anlaşılır şekilde anlatıyor.
Geri