Arama sonuçları: *

1. Kreusa

Mini pc önerisi mac mini gibi olanlardan

Selamlar mini pclerden lazım kasa gibi değil daha çok mac minilere benzeyenlerden fakat mac olmalalı sadece ramı ve işlemcisi hızlı olması yeterli depolama alanı en min olması yeterli fikri olan varsa ve belirtirse çok makbule geçer
  2. Kreusa

Amerikadan ürün almam gerekiyor

Amerika'dan 470 dolar değerinde bir ürün almalıyım yakın zaman gelecek veya ürünü temin edebilecek varsa iletişime geçebilir.
  3. Kreusa

Ryzen 7 9800 x3d sıcaklık

Metin 2 oynuyorum 6 client açık ve 5 adette virtualbox açık %80 kullanımda bu tarz bir sıcaklık alıyorum ama bu yüksek mi ya bilemedim doğrusu
  4. Kreusa

İşlemci latency aşırı yüksek DPC uçuyor

Tam olarak böyle bir latenct ve dpc var bunun çözümü nedir ne gibi sorunlar yaratır ne yapabiliriz bir yardım pls
  5. Kreusa

Yüksek fps almama rağmen kasıyor

Oyun fark etmeksizin yüksek fps almama rağmen kaymıyor böyle donuyor gibi hissiyat veriyor bunun bir çözümü var mı acaba?
  6. Kreusa

Gaming gen tr den aşşağıda verdiğim sistemi aldım bide mönitör aldım

Şirket ortağı olduğu için indirimli alıyorum her şeyi uyarsa destek olayım diyecektim
  7. Kreusa

Gaming gen tr den aşşağıda verdiğim sistemi aldım bide mönitör aldım

Brom gir samsung sitesine beğen şirket indiriminden destek olayım sana.
  8. Kreusa

4k monitör önerisi plss

Muhtemelen bu olacak gibi oled olması cazip hale getiriyor tabii
  9. Kreusa

4k monitör önerisi plss

31"5 Aşırı büyük ya 27 olması lazım 1748441150 Çok fazla kroniği var bununda ya
  10. Kreusa

4k monitör önerisi plss

Samsung olması bir keyfimi kaçırıyor monitörde ama bilemedim.
  11. Kreusa

4k monitör önerisi plss

4K Monitör almak istiyorum 5080 ekran kartım var fakat şöyle bir isteğim var 4k 180 hz mesela 1080 de 400 hz vermesi gibi bir monitör istiyorum. fps oyunlarda oynuyorum aktif. 30-40k Kadar verebilirim.
  12. Kreusa

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800X3D Sekiz Çekirdek 4.7 GHz Tray İşlemci - 20.399 TL

Tam 1 ay önce 19500 tl fiyata sadece ben aldım kontrol ettiğimde 1 kez satılmıştı yani 20k altını beklemek akıl karı değil birazcık.
  13. Kreusa

🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX - 11.000 TL

MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD Aktif kullanıyorum üst segment bir sistemde daha hiçbir sorun yaşamadım :geek:
  14. Kreusa

DUO FAN İLE NORMAL FAN ARASINDA Kİ FARK

Duo fan ile normal fan arasında ki fark nedir çok fazla baktım bir açıklamada bulamadım doğrusu
  15. Kreusa

DİKEY EKRAN KARTI TUTUCU ÖNERİSİ

5080 Bir kart aldık bunu dikey yapalım bir şeye benzesin diyorum biraz araştırdım adam gibi bir şey bulamadım bir fikri olan var mı acaba konu için?
  16. Kreusa

IOS için goodbyedpi benzeri uygulama önerisi

1.1.1.1 Kur işini görür bro
  17. Kreusa

RTX 5080 MARKA ÖNERİ

Peki bu zotac pny gibi ürünler arasında bir tier list var mı ?
  18. Kreusa

RTX 5080 MARKA ÖNERİ

Bu bahsettiklerinizi bulamıyorum yani msi falan var ama msi kendi içinde vasat modeli bir tık 4090 a yöneldim
  19. Kreusa

RTX 5080 MARKA ÖNERİ

RTX 5080 Almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model alacağım konusunda kararsızım ve çok fazla opsiyonda yok gibi şu alınabilir gibi bir şey mümkün mü?
  20. Kreusa

Bu sipariş gümrükten geçer mi?

Ricalar brom ho
Geri