Arama sonuçları: *

1. M

YKS Tercih Döneminde Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar ben bu sene havacılık lisesinden mezun oldum ve üniversite sınavından ortalama bi puan ve sıralama aldım üniversitemi istanbulda Uçak teknolojisi seçmeyi düşünüyorum ama puanımın yettiği üniversitelerin ya bazısı çok uzak yada üniversite yorumları çok kötü,sizden ricam...
  2. M

Müzik kaydı için 900 TL'ye kadar mikrofon önerisi

2. el de olabilir uygun olsun güzel olsun amatör müzik yapmak istiyorum.
  3. M

Steam şikayet ettiğim kişi ile bilgilerimi paylaşırmı?

Bi anlık sinir ile birini şikayet ettim açıklama felan yazdım gönderdim ama sonradan aramız bozulur diye bi pişman oldum acaba bilgilerim ona gidermi yada iptal edebilirmiyim?
  4. M

5400 tl monitör önerisi

bu monitörlerden otomatih hdmı kablo felanmı çıkıyor yani dönüştürücümü almam lazım yoksa kabloyu ekstra benmi almalıyım darlıyorsam kusura bakmayın 🙏 1702064411 Düzenlemede:display kablo çıkıyormuş yardım eden herkese teşekkür ederim hakkınıızı helal edin
  5. M

5400 tl monitör önerisi

Bide bu Dmi P mi simgeler hangi giriş oluyor 1702063483 estağfurullah hocam ben fiyatından dolayı söyledim onu neyse kusura bakmayın özür dilerim attıgım fotoğraf hakkında bir bilginiz varsa yardım edermisiniz
  6. M

5400 tl monitör önerisi

1 tanede 2. el şansı var elden test edebilirim ama tabikide forumda çok sevilmeyen Gamepower marka gpr27c1ms144 modelli bir monitör fiyatı 3000 tl siz daha iyi bilirsiniz diye son sorumda bu olsun 2.5 inç için 1k değmez diye düşünüp hp omen 25i yi 4400tlye alıcağım
  7. M

5400 tl monitör önerisi

kullanmadım üründe almadım fatura kesiyorlarmı 2. elmi garanti veriyorlarmı sıkıntı çıkarsa ilgileniyorlarmı bilmiyorum. 1702061868 bilmiyorum 27 inç istiyor gibiyim değmezmi 1080pye 27 inç veya değmezse msı G2412 nasıl bir tercih olur
  8. M

5400 tl monitör önerisi

9. M

5400 tl monitör önerisi

Hangisini önerirsiniz acaba ?
  10. M

5400 tl monitör önerisi

Benim buldfugum bi kaç tane var siz daha iyi biliyorsanız söyleyin. Bu arada 27 inç istiyorum sorun olmazsa eğer. Çok fark yoksa ucuz olsun yani lg 27 inç ile en iyi arasında fark yoksa onuda belirtin lütfen bu iyi ama bunla arasıdna fark yok gibisinden. 1.monitör 2.monitör 3.monitör 4.monitör...
  11. M

Yardım Steel series 1 arctis wireless almayı düşünüyorum nasıldır ve sorularım var?

700tlye alacağım ekisği yok param güvende ile alacağım o yüzden dolandırılma ihtimali yok sorularıma gelirsek aktif oyun oynuyacagım ve telefonda kullanıcagım içinde batarya gibi değiştirmeme ihtiyaç olacak bir şey varmıdır veya nereleri kontrol etmeliyim alırsam 24 saat kontrol sürem var bilmeyene.
  12. M

Mekanik klavye önerisi 525tl

adam yazılan şeyin yalan oldugunu iddia ettiği için sordum ya 1682880421 birde bütçe 650 tl olsa daha iyi önerebilceğiniz bir şey varmı
  13. M

Anladım sağolun
  14. M

Siz olsanız ne yapardınız gameboosterımı alırdınız kenara 2 3 kuruş dahamı koyardınız. 1682878917 Birde biri bu gamebooster klavyesini almış şöyle bir yorum yapmış: Malzeme kalitesi berbat Outemu Switch yazmışlar bide ben bu Switch markasını kullanıyor diye aldım ama aşırı dandik kalitesiz bunu...
  15. M

İnceleme videosu yok modları azmı çokmu bilmiyorum başka önerebileceğin varmı?
  16. M

Birkaç tane buldugum klavye var ama sizin önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. 1.Klavye 2.klavye 3.Klavye 4.klavye Sizin önerebileceğiniz klavye varsa dikkate alırım.
  17. M

Bluetooth 5.0 adaptör önerisi

xbox one kolunu baglıycam içinden adaptör çıkmıyor
  18. M

acaba mesafesi ne kadar ve oyunda gecikme yaşıyormusun hocam?
  19. M

biraz geç gördüm ama şuanlık 1.adaptör ü almayı düşünüyorum
  20. M

Önceliğim oyun oynamak tabii ki ama hazır almışken çekim gücüde iyi olsun istiyorum müzik dinlerken biraz uzağa gidebiliyim gibi bir kaç tane var onları atayım daha iyisini bilen varsa atsın Bütçe:150 tl not:Hepsiburadada 100tlye 50 tl indirim var o yuzden bazıları 150 tlden fazla demeyin...
Geri