Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim HyperX Cloud III Wireless 4.699 TL

Dün akşam vatan bilgisayardan aldım aynı fiyata. Ürün çok hoşuma gitti. Keşke fiyat biraz daha uygun denk getirebilseydim.
  2. A

Amd ekran kartı alınmalı mı ?

Aşağı yukarı 10 yıldır amd ekran karım var. Çökme yaşamadım hiç. Rx470 ve sonrası rx6800
  3. A

TEMU SEPET TUTARI HATASI

Aşamazsın. Ben 3 gün önce 1 buçuk saat yazıştım adamlarla. Derdimi anlatamadım. Sistemdeki sıkıntı şu; Sepete ürünü ekliyor, vergi uyguluyor, sonra sadece ürüne indirim yapıyor. Bu da olayı kısır döngüye sokuyor. Ürün çıkarıyorum 670 limiti altına düşüyor, ürün ekliyorum 1050 limiti üstüne...
  4. A

Reeder kimseye aldırmayın (zaten herkes biliyo almayın diye ama biz düştük.

Yanlış anlaşılma olmasın ama önceden şöyle denirdi; "Ucuz alacak kadar zengin değilim." şimdi ise "bazı yerli mallarını alacak kadar zengin değilim." şeklinde değişti düşüncem.
  5. A

🔥İndirim Kiwi kwc-7130 cam silme robotu 2.999₺

Tek yıldız yorumlar pek iç açıcı değil. Okuyup öyle karar verin bence. Aldığınız makine su pompası gibi basit bir makine değil ne yazık ki.
  6. A

Glorious klavye alınır mı

Glorious'tan bir şey alınmaz. Özellikle Türkiye'de! Aldığım Model I farenin scrolll atlama yapmaya başladı. Sağolsun koskoca serviste tamirat için parça yokmuş ve para iadesi vererek kolaya kaçtılar. Yenisi de ellerinde nasıl oluyorsa yokmuş. Trendyol da şimdiki piyasa fiyatının yarısı olan...
  7. A

Öneri Ajazz AJ159 APEX 8K Mouse Alınır mı ?

Hadi yaaaa. Lanet uçak neredeyse 5 gündür kalkmadı. Yoksa ilk sipariş Ekim'de gelecekti. İkincisi her türlü Kasım'da gelecekti.
  8. A

Şu durumda hepsi aynı gün 3 paket halinde gümrüge girse bile , sıkıntı olmaz o zaman. Doğru mudur? Çoklu ürün yok. Her üründen 1 tane aldım.
  9. A

Arkadaşlar merhaba. Temu hakkında bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilri mi? Geçen Pazar 817 tl ürün+ 490 vergi toplamda 1307 tl tutarında 5 parça ürün siparişi verdim. Büyük ihtimal tek paket gelecek. Şu an daha havaalanında uçak bekliyor diye güncellendi. Dün ise 4 ürün siparişim...
  10. A

🔥İndirim Grundg Jam Bluetooth Hoparlör 689₺🔥

Ses yüksekliği bence gayet yeterli. Bağ evinde iş yaparken kullanıyorum. Tek sıkıntım 25 m kadar açılınca telefondan BT ses aktarımında aksaklıklar oluyor
  11. A

Çözüldü✓ AMD driver sorunları devam ediyor mu?

6800 kullanıyorum 2 yıldır herhangi bir sorun yok. Ayarlarını oyun içinden yap. AMD programını çok kurcalama. Ayrıca her yeni sürüm driverı kullanma. Resmi sürümleri kullan. Bir problem yaşamazsın.
  12. A

🔥İndirim GLORİOUS MODEL I İNCE HESAPTA 799 TL

Bir buçuk yıl önce aldım. Fakat orta tuş atlama yapmaya başladı. Oyunlarda silah değiştirirken sıkıntı çıkardı. Servise gönderdim. Para iadesi çıkardı. 430 liraya almıştım. Hakem heyetine başvurdum 4 gün önce.
  13. A

🔥İndirim 2 Adet T-Shirt 190 TL !

Jack sparrow gibi olurum bunu giysem. Önce saçımı kesmem lazım 🤣
  14. A

lol de can barları şampiyonlar minyonlar falan aşırı küçük duruyor

Büyük ihtimal gösterge boyutların küçüğe ayarlıdır. Mini map büyütülüp küçültülüyordu mesela. Oyun içindeyken ayarlar menüsünde yapılandırma olması gerekiyor.
  15. A

🔥İndirim Samsung 6 ay ücretsiz prime üyelik

Fazla kod olursa ben de talibim özelden. Şimdiden teşekkürler
  16. A

🔥İndirim GrundigHoparlör Club BT Hoparlör Yeşil 800₺

1100 e verseler de almam. Ayar oldum iyice
  17. A

Ben de alamadım bir türlü. Alan vatandaşların bir kısmı satılığa çıkarmış trendyolda. 20 kadar farklı satıcı türedi bir anda.
  18. A

Alman guzum şu stoktakileri🤣
  19. A

Mail 15 dk sonra geliyor. Çıldırıcam 😀
Top Bottom