Arama sonuçları: *

1. BlackFyre

YD telefon 16 ay kullanım

Arkadaşlar, yurt dışı 16 Pro almayı düşünüyorum. Bu telefonu 8+8 ay kullandıktan sonra kayıt yaptırmak şart mı oluyor? Bir 8 ay daha kullanamıyor muyum? yeni bir sim kartı alıp 8+8 ay daha kullanabilir miyim ?
  2. BlackFyre

Saç ekimi hemşiri/hemşiresi maaşı

Arkadaşlar anestezi bölümü okuyup saç ekimi hemşiri olmak istiyorum bi arkadaşım ortalama kazançları 70 k dedi ama pek inandırıcı gelmedi bilgisi olan bi arkadaş beni bilgilendirebilir mi
  3. BlackFyre

2. El s23 ultra alınır mı

Hocam tanıdıktan alıcam ve ücretini 3 ay sonra ödeyeceğim o yüzden almayı düşünüyorum
  4. BlackFyre

2. El s23 ultra alınır mı

Arkadaşlar 33 k ya 2. El 256 gb depolama 8 gb ram s23 ultra alınır mı
  5. BlackFyre

Gang beasts i pc ve ps oynıyabilir miyiz

Arkadaşlar ben gang beasts i pc den arkadaşım da ps 4 ten oynuyor birlikte oynıyabilir miyiz ?
  6. BlackFyre

Usp s neo noir için sticker önerebilecek

Arkadaşlar uygun fiyatlı güzel stickerler önerebilir misiniz pek bi bilgim yok da neo noir için
  7. BlackFyre

Bannerlordda ladogual ile evlenemiyorum

Knk aynı bug bende de oldu galiba düzeldi mi senin oyun yoksa başka save mi açtın
  8. BlackFyre

Bannerlord silvind ile nasil evlenirim

Hocam hiçbir türlü evlilik le ilgili bir diyalog gelmiyor ilişki 90 nın üstürndene yapmam gerekiyor acaba
  9. BlackFyre

Teşekkürler tavsiyen için
  10. BlackFyre

Arkadaşlar oyunda 350.Gündeyim klanım 3 seviye namım 1000 den fazla ama silvind in yanına gidince evlenmek için çıkan diyaloglar çıkmıyor ne yapabilirim bunun için bi mod varsa önerirsiniz sevinirim 1706878987 Artı olarak 2 tane kalem var
  11. BlackFyre

1000-1500 TL arası %60 Beyaz bir klavye

Arkadaşlar max 1500-1600 vereceğim Beyaz %60 oyuncu klavyesi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  12. BlackFyre

Epilepsi hastaları askerlik yapabilir mi ve ehliyet alabilir mi

Teşekkürler cevaplarınız için inşallah bu hastalığı yenip askere gidicem
  13. BlackFyre

Hastalık geçse bile gidemiyor'muyum 1690209194 Ben tegretol 200 mg lik kullaniyorum günde 3 defa raporum da yok o anlamda şanslıyım herşeyden çok askere gitmek istiyorum inşallah askerlik yaşım gelmeden bu lanet hastalıktan kurtulucam askere gidemezsen çok üzülürüm
  14. BlackFyre

6 ay önce jontrole gittiğimde sadece 5 tane epilepsi belirtisi vardi son gittigimde ise 10 saaniyede bir gözüktü 1690207200 Nöbet geçirmedim eeg diye bisey var seni kafana kablolar bağlayıp senin beynindeki sinyallere bakıyorlar epilepsi olan herkes hergün nöbet geçirmiyor ben 1 kere geçirdim o...
  15. BlackFyre

Gec uyuyup bilgisayarla cok oynadigim icin
  16. BlackFyre

Saadece 1 kere nöbet geçirdim o da 10 sene önce 1690206080 Sağol
  17. BlackFyre

Ben 16 yaşındayım 10 yıldır epilepsi var bende tam ilacı birakacakken yine azdi benim hatam yüzünden eğer epilepsi hastalığım geçer ise askerliğe gidebilir miyim ve ehliyet alabilir miyim
  18. BlackFyre

Viper mini vs deathadder v2 mini

Arkadaşlar bu iki mouse den birini alabilirim sizce hangisi daha iyi hangisini almalıyım
  19. BlackFyre

Crown micro mouse alınır mı

Arkadaşlar https://ty.gl/fqnsr86hsd Bu mouse yi almayı düşünüyorum sizce nasıl
  20. BlackFyre

Red dead online yama

Evet
Geri