Arama sonuçları: *

1. mrsanane

🔥İndirim Deepcool LS520 SE 2399 TL

DeepCool LS520 aldığım. Akşamına Sinerji de DeepCool LT serisi indirimli satışa çıkması kafamı bir tık karıştırdı ama onun haricinde çok iyi bir soğutucu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
  2. mrsanane

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis 7x+ Plus Wireless Xbox Ve Pc 2.398,99 TL

Arctis 7x fiyat performans kulaklık. Nova alıp 2 katı para verecek fark yok. Bazıları 7x in abartıldığını düşünüyor ama paranız varsa alın kullanın kardeşim pişman olmuyorsunuz. (Aylardır kullanıyorum muazzam bir deneyim , kendi Programını kurmadan kullanmayın)
  3. mrsanane

🔥İndirim Team Markalı Ssdlerde İndirim (İyi Fiyatlar)

Ürün geldi takıp test ettim hızlar resimde ki gibidir.
  4. mrsanane

Kulaklığı almak isteyen arkadaşlar abartmıyoruz kulaklık gerçekten hem kullanışlı hem de oyunlarda güzel performans veriyor. Yapmanız gereken en önemli şey kulaklığın Steelseries Sonar adında ki programını yükleyip kullanmanız. Kutudan çıktığını gibi tak çalıştır yaparsanız kulaklıktan...
  5. mrsanane

Yardım Hawk vs Xdrive vs Exvega

2 yıl hawk kullandım, Kesinlikle oturma kısmında ki sünger giderek inceliyor ve rahatlık hissini yitiriyor bu önemli bir nokta. İkinci karşılaştığım sorun ise garantisi bitince 26. ay da koltuğun mekanizması boydan boya kırıldı, dışardan yenisini alıp değiştirmek zorunda kaldım.
  6. mrsanane

❌İndirim Bitti! Hawk Fab V4 Siyah 3111₺

Ben bu koltuğu 2 sene önce almıştım. Garantisi Nisan ayında bitti ve mekanizması kırıldı. Kilom bu arada 90 ve üstünde tepinmiyorum normal herkes gibi akşamları kullanıyorum bir de. Gittim yeni mekanizma aldım sorunu çözdüm, başıma böyle bir şey gelince yazayım dedim.
  7. mrsanane

❌İndirim Bitti! 🔥Hikvision URIEN10 8GB DDR4 3200MHz 🔥245,52 TL

3200 mhz ye çekince cl 18 çalışıyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum
  8. mrsanane

❌İndirim Bitti! 🔥Hikvision URIEN10 8GB DDR4 3200MHz 🔥245,52 TL

Satıcı trendyoldu indirim yapmış hemen bitti. Yanlış fiyatlandırma değildi.
  9. mrsanane

🔥 DOLAR 21.22 ₺ 🔴 YANIYOR! 🔥

Bugün de akıyor maşallah.
  10. mrsanane

🔥🔥 1 DOLAR = 20.80₺ 🔥🔥MAŞALLAH🧿

Temmuz ayına 22 bekliyorum merkez bankasında, piyasa da ise 24 tl civarı olur gibi. YT değildir.
  11. mrsanane

🔥İndirim 🔥SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB (MZ-V8V1T0BW) 1.107,38 TL🔥

Dram olan ssd'ler de kopyalama sırasında hızda dalgalanma olmaz ve ssd'lerin ömrü dram olmayan modellerden biraz daha fazla olur.
  12. mrsanane

Pro olmayan 980 modellerde DRAM bulunmuyor. Sanırım bu anlama geliyor emin olamamakla birlikte.
  13. mrsanane

Sepete eklemeden Şimdi Al'a basarsanız toplam fiyatı görebilirsiniz 1684797598 Geçen ay trendyol indirimden 1220tl ye almıştım 970 evo plusı, depolama için kullanıyorum sadece ve vadettiği hızla sahip bir m2 sdd.
  14. mrsanane

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TJ2649W/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 Amazon Almanya üstünden satılan , PCI Express 3.0 ve 3.500 / 3.000 MB/sn okuma - yazma değerlerine sahip Pro olmayan düz versiyon Önceki açılan konu...
  15. mrsanane

🔥İndirim HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklığı 2.082 TL

şubat ayında aldım bu kulaklık ses konusunda çok iyi (fps oyunlarda ses güzel kasılıyor) ama ben kullanmıyorum. Geçen kablosuz steelseries aldım onu kullanıyorum. Fiyat olarak bence de kablolu kulaklık için fiyat yüksek 1700 tl gerçek fiyatı ve bunun üstünden indirim olsa alınabilir.
  16. mrsanane

🔥İndirim 🔥Kingston KC3000 2TB 3.007,40 TL🔥Güncel Fiyat 12 Mayıs🔥

seçim sonrası kimin kazandığının önemi olmadan döviz de piyasalar artış bekliyor. Buna göre plan yapmakta yarar var gibi
  17. mrsanane

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

Sağolasın indirim Adam. Çektim 1 adet
  18. mrsanane

Benim kullaklık 2 gün oldu geleli açıp kuramadım işlerim yüzünden. Demin kurulum yaptım tam sana yazacaktım "dongle üstünde xbox/usb seçeneği var" oradan ayar yaptın mı diye. Steelseries GG programından "engine" bölümüne bakarsan kulaklığı görürsün oradan ince ayar da yapabilirsin.
  19. mrsanane

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan.
Geri