Arama sonuçları: *

1. Y

İkinci El Pc Fan Sesi

Sonunda soruma cevap veren birisi ya.teşekkür ederim sorumu doğru düzgün okuyup yanıtladığın için.
  2. Y

İkinci El Pc Fan Sesi

kral emin ol bendede 1100 euro olsa gider öyle bir sistem alırdım😃 1780598115 Ya birader videoya bakıp bi sesi yorumlasaydınız keşke:(
  3. Y

İkinci El Pc Fan Sesi

Merhaba arkadaşlar almanyadayım ve ikinci elden 700 euroya bi adamla anlaştım ve video atmasını istedim daha önce hiç pcim olmadiği için sesin normal olup olmadığını bilmiyorum ama videoda fanların sesi fazla geliyor gibime geldi siz ne düşünüyorsunuz https://streamable.com/pzaneh Sistem...
  4. Y

Fitnesse başlıyacağım hiçbir bilgilm yok,tavsiyeleriniz nelerdir?

Selam,16 yaşındayım 180 boy 75 kiloyum.Hafif göbek ve göğüs kısımlarımda yağ var.Onlardan kurtulmak ve güzel fit bir vücuda sahip olmak istiyorum,ama beslenmem nasıl olmalı ve ya hangi gün nereye çalışmam gerekiyor bilgim yok.Güzel bir programa ihtiyacım var.Yardımcı olursanız sevinirim,iyi günler
  5. Y

2023te 2. El Ps4 Pro Alınır Mı?

Tavsiyen için çok teşekkür ederim.En azından diğer arkadaş gibi boş yapmadın.
  6. Y

Mecburmu ediyorum sanki,boş yapıyosun şu aanda
  7. Y

Ne alaka? yazdığına anlam veremedim.Oysa Ps 5in bana uygun olmadığını söyledim sadece
  8. Y

Hiç gerek duymuyorum ps5e 570€ vermeye.Ps4 pro gayet uygun bana göre
  9. Y

Tavsiyem,bütçen iyise ps5 alman.Çünki gow,tlou ve s gibi oyunları 4k 60fps bi şekilde oynata biliyor.Ama benim gibi fps yi falan dert etmeyip ,oyunları hikayesine göre oynucaksan sağlam 2 ci el ps4 pro akar.Hatta ps4 pro da slim ps4e fln nazaran baya iyi grafikler var.Alacağım için çok...
  10. Y

Bütçem sıkıntı şuanlık.İlerleyen zamanlarda sistem topliycam kendime. 1680997079 Dimi Avukatım.Hiç ısınamıyorum xbox´a 1680997162 İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  11. Y

4k televizyonda oynamak için gow ve tlou dan asla vazgeçmem.Series S gereksiz geliyor bana.Depolama alanı çok düşük 512gb nin 20% ni kullanıyor zaten. Bütçemide aşıyor.Ayrıca 320 euroya Ps4 pro,2 adet controller+10/15 tane oyun satanlar bile var ebayda. 1680996805 Ayrıca kuzenimde de ps4 var ve...
  12. Y

200 euroya ps4 pro 1tb,1 dualshock ve spidermanı remastered.Ayrıca ek olarak soğutma macunu yeni değiştirilmiş ve fanları temizlenmiş kasa.Cuh 7116B sürümü.Sizce alınır mı??Zaten tlou,gow serisi,rdr2 fln oynicam.Boş zamanlardada fortnite warzone akar diye düşünüyorum. Not:Almanya da yaşıyorum
  13. Y

1300€ içinde Monitor +Kasa+Klavye Maus önere bilirmisiniz?

Hocam monitörü 150 200 civarlarına düşürmemiz.Mümkünmü? 165hz 24 inç daha ucuzları var diye biliyorum Bide coolerden kalmamış onu da değiştire bilirseniz çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler
  14. Y

Hocam Anakartı kablosuz Wi-Fi destekleyen kartla değiştirme şansınız varmı?
  15. Y

Hocam o ağaçtan bulan kimse yönlendirsene bana 1677269633 Olur
  16. Y

Hocam Almanya da yaşıyorum.Hiç bir zaman pc’im olmadı.Sadece istediğim oyun oynamak.Hiç bir zaman PC toplamadım,ama bunu yapmaktan da çekinmiyorum.Bütçem pek iyi değil ama anca bu kadar biriktirdim.Oynamak istediğim oyunlar(God of War serisi,Last of us,Rdr2,Call of duty Warzone,Fps...
  17. Y

Pubg mobile valorant GTA için sistem önerisi

Olm adam sadece sistem toplamak ve diğer oyunlarla birlikte pubg mobile oynamak istediğini belirtmiş.Bu önyargılı tavırlar ne ya? Herkesin oyun zevki aynı değil.Lütfen her şeye ,af edersiniz ama burnunuzu sokmayın.Adam soru sormuş adam gibi cevaplayın.Saygılar.
  18. Y

4090lı sistemin euro fiyatı

Hocam thanos mu kullanıcak bu pc yi Allah aşkına. Kim alır bunu?
Geri