Arama sonuçları: *

1. Tahster

Ssh acik tunel ile sinirsiz internet

ama ben kyk interneti için isityorum yinede çalışacak mı böyle sınırsız
  2. Tahster

peki bunu tam olarak nasıl deneyebiliriz portu nasıl bulabiliriz yardım etme şansın var mı kyk interneti ile cok sorun yaşayan arkadaş var en son bende ekstra hat almak durumunda kaldım
  3. Tahster

arkadaşlar peki kyk internetini nasıl sınırsız yapabılırız sanırım birisi daha önce yapmış ama mantıgı tam anlayamadım burada arkadaş anlatmış ama anlamadım yardımcı olabilecek var mı
  4. Tahster

40k-50k arası hangi gaming laptop alınır

arkadaşlar cidden kaliteli fiyatının hakkını veren bir laptop arıyorum
  5. Tahster

Yardım FC 25 ut kadromu nasıl geliştirebilirim?

kadro kurma görevlerine gir ve orada basit kadrodan verebileceğin oyuncuları vererek yükseltmeler yap div oyna haftalık paketler almak için 35 puana ulaş ve yükselmeye calıs squad battles oyna puan kasmaya calıs en kötü yarı proda oyna bir kaç daha detay var ama oynadıkça alışıp öğreneceksin...
  6. Tahster

Öneri 3000-4000 tl arasi kulaklik onerisi

arkadaslar 3000 4000 tl mikrofonu iyi ses anlaminda uzmeyecek bir kulaklik ariyorum ama tam istedigimi bir turlu bulamadim var mi onerdiginiz bir kablosuz oyuncu kulakligi
  7. Tahster

IOS İphone 16 pro max güncelleme sırasında kapattım kafayı yedi

arkadaşlar ablam iphone 16 pro max almış ve yazılım güncellemesi yaparken yarıda kapatmış büyük bir hata yapıp şimdi telefon açık ama kafayı yemiş vaziyette ekranı dokunmatığı bile düzgün değil telefon kapanmıyorda ve aşırı sıcak vaziyette bunun nasıl çözebiliriz kapanmayan telefonu mac...
  8. Tahster

İPTV nasıl yapabilirim arkadaşlar

satanlar güvenilir mi dolandırılma ihtimalim var mı
  9. Tahster

İPTV nasıl yapabilirim arkadaşlar

televizyonumuzda bir sürü iptv var ama nasıl kurulur edilir nereden bu kanallar bulunur hiç bir bilgim yok youtube baktım ama herkes farklı bir şey demiş anlamadım
  10. Tahster

Gaming laptop önerisi

neee vallaha ne desem bilemedim çok teşekkürler
  11. Tahster

Gaming laptop önerisi

kanka watt değeri ne acaba ikinizde aynı laptop önermişsiniz vardır bildiğiniz tabi ama merak ettim
  12. Tahster

Gaming laptop önerisi

arkadaşlar üniversite ve iş için 30 35k arası ekran kartının da watt değeri böyle 35 olmasın ki oyun oynarken iş yaparken ekran kartı zorlanmasın cidden watt değeri iyi olacak şekilde öneri yapar mısınız ben biraz araştirdım ama bulamadım
  13. Tahster

Monitör önerisi 27inc

arakdaşlar ortalam 5k fiyat bandında 27 inç ips ekran arıyorum indirimlerde gördüğünüz güzel bir ürün var mı
  14. Tahster

Öneri 16 GB RAM ÖNERİSİ F/P

Arkadaşlar yeni nesil ama fp olacak şekilde 8+8 en kötü 3200 mhz ram arıyorum bu indirim zamanında varsa beğendiğiniz ürünler lütfen gönderiniz 1719965853 kimse önermemiş bişey :/
  15. Tahster

Arkadaşlar oyundayken Windows ana sayfasına dönemiyorum

ya sadece öyle oluyor ama sorun şu direkt dönmek istiyorum win ana ekranına
  16. Tahster

Arkadaşlar oyundayken Windows ana sayfasına dönemiyorum

Arkadaşlar win 11 kullanıyorum sistemimde gayet iyi ama ana sayfaya dönemiyorum yani internette ki tüm seçenekleri denedim pencereli tam ekran, win+d denedim ama olmuyor yardımcı olabilecek var mı
  17. Tahster

ASKERLİK GELİYOR AMA SINAVA GİRDİM

Arkadaşlar geçen gün olan tyt ayt sınavlarına girdim ve bugün baktığımda tecil sürem 21 gün sonra bitiyor bu arada agustosta ise 22 yaşıma gireceğim şimdi şöyle bir sorun var benim kemir erime hastalığım var üstüne daha öncesinde kanserdim ve kullandıgım ilaçlar hem yürümede hemde vucudumun...
  18. Tahster

Öneri RYZEN 5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

kule tipi diyorsun yani
  19. Tahster

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu nasıl sence
  20. Tahster

ya öyle düşünüyorum ama hava burada çok sıcak biraz çekincem var
Geri