Arama sonuçları: *

1. MonteCapz

Okulda Dövdüğüm Çoçuk Hala Rüyalarıma Giriyor

sapıkmış
  2. MonteCapz

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

Anladım eyvallah olabilecek şeyler bunlar @Farex niye emoji attı onu anlamadım normal bi soru sordum
  3. MonteCapz

Neden çevremde kullananlar vark (bir kaç yıl önceki kasalarını) memnunlar gibi
  4. MonteCapz

Ben olsam Q2 düşünürdüm
  5. MonteCapz

1-1,5 M arası SUV aile aracı

Kisiden kisiye degisir ancak bence tasarimda da t roc daha ağır daha suv gibi duruyor. Ayrica özelliklerine bakacak olursak ust segmentinde olan ozellikleri bulundurduğu icin t roc daha iyi taigi dan
  6. MonteCapz

Acemiye Araba Önerisi

98 polo classic
  7. MonteCapz

Bi tanıdığım daha yeni tucson un en üst paketini aldı ve memnun olduğunu söylüyor zaten daha yeni olduğu için kronik sıkıntılarıda hemen belli olmaz bence 1732276869 O zaman t roc en mantıklısı mı dersin
  8. MonteCapz

Bende 1.5-1.6 fiyat bandında sıfır düşünüyorum bana en mantıklı tucson geliyor sen ne dersin
  9. MonteCapz

1.6M civarında sıfır olarak önerebileceğim Toyota Corolla Cross, Volkswagen T-Roc ve Hyundai Tucson var. Hepsi en boş paketi fiyatından dolayı. Bana sorarsan sıralama 1 Tucson 2 T-Roc 3 Corolla olur ancak t roc ile tucson yer değiştirebilir kişiden kişiye göre.
  10. MonteCapz

Güvercin sabahtan beri camımda duruyor ne yapmalıyım?

Maalesef meyve suyu snedromuna yakalanmış.. çok nadir olan ancak bir o kadarda tehlikeli bir hastalık. Üzülerek söylüyorum ki eğer haraket ettirirsen dökülür ve vefat eder. Kolaylıklar dilerim… :cry:
  11. MonteCapz

Şampiyonu Tahmin Ediyoruz !!

la ts ye oy veren hamsi kafalılar 11 maçta 2 galibiyetle mi şampiyon olucaksınız
  12. MonteCapz

Şehrinizde Ekmek Fİyatları Ne Kadar

10 lira
  13. MonteCapz

Notlar çok düşük geldi

Bide günde 2 sınav olmasından şikayetçi şaka gibi
  14. MonteCapz

Notlar çok düşük geldi

Bence hergün 2 sınava çalışmak zorunda değildin :D 1 dönem 2 ay falan sürüyor yani bu 2 ay boyunca okula gitmeyip son gün çalıştıysan bu notlar normal ama 2 ay boyunca vaktin varken suçu günde 2 tane sınav olmasına atıyorsan komik olur. Yanlış anlamada son gün sokaktan bir adamı alıp çalışmasını...
  15. MonteCapz

Galiba şizofren oluyorum yardım edin nolur şaka yapmıyorum

Geceleri adam akıllı uyu okulda da uyuma, oyun oynamayı azalt hiç bir şeyin kalmaz
  16. MonteCapz

Calve 7li sos 240 TL

Çiğ köfteye ve pilava sos sıkan adam 👌🏿 Erkek adam çiğköfteye narekşisi / limon harici bir şey sıkmaz Pilavada sos sıkılmaz öyle ketçap falan sıkanları görüyorum onlarda sokakta ben adamım diye dolaşmasın. Körini sadece tavuğa sıkıyorsan sık gerisi hikaye
  17. MonteCapz

📍 Sizce ABD'nin 47. Başkanı kim olacak? TRUMP vs HARRİS

Kahvede ki dayılar dışında tiyatro diyen varsa kendini kandırıyordur adam milisaniye ile kafasını çevirince kulağına geldi, eğer Trump spiderman falan değilse reflekslerinin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum :kekw:
  18. MonteCapz

❌İndirim Bitti! Steelseries Apex Pro Tkl Wireless (2023) Mekanik Oyuncu Klavyesi (6.799,00TL)

İade et reis 600tl ye gider kebapçıya yemek yersin
  19. MonteCapz

SEVİPTE SEVİLMEYENLER GELEBİLİR Mİ Lütfen?

Dayı Türkçe konuş Osmanlıca katma be bişi anlamıyom
Top Bottom