Arama sonuçları: *

1. O

M2 Sssd Okuma Hızı Düştü

Merhabalar bi kaç gündür m2 ssd de sanki bir yavaşlama sezer gibi oldum cs de maça girerken bazen yavaş açılıyordu harita ve sistemin henüz daha 2 aylık falan. İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Ekran Kartı: ASUS DUAL-RX 6650 XT-O8G Gaming Ekran Kartı Anakart: ASUS Prime B450M-K II Anakart...
  2. O

R5 5600 Stok Fan Yetersizliği

380 TL fln 1675174329 he yok kanki ayriyetten macun gelemdi hani sürülmüş olarak gelen macundan bahsettim ben
  3. O

ID-COOLING SE-224-XT şunu baya övmüşler bilginiz varmı bundan daha ucuza çözebilirmiyiz 1675173358 Sistemi alalı 45 gün olmadı bile macun yenilememe gerek varmı ki kendi içinde gelen macun yeterli olurmu
  4. O

Merhabalar, AMD R5 5600 işlemcime bir soğutma fan almak istiyorum. Çünkü oyunlarda yük altında 95 Dereceye kadar çıkıyor ve bu da beni rahatsız ediyor kasamda 3 giriş 3 egzoz fan bulunmakta ancak mesh olmadığından ısınıyor içerisi. Snowman T6 Ultra hala trendyolda satılıyor sizce alınır mı ve...
  5. O

550 TL Mekanik Klavye Önerisi

Red mi blue mu alsam karar veremedim ya oyun oynuyorum her zaman hangisi en uygun olur blue güzel değil mi takır takır kdkdmfm 1672564342 Bir de kanki şey dicem NumLock tuşları olursa iyi olur ya
  6. O

550 TL Mekanik Klavye Önerisi

Merhabalar geçen hafta sistem topladım. kulaklığı Gamepower Medusa rainbow aldım indirimli şekilde. Şuan tek eksik Mekanik klavye kaldı Blue switch mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum
  7. O

400-500 TL kulaklık önerisi

Kanka bunu kullanıyormusun almayı düşünüyorum da fikrini alabilir miyim
  8. O

400-500 TL GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Kanka mikrofon ve genel ses nasıl oyunlarda 7.1 i iyi iş yapıyor mu cs için soruyorum özellikle 😅 almayı düşünüyorum da incehesapta kuponla 415 e geliyor
  9. O

Asus b450m k II kaç M2 SSD destekler.

Bende B450M-K II olan bir sistem aldım ve 512 GB lık bir M2 SSD kullanacağım. Ek olarak herhangi bir SSD veya HDD takviyesi yapabilir miyim. M2 ile aynı anda kullanılabilir mi bunlar
Geri