Arama sonuçları: *

• Users: karo
  • Order by date
  1. K

Çözüldü✓ Unlost X Ekran Kararma Problemi

Bir gelişme olarak ekran kartına giden güç kablosunun üst ufak pinleri gözüküyordu bugün öğrendiğim kadarıyla düz ittirerek tam oturmuyormuş (cahilliğime verin) şimdi onu sağlı sollu ittirirek tam olarak oturttum artık o ufak 4 pin gözükmüyor sorunun bundan kaynaklanma ihtimali nedir? (Kablo...
  2. K

Bende o tür ses problemleri olmuyor sadece dediğim gibi bir anda ekran kararıyor fanlar son hıza sabitleniyor ve öylece kalıyor. Bir hafta gibi bir süre sıkıntı da yoktu CP77, RDR2 gibi oyunlar oynadım o sıralar. Yani anlayamadığım kısım şu bu sistem hazır test edilmeden bu kadar satması nasıl...
  3. K

Ekran kartında herhangi ısı problemi yaşamıyorum tam yük altında 70 e bile çıkmıyor dediğim gibi zaten bu durum üstünde yük yokkende oluyor rastgele masaüstünde gezerken, video izlerken
  4. K

Daha yeni aldığım Unlost X kasası 1. haftasından sonra bir anda rastgele video izlerken ekran karartıp fanları son hıza alarak koruma moduna geçti. Başta aldırmadım kapatıp açtım daha sonrasında 1 2 gün sıkıntı yoktu fakat tekrardan ve sıklığı artacak şekilde olmaya başladı ne zaman olacağını...
  5. K

FIFA 23 Açılış ekranında donuyor

yine de oyuna girebiliyor olmam gerekmez mi ? kassa bile
  6. K

Sistemim yetmese de oyunu açabiliyor olmam gerekmiyor kasması falan gerekmez mi
  7. K

Steam üzerinden FIFA 23 aldım kurdum fakat açınca giriş ekranında takılıp kalıyor internetten bir sürü yol arayıp denedim ama sonuç alamadım yardımcı olabilir misiniz? GTX 760 i3 10100f 16GB Ram
Geri