Arama sonuçları: *

1. B

13900K ve 4080 icin UPS onerisi

Mevcut PSU'da OVP, UVP, OPP, OTP, SCP, OCP mevcut. Evin elektrik sistemi de yeterli ancak voltaj regulatorunu ilk kez duydum, arastiracagim. Komponentlerden kastiniz sanirim ekran karti, anakart kalitesi. GIGABYTE RTX 4080 GAMING OC ekran karti ve GIGABYTE Z790 Aero G anakart var. Kaliteliler...
  2. B

Anladim. Su an sistemde Cooler Master MWE V2 1250W 80+ Gold PSU var. Akim korumali priz de var ayrica. APC sanirim akim korumali priz zaten. Onun da kalitelisini alirim gerekirse cunku sistem zaten maliyetli, su noktada kacinmamak gerekli. Mevcut PSU ve iyi bir akim korumali prizle riski...
  3. B

Anladigim kadariyla 1500 va bir ups yeterli olmayacak 5 dakikaligina olsa bile. Peki 2kva bir ups alirsam fan dolayisiyla sesi cok rahatsiz eder mi? Herhangi bir urun oneriniz var mi? Tesekkurler. 1671668387 Tesekkurler, herkes erisebilir umarim bu tip sistemlere. 🙏🏼
  4. B

Acikcasi beklentim sistemi uzun sure calistirmasi degil. Zaten bilgisayari kullanmadigim surecte acik birakmak gibi bir huyum da yok. Kullanacagimda acarim, kullanmiyorsam kapatirim. Elektrik kesintisi sonrasi 5-10 dakikalik bir vakit verse yeterli bilgisayari saglikli sekilde kapatmam icin...
  5. B

Selamlar. 13900K ve 4080'li bir bilgisayarim var. Elektrik kesintisi yuzunden hasar gormesinden cekiniyorum. CoolerMaster 1250W PSU var sistemde. Akim korumali priz de var. Ancak ben bir UPS almak istiyorum. Bu konuda da bilgim malesef hic yok. Fikirlerinizi bekliyorum, tesekkurler.
Geri